Сериали Драми

Моето име е Мелек | Benim Adım Melek

Добави коментар

"Моето име е Мелек" е вълнуващата история на една смела жена, която се бори не само да оцелее, но и да си върне изгубеното.

Изпълненият с напрежение сюжет ще запознае зрителите с двете близки семейства Карадаа и Ширхан, които планират да оженят децата си. Всичко звучи прекрасно, но красивата и независима Мелек не желае да сключи брак с Халил (Кутси). В деня на годежа им, тя бяга в Берлин с Алпай (Каан Чакър), когото тайно обича. От този ден нататък баща й, Сеит Али (Мехмед Чевик), се отрича от нея и семействата никога повече не споменават име й. Минават години и Мелек е вече щастлива майка на три деца. Един ден обаче тя разбира, че е неизлечимо болна. Нещастието я връхлита с пълна сила, когато с измама Алпай се развежда с нея и поема попечителството над децата им. Въпреки цялата си болка, Мелек се връща в родината си, за да се сдобри с баща си и да се опита да изгради наново живота си.

В ролята на главната героиня Мелек влиза звездата Нехир Ердоган, а любимците Кутси и Каан Чакър се превъплъщават в образите на нейния годеник и първата й, но горчива любов.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 175: Йомер се извинява на Дефне! - какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 174: Има ли надежда за Дефне и Йомер?

„Моето име е Мелек“, еп.173: „Какво отново си направила, Зюмрют?“

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

„Моето име е Мелек“, еп. 171: Докъде ще стигне Зюмрют, за да се отърве от Дефне?