Лица Изпълнители

Италианската звезда Ал Бано с тайна сватба в Беларус

Добави коментар

Класикът на италианската музика Ал Бано се готви за сватба в Беларус, Минск, съобщават италианските медии.

Класикът на италианската музика Ал Бано се готви за сватба в Беларус, Минск, съобщават италианските медии. Темата за тайния брак на музикалната звезда стана силно обсъждана след официалния развод на жената до него - Лоредана Лечизо.

Според светските репортери от Ботуша, Ал Бано и дългогодишната му партньорка, с която имат и две деца, най-сетне са решили да направят връзката си официална.

След раздялата на майката на най-малките му син и дъщеря с Фабио Кацато, сега двойката има всички основания да направи голямата крачка. Романтичният жест е напълно в стила на изпълнителя на "Libertà", който е отдаден на семейството си и обожава да прави изненади на любимите си хора.

През последните седмици слуховете за тайното тържество не стихват, като все още не е потвърдено дали Ал Бано ще има още един повод да събере фамилията и дали ще дойде за концерта си в София с новата си съпруга.

Италианската звезда Ал Бано и музикантите от Софийска филхармония ще изнесат един специален концерт в зала Арена Армеец на 5 октомври от 20:00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лоредана Лечизо , Ал Бано