Сериали Драми

Лявата ми половина | Sol Yanım

Добави коментар

“Лявата ми половина“ преплита съдбите на бедна студентка и богат наследник, които преминават през редица перипетии, за да се преборят за любовта си.

Йозге Яъз в ролята на Сера и Толга Менди в ролята на Селим в „Лявата ми половина“

Йозге Яъз в ролята на Сера и Толга Менди в ролята на Селим в „Лявата ми половина“

Сера (Йозге Яъз – Рейхан от „Обещание“) е младо момиче, чиято съдба претърпява неочакван обрат, след като богатия ѝ баща фалира, напуска майка ѝ Нилгюн (Есра Безен Билгин) и оставя семейството без средства, а брат ѝ се самоубива. Сера е принудена да поеме грижите за майка си, която отказва да приеме, че вече не може да си позволи предишния стандарт на живот, и изживява тежко преместването им в беден квартал. Младото момиче започва работа като камериерка в луксозен хотел, за да плаща семестрите си в частния университет, където изучава архитектура.

Докато е на смяна, Сера почиства хотелския апартамент на привлекателния Селим (Толга Менди) – студент по архитектура в по-горен курс в същия университет, който е собственост на баща му Ихсан (Джансел Елчин – Мурат от „Огнено сърце“). Селим, от своя страна, не може да преодолее смъртта на майка си и повторната женитба на баща си с коварната Асена (Дефне Самйели – Сирен от „Завинаги“).

В университета Сера придава вид на богаташка дъщеря, но срещата им със Селим там ще се окаже повратна както за тях, така и за семействата и приятелите им. Какво ще последва, когато тайната на Сера излезе наяве и миналото препречи пътя на любовта им,

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър