Актуално В програмата

Елена Йончева с филм за нелегалните емигранти на българо-турската граница

Добави коментар

Филмът проследява 24 часа от работата на Гранична полиция и включва уникални кадри от залавянето на нелегални емигранти от Сирия и Афганистан.

Елена Йончева отново ще изгрее в познатото ѝ лице на топ разследващ журналист. Заедно с екипа си Йончева се впусна в поредното си приключение, за да покаже на зрителите на предаването „Оригиналът” по TV7 уникални кадри от залавянето на нелегални емигранти на българо-турската граница. Йончева, заедно с двамата си оператори Николай Николов и Венцислав Нешев и звуковия техник Филип Търновски, се присъединиха към гранична полиция за 24 часа. Филмът, който Йончева е подготвила ексклузивно за съвместното ѝ предаване с Иван Гарелов – “Оригиналът”, е документирал как гранична полиция залавя две групи сирийски бежанци и група от Афганистан. Камерите са запечатали и блокирането на голяма група от Бирма в опит да премине турско-българската граница и да навлезе нелегално на територията на страната ни. Елена Йончева ще покаже от първо лице истината за проблема с бежанската вълна в поредица от интервюта с бежанците, направени минути след като са заловени от Гранична полиция. Зрителите на “Оригиналът” по TV7 ще имат възможността да чуят истинските истории на хората, бягащи от ужаса на войната и търсещи убежище у нас. Йончева и екипът ѝ са работили основно през нощта, като голяма част от снимките са направени с хеликоптер и инфрачервена камера. Във филма ще бъдат включени и кадри от камерите на Гранична полиция.

Водещият на предаването Иван Гарелов ще покани на горещия стол Владимир Каролев, с когото ще дискутират актуалната тема за удължения мораториум за продажба на земя на чужденци.

В студиото на „Оригиналът” ще влезе и проф. Христина Вучева, министър на финансите 1994-1995 г, с която Гарелов ще подложи на дисекция Бюджет 2014. Една от 100-те най-влиятелни жени Диана Андреева ще продължи темата за финансите, като заедно с Иван Гарелов ще търсят отговор на въпроса „Колко струва културата?”.

Гледайте „Оригиналът” с Иван Гарелов и Елена Йончева. Тази неделя от 19:30 ч. по TV7.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Оригиналът , Иван Гарелов , Елена Йончева

Бойко Борисов ще гостува в TV7!

Елена Йончева в епицентъра на сблъсъците в Киев

Желю Желев в „Оригиналът”

Проф. Андрей Пантев в „Оригиналът”

Елена Йончева лови бежанци на българо-турска граница