Кино

Колин Фарел е чаровен вампир в “Нощта на ужасите”

1 коментар

Колин Фарел е чаровен вампир в римейка на класическия едноименен филм “Нощта на ужасите”

Премиерата на комедията на ужасите  „Нощта на ужасите”  в България е на 19 август в 3D

„Нощта на ужасите” е римейк на класическия едноименен филм. Лентата от 1985г. е сред любимите филми на Колин Фарел. „Първоначално бях скептичен, тъй като от малък харесвам оригиналния филм. Гледал съм го повече от 12 пъти! Когато, обаче, прочетох сценария на Марти вече бях убеден, че това ще бъде перфектният римейк на „Нощта на ужасите”.

Същия ентусиазъм споделят и продуцентът Алисън Р. Розенцвайг и изпълнителният продуцент Майкъл Гаета, които с въодушевление се заемат да реализират проекта. Режисьорът Крейг Гилеспи и сценаристката Марти Ноксън успяват да създадат нов поглед върху историята с баланс между трилъра и комедията.

Изпълнен с остроумни реплики и забавни моменти, „Нощта на ужасите” успява да задържи зрителя в постоянно очакване и напрежение с динамично действие и неочакваните проявления на вампирската същност на героите. Вампирът Джери е умело изигран от харизматичния  Колин Фарел.  Младите му екранни партньори  са Антон Йелчин („Стар трек”; „Терминатор: Спасение”) и  англичаните Дейвид Тенант и Имоджен Путс.

В центъра на действието в „Нощта на ужасите” е гимназистът Чарли Брустър (Антон Йелчин), на който най-накрая му е провървяло: движи се в компанията на популярните си съученици и излиза с Ейми (Имоджен Путс), най-желаното момиче в училище. Толкова е готин, че чак се заяжда с най-добрия си приятел. Но неприятностите започват, когато в съседната къща се нанася Джери (Колин Фарел). Първоначално той изглежда страхотен, но нещо не е както трябва – макар никой да не забелязва, включително и майката на Чарли (Тони Колет). След като става свидетел на някоколко много необичайни случки, Чарли стига до неизбежния извод: Джери е вампир, който си търси жертви в квартала. Неспособен да убеди когото и да било, Чарли трябва да намери начин сам да се отърве от чудовището.

“Нощта на ужасите”

На фестивала на комиксите Comic Con миналата седмица екипът на филма представи за първи път лентата пред отбрани фенове и журналисти в 3D, както е заснета.

Официалната световна и българска премиера на „Нощта на ужасите” е на 19 август 2011г., в 3D кината в цялата страна.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нощта на ужасите

Хелоуин маратон със страховити духове и вампири по Нова ТВ

Колин Фарел е най-кръвожадният съсед в „Нощта на ужасите”