Лица Изпълнители

Италианската звезда Ал Бано с тайна сватба в Беларус

Добави коментар

Класикът на италианската музика Ал Бано се готви за сватба в Беларус, Минск, съобщават италианските медии.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Класикът на италианската музика Ал Бано се готви за сватба в Беларус, Минск, съобщават италианските медии. Темата за тайния брак на музикалната звезда стана силно обсъждана след официалния развод на жената до него - Лоредана Лечизо.

Според светските репортери от Ботуша, Ал Бано и дългогодишната му партньорка, с която имат и две деца, най-сетне са решили да направят връзката си официална.

След раздялата на майката на най-малките му син и дъщеря с Фабио Кацато, сега двойката има всички основания да направи голямата крачка. Романтичният жест е напълно в стила на изпълнителя на "Libertà", който е отдаден на семейството си и обожава да прави изненади на любимите си хора.

През последните седмици слуховете за тайното тържество не стихват, като все още не е потвърдено дали Ал Бано ще има още един повод да събере фамилията и дали ще дойде за концерта си в София с новата си съпруга.

Италианската звезда Ал Бано и музикантите от Софийска филхармония ще изнесат един специален концерт в зала Арена Армеец на 5 октомври от 20:00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лоредана Лечизо , Ал Бано