Актуално В програмата

Петър поема огромен риск в „Много мой човек“

Добави коментар

Положението в „Много мой човек“ става критично след разкритието, че влюбените Петър (Калоян Катинчаров) и Ивана (Ели Колева) са съхранили връзката си, вместо да я прекратят.

Разбулването на всички тайни предизвиква голямо сътресение в цялото семейство и ситуацията поема в съвсем изненадваща посока тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Счупената от Мирослав (Башар Рахал) китара разбива отношенията с дъщеря му и момичето взима крайно решение, което шокира родителите й. Това поставя Пепи в още по-сложна и опасна позиция, имайки предвид че самият той работи в бригадата на баш майстора. Налага се влюбеният младеж да поеме огромен риск, който идва неочаквано дори за самия него. На какво е готов за любовта си и как Ивана ще приеме смелата му постъпка?

Връзката на Маргарита (Михаела Павлова) с богатия бизнесмен Майкъл (Сотир Мелев) е заложена на карта след инцидента с човека от министерството, доведен за специален масаж в студиото ѝ. Надеждите на Майкъл да получи благоволението и протекциите на чиновника се изпаряват, но още по-застрашена вече е аферата му с Маргaрита. Ще успее ли да си върне приятелката и коя новина ще го хвърли в ужас, защото заплашва целия му бизнес?

Трогателната и откровена среща на люти чушки сближава още повече Надя (Петя Силянова) и Рангел (Иван Петрушинов). По всичко личи, че комуникацията между тях има потенциал да се задълбочи. Обнадеждена, че е открила нов приятел в лицето на дядото, Надя е щастлива и иска да продължат да се виждат. Но всичко се обърква, когато Рангел внезапно и необяснимо се отдръпва. Каква е причината за поведението му и ще може ли озадачената жена да си обясни студенината на новия си приятел?

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Много мой човек

Решаващи събития на финала на „Много мой човек“

Ще се съберат ли Виктор и Маргарита в „Много мой човек“?

Каква ще е съдбата на Пепи и Майкъл в „Много мой човек“?

Неочаквани събития преобръщат живота на героите в „Много мой човек“

​Петър се понася на крилете на любовта в новия епизод на „Много мой човек“