Актуално В програмата

Елена Йончева в епицентъра на сблъсъците в Киев

Добави коментар

Журналистката предава на живо от най-горещата точка в Украйна, Николай Бареков за евровота и бъдещите битки в „Оригиналът

Журналистката предава на живо от най-горещата точка в Украйна, Николай Бареков за евровота и бъдещите битки в „Оригиналът”

Водещата на „Оригиналът” Елена Йончева ще влезе за пореден път в познатото си амплоа на репортер и ще се влее в украинския бунт. Йончева ще се включи на живо от епицентъра на конфликта в Киев и ще покаже на зрителите на TV7 автентичната картина на случващото се по улиците на разбунтувалата се столица.

Журналистката ще даде различни гледни точки и мнения, за да добият зрителите пълна и обективна представа какво става зад и пред барикадите на Киев.

За ситуацията в страната, евровота, обещанията и бъдещите планове, Иван Гарелов ще разговаря с лидера на “България без цензура” Николай Бареков.

В изповед за случващото се по оста “АБВ – БСП” зрителите ще чуят Павел Писарев, а своето мнение за изборните нагласи ще даде Васил Тончев.

„Оригиналът” отново ще заложи на рубриката „Българан”, в която с видеокарикатура ще бъде представена актуална тема, а 100-те лидери на общественото мнение ще оценяват политическите тенденции у нас.

 "Оригиналът" тази вечер от 19:30 до 21:00 часа само по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Оригиналът , Елена Йончева

Бойко Борисов ще гостува в TV7!

Желю Желев в „Оригиналът”

Проф. Андрей Пантев в „Оригиналът”

Елена Йончева лови бежанци на българо-турска граница

Елена Йончева с филм за нелегалните емигранти на българо-турската граница