Актуално В програмата

Желю Желев в „Оригиналът”

Добави коментар

Коста Чакъров, Михаил Груев и Драгомир Драганов за 10 ноември и уроците на историята Президентът Желю Желев ще е специален гост в „Оригиналът” днес в 19:30 ч. по TV7.

Коста Чакъров, Михаил Груев и Драгомир Драганов за 10 ноември и уроците на историята
Президентът Желю Желев  ще е специален гост в „Оригиналът” днес в 19:30 ч. по TV7. В публицистичния блок той ще коментира емблематичната дата 10 ноември и непознатите за аудиторията тайни на прехода. От неговите свидетелства зрителите ще научат как бе създадено СДС и какво се слуи в последствие със сините.

Д-р Желев ще сподели своя пряк опит за това какво се случи около и след кръглата маса, какви бяха последствията за българската политика през годините и как всико това рефлектира върху ситуацията в държавата днес.

За ситуацията в страната и уроците на историята Иван Гарелов ще разговаря и с Коста Чакъров, доц. Михаил Груев и проф.Драгомир Драганов.

„Оригиналът” отново ще заложи на рубриката „Българан”, в която с видеокарикатура ще бъде представена актуална тема, а 100-те лидери на общественото мнение ще оценяват политическите тенденции у нас.

В своята рубрика Елена Йончева пък ще представи неизвестни подробности около войната в Косово и намесата на международните институции.

Не пропускайте "Оригиналът" тази неделя от 19:30 до 21:00 часа само по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Оригиналът

Бойко Борисов ще гостува в TV7!

Елена Йончева в епицентъра на сблъсъците в Киев

Проф. Андрей Пантев в „Оригиналът”

Елена Йончева лови бежанци на българо-турска граница

Елена Йончева с филм за нелегалните емигранти на българо-турската граница