Актуално В програмата

Героинята на Весела Бабинова може да остане без дом в „Мен не ме мислете“

Добави коментар

Героинята на Весела Бабинова - борбената майка на две деца Яна Маркова, може да остане без покрив над главата си в новите епизоди на сериала „Мен не ме мислете“ по bTV.

Срещу нея и съседите й ще се изправи безсърдечният и ловък Марио Ланджев (Емил Емилов) - пълномощник на новия притежател на блока им и ще се опита да извие ръцете им.

На собствениците на апартаментите ще бъдат поставени тежки условия и в случай, че не ги изпълнят, те ще бъдат изхвърлени на улицата. Обитателите ще се опитат да се предпазят и защитят, но Ланджев, който е известен с измамите си, ще задейства поредната си схема. Коя ще бъде първата му жертва ще стане ясно в предстоящите епизоди на поредицата, четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.

Междувременно отношенията между младите адвокати Мартин Касимов (Рушeн Видинлиев) и Маги Габровска (Снежана Макавева) стават още по-горещи. Русокосата юристка, която първоначално гледаше на колегата си като на поредния трофей, постепенно се влюбва в него. Да наблюдава зараждането на връзката им е мъчително за Яна (Весела Бабинова), която работи като чистачка в кантората „Захариев и Захариев“. Тя също не е безразлична към чаровния Мартин и осъзнава, че най-вероятно ще изгуби и приятелската, и професионалната му подкрепа.

Освен адвокат Мартин Касимов, любовни трепети ще преживеят колегата му Тома (Деян Ангелов) и секретарката Силвия (Елена Замяркова). В „Захариев и Захариев“ тежките моменти ще бъдат запазени единствено за шефа на проспериращата кантора, адвокат Виктор Захариев (в ролята Владимир Люцканов), чийто дом ще бъде ограбен, докато той е на почивка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мен не ме мислете

Закана за самоубийство и сватбени драми в „Мен не ме мислете“

Героят на Алек Алексиев среща дъщеря си за първи път в „Мен не ме мислете“

Алек Алексиев и Снежана Макавеева влизат в „Мен не ме мислете“

Скандално видео разтърсва героя на Руши Видинлиев в „Мен не ме мислете“

Провален годеж и отвличане в „Мен не ме мислете“