Кино

ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване - трейлър

Добави коментар

След броени дни създателите на филма ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване ще представят основния трейлър...

След броени дни създателите на филма ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване ще представят основния трейлър на дългоочакваната продукция на фестивала на комиксите Comic-Con, който се провежда в Сан Диего от днес до 21 юли. Той ще бъде показан за първи път пред публика на 20 юли, по време на специален панел с водещ Дейв Каргър, кореспондент на едно от най-авторитетните интернет издания за кино - Fandango. Според читателите на медията ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване е най-очакваният филм за 2013 г.

ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване

Очаква се гости на събитието да бъдат Дженифър Лорънс, Джош Хъчерсън, Лиъм Хемсуърт, Лени Кравиц, Джена Малоун, Джефри Райт, Уилоу Шийлидс и режисьорът Франсис Лорънс, а благодарение Lionsgate и Fandango всички фенове ще могат да зададат своите въпроси към тях и да прочетат отговорите им на глобалната фейсбук страница на „Игрите на глада“ и на медията.

В навечерието на фестивала бяха представени и нови, футуристични плакати на някои от участниците в 75-то юбилейно издание на Игрите на глада. Сред тях освен Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) и Пийта Меларк (Джош Хъчерсън) от Окръг 12 виждаме още техните опоненти и професионални трибути от Окръг 1 - братът и сестрата Глос (Алън Ричсън) и Кашмир (Стефани Ли Шлунд); Джоана Мейсън (Джена Малоун) - победителката в Игрите на глада от Окръг 7; Бийти (Джефри Райт), получил прякора „Волтс“ и Уайърс (Аманда Плъмър) с прякор „Нътс“, от Окръг 3; Финик (Сам Клафлин) - интелигентният и харизматичен представител на Окръг 4, който едва 14-годишен печели Игрите на глада и дамата от неговия окръг – 80-годишната Магс (Лин Коен); безмилостните  трибути от Окръг 2 Брут (Бруно Гън) и Енобария (Мита Голдинг).

ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване

Първата част от екранизацията по едноименния бестселър на Сюзан Колинс „Игрите на глада“ се превърна в кинофеномена на 2012-та година и спечели милиони фенове по света. Всички те с нетърпение очакват продължението на историята в ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване на световната му и българска кинопремиера на 22 ноември. В него Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома  като победители от  74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи на Панем.

По време на обиколката Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила те заплашват да променят Панем завинаги.

В ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване участват Дженифър Лорънс, Лиъм Хемсуърт, Сам Клафлин, Джош Хъчерсън, Елизабет Банкс, Уди Харелсън, Лени Кравиц, Филип Сеймур Хофман, Станли Тучи, Доналд Съдерланд, Джена Малоун, Джефри Райт, Стефани Ли Шлунд, Алън Ричсън, Мария Хауел, Роджър Митчъл, Бруно Гън, Мита Голдинг, Лин Коен, Аманда Плъмър и др. Режисьор на филма е Франсис Лоурънс (“Аз съм легенда”), а продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик.

Официалната премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване е на 22 ноември 2013 г. в кината и IMAX.

ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване

Повече информация и актуални новини за продукцията може да намерите на официалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игрите на глада , Дженифър Лорънс

Терминатор и предизвестен Хелоуин по TV1000 през октомври

Дженифър Лорънс за Harper’s Bazaar UK

"Игрите на глада” излиза на голям екран с внушителен актьорски състав