Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 12 – какво ще се случи…

Добави коментар

Асия приема чувствата си към Арес и решава да започне нов живот с него. Волкан иска развод от Дерин и напуска къщата им. Вижте какво ще се случи в с.2, еп. 12 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 юни 2023 по bTV Lady.

В с.2, еп. 11 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Волкан не може да потисне ревността и гнева си към Арас. Как ще завърши сблъсъкът между тях? Дали Асия ще даде шанс на чувствата си и ще започне всичко отначало с Арас?


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 12 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 юни 2023 по bTV Lady.

Асия приема чувствата си към Арес и решава да започне нов живот с него.

Бахар и Мелих отбелязват новината за бебето на вечеря с роднините си. В последния момент Асия хванала за ръка Арас пристига на празненството.

Как ще бъде посрещната внезапната поява на Асия с Арас?

От друга страна, Волкан в разгара празненството иска развод от Дерин.

Джавидан посещава Асия в болницата и ѝ казва, че се е запознал с Арас и той я е защитил по много смел начин.
В същото време Волкан казва на Али, че вчера му е споменал, че ще се разведе с Дерин, но е дошла майка му и са прекратили разговора, но той наистина е решил да се разведе с нея и ако е чакал до сега е заради Зейнеп, която е още много малка, но за него е много важно той де е до него.

Също така казва на сина си, че много се притеснява за майка ми, защото, онзи мъж Арас вчера го е нападнал. Али го пита защо, а Волкан казва, че просто е отишъл да поговори с тях, а той го нападнал без причина, ами ако нещо такова направи на майка ми.

Дерия съветва Асия да направи крачка напред в отношенията си с Арас.

Тяѝ подсказва, че може би съдбата е пресякла пътищата им, за да я възнагради след всичко, което е преживяла през последните няколко години.

След дълъг размисъл и знаейки, че Арас е готов на всичко, за да се бори за любовта си, Асия решава да послуша сърцето си и да остави страховете си настрана.

Асия събира смелост и отива да търси Арас в къщата за гости:

-Тук съм.

Асия казва на Арас, че трябва да му обещае, че винаги ще бъде честен с нея, защото е много важно тя да може да му се довери:

-Няма значение какво си спомняш, но не искам да криеш нищо от мен!
-Никога няма да те излъжа - уверява я Арас и тогава Асия го целува по устните за изненада на Арас, който не може да скрие емоцията си. Арас предлага ново начало и Асия го кани да отиде с нея на вечерята на Бахар и Мелих, за да отпразнуват бъдещото бебе на двойката.
-Сигурна ли си, че искаш да отида с теб? - пита Арас, а тя, по-уверена и щастлива от всякога, отговаря: -Разбира се. Не мога да се сетя за по-добро място за начало.
Бахар и Мелих са много развълнувани от появата на бъдещото си бебе. Затова те канят цялото си семейство и приятели да празнуват.

Дори Халюк решава да не пропусне събитието и се опитва да се сдобри с Гюнюл, като ѝ носи букет цветя.

Асия, която първоначално не е възнамерява да присъства, но в последния момент решава да отиде на вечерята, придружена от Арас: лекарката е решила да рискува в любовта и да даде шанс на Арас, мъжът, когото е спасила при катастрофата. Двойката пристига ръка за ръка на фона на изненаданите и зорки погледи на всички присъстващи! Волкан не може да скрие гнева си след сблъсъка си с Арас.

Пристигането на Асия, която се държи за ръка с Арас, привлича цялото внимание на гостите на партито на Бахар и Мелих.
Решена да не позволи на Асия да бъде в центъра на вниманието на вечерта, и за изненада на всички, Дерин се надига от инвалидната си количка и развълнувано обявява, че може да ходи.

Но отговорът, който получава, не е такъв, какъвто е очаквала. Волкан, далеч от това да я поздрави, обявява, че иска развод.

Минути преди това Бахар му казва, че повече не може да крие от него, защото Дерин може да ходи, а Волкан се чувства напълно измамен.

Дерин е отчаяна след като Волкан си събира багажа и иска да напусне дома им. Дерин се опитва да го спре. Пристига Халюк и търси сметка на Волкан, че вместо да се радва, че Дерин е проходила, той иска развод. Волкан казва на Халюк, че всички са знаели, че дъщеря му знае да ходи, само те с него не са го знаели.

Халюк пита жена си, дали Волкан казва истината. Гюнюл си мълчи.

Ядосан Халюк казва на Дерин, че тя вече не му е дъщеря и си тръгва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…