Сериали Теленовели

Лицето на другата

9 коментара

"Лицето на другата": Мариана Андраде, собственичка на авиокомпанията "Ейнджълс" открива, че мъжът ѝ Даниел Монтиел ѝ изневерява с братовчедка ѝ Сара. Сара е жена без скрупули, която не само мами братовчедка си, като спи с мъжа й, но и използва авиокомпанията на Мариана, за да организира трафик на наркотици.El rostro de Analía,(Telemundo 2008-2009), Колумбия, САЩ

Режисьор: Давид Посада, Дани Гавирия
Сценарист: Умберто "Кико" Оливиери

Участват: Елисабет Гутиерес (Мариана Андраде), Мартин Карпан (Даниел Монтиел), Габриел Порас (Рики Ривера “Монтана”), Марица Родригес (Сара Андраде), Карла Монроиг (Исабел Мартинес), Алехандро Чабан (Мигел), Даниел Луго (Др. Армандо Ривера), Сули Монтеро (Кармен Рейес де Андраде) идр.

 

Лицето на другата, El rostro de Analía


Мариана Андраде, собственичка на авиокомпанията "Ейнджълс" открива, че мъжът й Даниел Монтиел й изневерява с братовчедка й Сара.

Сара
е жена без скрупули, която не само мами братовчедка си, като спи с мъжа й, но и използва авиокомпанията на Мариана, за да организира трафик на наркотици.

Когато разкрива изневярата на Даниел, Мариана се качва на колата си и бяга от къщата им. Но Анна Лия – наемна убийца, наета от Сара, за да убие Мариана, я отвлича.

Става катастрофа и колата, в която са Анна Лия и Мариана, избухва в пламъци. По това време на мястото на катастрофата случайно попада изследователят Армандо Ривера. Той вижда обгорялото тяло на жена и я пренася в лабораторията си. Без да има разрешение, Армандо прилага нов експериментален метод за клониране на клетки и възобновява кожата, изгоряла при катастрофата. Той използва снимка на Анна Лия, за да възстанови лицето на жената. И така, Мариана се събужда, но с лицето на друга – наемната убийца Анна Лия. Мариана няма никакви спомени за миналото.

Един ден тя спасява дете от удавяне, без да знае, че това е нейната дъщеря Адриана. Така тя отново влиза в живота на Даниел Монкада. Двамата се влюбват един в друг. Миналото на Анна Лия обаче преследва Мариана, тъй като сега тя е с нейното лице.

Лицето на другата, El rostro de Analía

Мислейки се за Анна Лия, Мариана се опитва да разбере защо е била балерина в нощен клуб и е работела като наемна убийца. А през това време братовчедка ѝ Сара не престава да търси начини да се отърве от новата жена, пленила Даниел.

Един ден Мариана възвръща паметта си и се заклева да отмъсти на всички, причинили ѝ зло. Тя е сигурна, че съпругът й Даниел също е участвал в заговора за убийството й...

Любовта на Даниел и Мариана е изправена пред изпитание, което трудно може да бъде преодоляно. 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лицето на другата