Актуално В програмата

Лицата на TV7 посрещат празниците в тв ефир

Добави коментар

Николай Бареков, Люба Кулезич, Емил Кошлуков и Миа Сантова коментират изминалата 2011 по TV7

Николай Бареков, Люба Кулезич, Емил Кошлуков и Миа Сантова коментират изминалата 2011, Бойко Борисов дава единственото си празнично интервю в „Пред банята”, Майкъл Бубле с концерт на Коледа

Лицата на TV7 посрещат празниците в тв ефир

Националната ефирна TV7 подготвя за зрителите силна коледната и новогодишна програма, като залага на сериозни новинарски обзори на изминалата година от топжурналистите на телевизията Николай Бареков, Люба Кулезич, Емил Кошлуков и Миа Сантова и техните гости, както и на богата празнична филмова програма.

Новините на TV7 ще излъчат два обзора на изминалата 2011 година. На 25 декември от 17:00 стартира първа част от прегледа на новините и темите от изминалата година. Топжурналистите Николай Бареков и Миа Сантова и техните гости – топпублицистите на TV7 Люба Кулезич и Емил Кошлуков, ще обобщят и анализират световната икономическа криза, случая в Катуница, обира на банката в Сливен, революциите в Северна Африка, терористичните атаки в Осло, аварията във Фукушима, кампанията на телевизията „TV7 в България. Мисия: Твоят избор”, изборите за президент и местна власт, бюджет 2012, стачките и протестите в България в края на годината, пенсионната реформа, състоянието на българските образование, наука и здравеопазване, лекарските грешки. На 31 декември в 17:00 TV7 ще излъчи втората част на обзора на изминалата година, посветен на спорта и позитивните новини от изминалата 2011. Спортната 2011 ще води Миляна Велева, а „Усмивките на 2011” са с водещи Георги Налбантов и Инна Пелева.

На 25 декември и на 1 януари рейтинговото публицистично предаване на TV7 „Насреща Люба Кулезич”  е с празничен начален час 10:00. На Коледа в студиото на Люба Кулезич гостуват Васил Найденов и Ивайло, Стилиян Иванов ще говори за филма си за Петър Димков, приятелите на Филип Киркоров ще разкрият има или няма руската топ звезда дете. На 1 януари на Люба Кулезич гостуват ромските перли „Надежда” от гетото „Надежда” с изпълнение на живо в студиото, а икономически прогнози ще направят журналистът Петьо Блъсков и ясновидката Ивелина Христова. Драго Чая ще дойде под ръка с маймуната Руди, а Влади Въргала без шменти капели срещу Люба Кулизич.

На 25 декември в 19:45 TV7 излъчва и извънредно издание на спортно-коментарното студио „Пред банята”, част от предаването от „Факторът Кошлуков”  с ко-водещи спортните коментатори Иво Райчев и Ники Александров. Гости в празничното издание са Бойко Борисов, за когото това е единствено телевизионно участие в коледно-новогодишния период, легендарният Димитър Пенев и коментаторът Томислав Русев.

На 31 декември „Факторът Кошлуков” ще обобщи темите от изминалата година и ще направи прогноза за 2012 с гости Любен Дилов-син и Теди Москов. Началният час на „Факторът Кошлуков” на 31 декември е 10:30.
В дните между Коледа и Нова година (27-30 декември 2011), както и в първата седмица на януари 2012 (03-06 януари 2012), сутрешният блок на TV7 „БОДИЛНИК” е с различен начален час – 7:45.  

На 25 декември, от 21:45 TV7 излъчва последния коледен концерт на Майкъл Бубле от тази година, а на 31 декември и на 1 януари телевизията излъчва два от филмите за Джеймс Бонд – „Златното око” и „Винаги ще има утре”. Двата филма се излъчват с начален час 19:45. В момента в ефира на телевизията тече панорама на филмите за Джеймс Бонд „007 по TV7”, като филм от поредицата се излъчва всяка събота от 22:00.

Акцент в коледната и новогодишната програма са и двата риалити формата, които телевизията стартира през декември. На Бъдни вечер от 19:45 ще бъде излъчен първият лайв на Star Machine – първото актьорско риалити в българския ефир, в което 15 финалисти се борят за двугодишно обучение във Филмовата академия на Ню Йорк във филиала ѝ в Лос Анджелис.

На 31 декември от 22:15 се излъчва Празничната новогодишна програма на TV7. Водещи са Азис и Нели Петкова, музикални гости са Софи Маринова, Цветелина Янева в компанията на Миро, а участие ще вземат водещите на Бодилник Николай Бареков, Инна Пелева и Жана Танева и на предаванията на !no frame media Емил Кошлуков, Марио Младенов, Лео Бианки, Митко Павлов и др. В този специален лайв главният герой в романтичното риалити „Милионер търси съпруга” Христо Сираков ще съобщи и връчи покани да продължат на кандидатките, направили му най-добро впечатление до този момент.

В последните седмици TV7 непрекъснато увеличава своята аудитория сред основната целева група 18-49 и привлича все повече зрители, като благодарение на рекордните резултати на предаванията от програмата на телевизията, TV7 стана третата по гледаемост телевизия в България в периода 5-12 декември, изпреварвайки БНТ1, по данни от GARB.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков , Николай Бареков , Насреща Люба Кулезич , Star Machine

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя

Каква е равносметката на МВР за трагедията в Лясковец във „Факторът Кошлуков“

Драмата в Лясковец извънредно във „Факторът Кошлуков“

Росен Петров: Ставам член на „България без цензура“

Николай Бареков и Ани Салич са новите ТВ любимци