Архив Music Idol

Камелия Тодорова - специален гост на Music Idol - 25 май

Добави коментар

Камелия Тодорова - специален гост на Music Idol - 25 май, понеделник


Камелия Тодорова - една от най-добрите и големи български изпълнителки - ще бъде гост този понеделник на сцената на Music Idol. Камелия Тодорова - една от най-добрите и големи български изпълнителки - ще бъде гост този понеделник на сцената на Music Idol. В нейно изпълнение ще чуем парчето “I’ve Got the Music In Me”.      

Най-доброто от най-добрите ще звучи утре на сцената на Music Idol в поредния голям концерт, само две седмици преди финалa на шоуто. Абсолютни хитове на всички времена, на едни от най-великите изпълнители - Elvis Presley, Elton John, Queen, Madonna, Mariah Carey, Christina Aguilera ще изпълнят петимата финалисти. Александър и Боян ще изпеят в дует парчето на Ray Charles – “Hit the Road Jack”, а красивите айдълки Русина, Преслава и Магдалена – Like a Prayer на Madonna.
 
Атрактивните караоке айдъли Георги Бибин и Златко Стоянов, известни повече като Жореса и Златко банкера, ще направят специален поздрав към музикалния продуцент на шоуто, като на живо ще изпълнят песента „Ближи си сладоледа” - небезизвестен хит от репертоара на самия Дони. Всъщност именно с тази песен двамата събраха най-много онлайн гласове на сайта на предаването - www.musicidol.btv.bg в конкурса Karaoke Idol, оргаизиран от bTV. Утре вечер лично Дони ще връчи наградата на двамата „изпълнители”.       

В понеделник вечер ще видим още как Преслава, Русина и Магдалена посетиха родните си градове и каква истерия предизвикаха те с появата си там. Как съгражданите и феновете на красивите финалистики в Music Idol се тълпяха, за да се срещнат с тях, да ги поздравят за успеха и славата, които те носят на родния си град, ще видим утре вечер в специалния видео материал.  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер