ТВ анонси History

Какво ще дават по History през юли

Добави коментар

Лято на мистериите започва по HISTORY през юли…

Изгубеното злато на ацтеките

Сезон 1

От 26 юли, всеки вторник, 23.00 ч.

Преди 500 години испанските конкистадори нахлуват в пълната със злато земя на ацтеките. Но според легендата император Монтесума вече е скрил съкровището си на няколко различни места в територията на днешния американски югозапад и е наложил върху него смъртоносно проклятие. Сега три различни семейства, всяко с отделна връзка със златото, се приближават към това, което според тях е местоположението на т. нар. Изгубено злато на ацтеките. Сериалът ще разкрие епичното приключение на всяко от трите семейства, които ще търсят съкровището в три различни имота в три различни щата - Дилманс в Юта, Хоугландс в Невада и Вилескас в Ню Мексико. Кой ще развали проклятието и ще намери златото на ацтеките? Сезон 1 (8x60)

Част от „Лято на мистериите“

Необяснимото с Уилям Шатнър

Сезон 3

От 19 юли, всеки вторник, 22.00 ч.

„Необяснимото с Уилям Шатнър“ се завръща по канал HISTORY през юли. Създаден от продуцентите на „Извънземни от древността“ и „Проклятието на остров Оук“, този сериал изследва най-завладяващите, странни и необясними мистерии в света. С водещ и изпълнителен продуцент актьорът Уилям Шатнър, носител на награди "Златен глобус" и "Еми" („Стар Трек“, „Адвокатите от Бостън“), всеки епизод ще включва истории, разказани от учени, историци, свидетели и хора, преживели паранормални явления, всеки от които се стреми да хвърли светлина върху това как на пръв поглед невъзможното може наистина да се случи. С помощта на учени, разкази на свидетели и драматични възстановки зрителите получават шокиращ достъп до необясними явления и събития и са въвлечени в търсенето на отговора защо се е случило всичко това. Сезон 3 (10x60)

Част от „Лято на мистериите“

Неидентифициран: Американското разследване на НЛО

18 юли, понеделник, 22.00 ч.

През 2018 г. „Ню Йорк Таймс“ публикува на първа страница статия за тайна правителствена програма, която изучава НЛО и заплахата от извънземно нашествие. Подкрепяна както от американски сенатори, така и от сенчести милиардери, програмата работи от 2007 до 2012 г. и се твърди, че са събрани множество доказателства в доклад от 600 страници. Сега за първи път това специално предаване на HISTORY представя класифицираното съдържание на доклада, включително шокиращ видео анализ, който никога не е пускан никога досега. „Неидентифициран: Американското разследване на НЛО“ включва разкази на бивши военни от контраразузнаването, както и коментари на специалния агент от американската армия Луис Елизондо и на Том ДеЛонг, съосновател и президент на „Звездна Академия за Изкуство и Наука“ и бивш член на Blink-182. (1x120).

Част от „Лято на мистериите“

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър