Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 13 – какво ще се случи…

Добави коментар

Дали Али ще приеме връзката на майка си с Арас? Какво е емоционалното състояние на Дерин? Какво ще ѝ каже Гюнюл? Вижте какво ще се случи в с.2, еп. 13 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 5 юни 2023 по bTV Lady.

В с.2, еп. 12 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Асия приема чувствата си към Арес и решава да започне нов живот с него. Волкан иска развод от Дерин и напуска къщата им.


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 13 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 5 юни 2023 по bTV Lady.

Дали Али ще приеме връзката на майка си с Арас?

Какво е емоционалното състояние на Дерин?

Кой всъщност е Арас?

Какъв е планът на Волкан?

Волкан е в колата си пред къщата на Асия и преглежда обяви за къщи. В същото време едно такси спира и от него излизат Арас и Асия. Асия благодари на Арас за прекрасната вечер.

-Закачил се е като пиявица! Малко остана, скоро ще се отърва от теб! – говори си ядосан Волкан и продължава да разглежда обявите. Той е изненадан, че на същата улица се да дава къща под наем.
Али разпитва майка си, къде е била тази вечер, а тя му отговаря, че е била на вечерята на кака му Бахар с чичо му Арас.
-Какво правеше там, чичо Арас?

Асия му казва, че Текирдак е малък град и иска да чуе всичко от нея. Али я пита, какво общо има с това Арас.

Асия казва на сина си, че иска да се среща с Арас и да му даде шанс.

-Какъв шанс?
-Искам да го опозная по-отблизо
-Мамо, той сам не се познава, как ти ще го направиш?

Асия отговаря, че не можа да се опознае един човек напълно, но съдбата им дава шанс като ги запознава с непознати хора, а те се опитват да се сближат с тези хора, а Арас е катастрофирал, за да спаси тях, затова си мисли, че Арас е добър човек, а след като прекарала известно време с него е разбрала, че не е грешала.

Вечерта Арас се обажда на Асия, а Асия му казва, че е говорила с Али за тях двамата, но на синът ѝ ще му е нужно време, за да свикне с новината.

В същото време Волкан отива и си взема стая в хотела. Дерин му звъни, но Волкан не отговаря.

Действието прескача на следващия ден. Дерин казва на майка си, че Волкан е направил всичко това, защото ѝ е ядосан, но ще му мине и ще се върне при нея, а за развод не може да става и дума, защото има малка дъщеря, която може да остави.

В същото Волкан говори с адвоката си, като му казва, че иска час по-скоро да се разведе, а също така и да вземе дъщеря си при себе си, защото Дерин не е в състояние да се грижи за нея и той може да го докаже.

Действието се връща отново при Дерин и Гюнюл. Дерин моли майка си да каже нещо, но тъй като тя си мъчи Дерин я пита, защо не казва нищо, за какво мисли.

-Какво да ти кажа?
-Кажи, че Волкан няма да ме остави! Няма да отиде никъде и няма да остави Зейнеп! А, ти ме гледаш и мълчиш! – казва Дерин като крещи и нервничи.

Гюнюл моли Дерин да се успокой и да се вземе в ръце, защото ще си съсипе живота. Дерин изпада в истерия и казва на майка си, че иска да умре. Ядосана Гюнюл слага дъщеря си под душа и я кара да я слуша. Тя я уверява, че това, което трябва да направи, е да остави Волкан да си тръгне и именно тогава той ще възвърне интереса си към нея, както е направил с Асия.

В същото време Халюк се обажда на Волкан и му нарежда веднага да отиде в офиса. Волкан му отговаря спокойно, че в момента е зает и ще отиде, когато се освободи. Волкан хвърля халката си през прозореца.

Асия разказва на Нил, че Дерин е лъгала всички и се е преструвала, че не може да ходи. Нил пита Асия, дали Джерен е знаела за това. Асия отговаря, че да, защото е написала дори заключение, а Дерия го е прочела сутринта.

Али отива да се види Арас и го моли да не наранява майка му. Али не харесва идеята, че може Арас да влезе в живота на майка му като неин приятел и му казва направо да стои далече от майка му.

Междувременно заради скандала с Дерин, отношенията между Бахар и Мелих се разпадат. Семейството на Мелих и самия Мелих обвинява Бахар за раздялата на Волкан и Дерин.

Мелих прекарва нощта навън и не отговаря на телефона.

Дерия се опитва да успокои нещата, но Бахар е много разочарована.

Волкан отива при Халюк, а той му нарежда колкото се може по-скоро да се разведе с дъщеря му. Волкан казва, че той е за…, но преди да си тръгне ще си вземе това, което му принадлежи. Халюк му казва, че трябва да разбере, че нищо не му принадлежи!

Волкан заплашва Халюк, че ако не иска дъщеря му да лежи в психиатрична клиника, ще трябва да му го даде.

Волкан иска да убеди Асия да свидетелства срещу Дерин, за да получи попечителство над дъщеря си, но Асия се противопоставя.

В този момент идва Арас. Волкан и Арас си разменят обидни думи. Асия казва на Арас, да не обръща внимание на Волкан, защото той не може да понесе мисълта, че нещо има по-между им. Арас казва, че има още един, който не може да го понася. Арас разказва на Асия за посещението на сина ѝ, а Асия му обещава да говори с него.

Асия говори с Али, а той ѝ казва, че е отишъл при Арас, защото се притеснява, той да не я нарани, както е направил с баща му. Разбирайки това бясна Асия се обажда на Волкан и му казва веднага да дойде у дома, за да поговорят.

В същото време Арас се среща с Кадир и му показва приложението, което е направил за тяхната застрахователна компания.

Арас отново има проблясъци и казва на Кадир, че има чувството, че дълго време е живял в чужбина.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…