ТВ анонси History

Какво ще дават по HISTORY през септември

Добави коментар

Мистериозни събития, лов на съкровища и шокиращи НЛО разкрития по HISTORY през септември…

Необяснимото с Уилям Шатнър

От 27 септември, всеки вторник, 22.00 ч.

От предполагаеми сблъсъци с НЛО до внезапни изчезвания и случаи на обладаване от злото, водещият на поредицата Уилям Шатнър се опитва да достигне до истината, стояща зад най-абсурдните и мистериозни събития, за които е съобщавано досега. С помощта на световни топ учени, разкази от първо лице на хора, преживели паранормални явления, и драматични възстановки, зрителите получават шокираща представа за това какво наистина се е случило и защо.

Надпревара за находки

От 5 септември, всеки понеделник, 22.00

„Надпревара за находки“ е специален вид търсене на съкровища, при което, ако си късметлия, умелото наддаване ще те направи богат. Участниците в търговете варират от 20-годишни младежи, които търсят забавление и приключения, до семейни двойки, искащи бързо да спечелят много пари. ... и всички те са готови за драматични изпълнения по време на складовите аукциони. Наистина е интересно да се види как наддаващите преценяват дали даден предмет си струва надпреварата... и докъде са готови да стигнат с офертите. Във всеки от епизодите на „Надпревара за находки“ героите се отправят съм складовете, за да чакат нетърпеливо „голямата находка“, криеща се зад техните врати. След края на търга проследяваме успешните участници, за да разберем какво са си купили. Дали зад вратите на склада са открили съкровище или нещо, на което мястото му е само в кофата за боклук?

Ранчото на извънземните

От 15 септември, всеки понеделник, 21.05 ч.

Докато повечето хора търсят извънземен живот сред звездите, една група от изследователи прави обратното – търси под земята. Вече повече от 200 години ранчо Скинуокър в Юта е една от най-скандалните и тайни горещи зони на паранормални активности и свързани с НЛО явления на Земята. Получавайки безпрецедентен и неограничен достъп до популярното ранчо, наричано от мнозина „НЛО алея“ , сериалът „Ранчото на извънземните“ ще покаже дейността на екип от учени и експерти, които провеждат дръзко и задълбочено проучване на този скандален имот от над 2 000 декара, разположен в басейна на река Уинта в щата Юта. Използвайки най-нови технологии, екипът прилага строги научни принципи и прави шокиращи открития, като отива и по-далече и рискува повече от всеки, който някога е проучвал ранчото...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър