Архив Big Brother

Кирил Вълчев, Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко са първите номинирани в Big Brother All Stars 2013

Добави коментар

В сряда, 20 ноември 2013 в ефира на Нова ТВ бяха обявени имената на първите номинирани Съквартиранти.

В сряда, 20 ноември 2013 в ефира на Нова ТВ бяха обявени имената на първите номинирани Съквартиранти. Кирил Вълчев – Скалата ще се бори за подкрепата на феновете си, след като неговият отбор загуби в Номинационната игра.

Фитнес гуруто беше последван от Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко. През следващите дни те ще трябва да убедят зрителите, че заслужават да останат в Къщата на Big Brother All Stars 2013.

Добави описание

Звездите ще влязат в своята следваща Мисия, наречена „Улични музиканти“. Всеки един от тях ще покаже най-добрите си умения, с които да спечели минувачите. Как ще се справят Съквартирантите и какъв талант ще демонстрират в ролята на улични изпълнители, предстои да разберем в епизода на Big Brother All Stars 2013 довечера.

Добави описание

Снощи в шоуто влезе певицата Райна, която е дванадесетият участник в сезона на риалити звездите. Днес зрителите ще видят първия ден за певицата в Къщата и ще разберат как се чувства тя, делейки една спалня с най-колоритния Съквартирант – Недялко. 

Само три дни след началото на Big Brother All Stars 2013, довечера в Къщата ще се завихри истинска буря от конфликти и емоции, в центъра на която ще се окажат Златка Димитрова и Златка Райкова.

Добави описание

Шоуменът Недялко ще си позволи да засегне изключително важна тема за Златка Димитрова, което ще я тласне към тежка емоционална криза. Джийсън от своя страна ще започне война с Райкова, скривайки всичките ѝ гримове и разкрасителни принадлежности.

Кой ще бъде провъзгласен за „Майстор на уличните представления“? Как ще завършат скандалите между Съквартирантите и дали Къщата ще бъде разделена на лагери- зрителите ще видят тази вечер в епизода на Big Brother All Stars 2013 от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър