ТВ анонси ТВ анонси

Гледаме София Хелин от 18 март в HBO Max в шведския сериал Похот

Добави коментар

Новият шведски сериал Max Original, с участието на София Хелин („Мостът“), „Похот“ е скандална и болезнено честна комедия за четири жени на средна възраст от Стокхолм, които се борят да поддържат либидото си живо в един сексуално фрустриращ свят.

„Похот“ направи своята световна премиера на 14 февруари в рамките на престижния Берлински международен кинофестивал. Стрийминг премиерата за широка аудитория на новия шведски сериал е предвидена за 18 март в HBO Max. Вижте първи трейлър ТУК

С участието на София Хелин („Мостът“), Аня Лундквист, Джулия Дуфвениус и Елин Клинга, сериалът „Похот“ е скандална и болезнено честна комедия за четири жени на средна възраст от Стокхолм, които се борят да поддържат либидото си живо в един сексуално фрустриращ свят.

Когато Анет (София Хелин), социолог в сферата на общественото здравеопазване, трябва да проведе проучване „Сексът е път към здравето“, тя и нейните приятели започват да поставят под въпрос собствения си сексуален живот. Как декадентският шведски грях беше заменен от светските реалности на секса в четвъртък, кариерата, децата, брака, развода и безкрайната борба да останеш млад, годен и секси?

София Хелин (“Мостът“), Аня Лундквист, Джулия Дуфвениус, Елин Клинга са в главните роли в тази болезнено откровена комедия за четири жени на средна възраст в Стокхолм, които се борят да поддържат либидото си живо. Анете, Надя, Елен и Мартина са приятелки от училище. Когато разбират, че Анете участва в провеждането на правителствено проучване, наречено „Направете Швеция отново секси“, те са заинтригувани и започват да поставят под въпрос собствения си сексуален живот. Оказва ли влияние добрият секс (или липсата му) върху щастието на шведските жени над 40? Кариера, деца, бракове, разводи, независимост, здраве, добра фигура, кариера – това май го казахме, дали всички тези неща не са изтласкали извън полезрението ни секса? Също така как декадентският шведски грях беше заменен от светските реалности на секса в четвъртък, кариерата, децата, брака, развода и безкрайната борба да останеш млад, годен и секси?

Сюжетът балансира между лекомислената комедия и по-сериозния фокус върху теми като сексуален тормоз, брачни консултации и запазване на идентичността във връзката. Шоуто предлага хумор, като същевременно осветява недостатъчно изследвания свят на женствеността над 40 години.

Режисьор на комедията от осем части е Ела Лемхаген. Сценария е на Франс Милишич Виклунд, съвместно с Аса Калмер, Юлия Дуфвениус, София Хелин и Аня Лундквист. Сериалът е продуциран от Сандра Хармс и Карл Фредрик Улфунг от Miso Film Sverige AB за HBO Max. Изпълнителни продуценти от страна на HBO Max са Кристиан Уикандер и Камила Къртис.

Всички осем епизода на „Похот“ ще са достъпни за гледане наведнъж на 18 март в стрийминг платформата HBO Max в 61 територии, включително САЩ, Латинска Америка, Карибите и Европа. HBO Max ще е достъпна у нас от 8-ми март, когато ще замени съществуващата в момента у нас платформа HBO GO.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен