Актуално В програмата

Героинята на Весела Бабинова може да остане без дом в „Мен не ме мислете“

Добави коментар

Героинята на Весела Бабинова - борбената майка на две деца Яна Маркова, може да остане без покрив над главата си в новите епизоди на сериала „Мен не ме мислете“ по bTV.

Срещу нея и съседите й ще се изправи безсърдечният и ловък Марио Ланджев (Емил Емилов) - пълномощник на новия притежател на блока им и ще се опита да извие ръцете им.

На собствениците на апартаментите ще бъдат поставени тежки условия и в случай, че не ги изпълнят, те ще бъдат изхвърлени на улицата. Обитателите ще се опитат да се предпазят и защитят, но Ланджев, който е известен с измамите си, ще задейства поредната си схема. Коя ще бъде първата му жертва ще стане ясно в предстоящите епизоди на поредицата, четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.

Текст от potv.bg

Междувременно отношенията между младите адвокати Мартин Касимов (Рушeн Видинлиев) и Маги Габровска (Снежана Макавева) стават още по-горещи. Русокосата юристка, която първоначално гледаше на колегата си като на поредния трофей, постепенно се влюбва в него. Да наблюдава зараждането на връзката им е мъчително за Яна (Весела Бабинова), която работи като чистачка в кантората „Захариев и Захариев“. Тя също не е безразлична към чаровния Мартин и осъзнава, че най-вероятно ще изгуби и приятелската, и професионалната му подкрепа.

Текст от potv.bg

Освен адвокат Мартин Касимов, любовни трепети ще преживеят колегата му Тома (Деян Ангелов) и секретарката Силвия (Елена Замяркова). В „Захариев и Захариев“ тежките моменти ще бъдат запазени единствено за шефа на проспериращата кантора, адвокат Виктор Захариев (в ролята Владимир Люцканов), чийто дом ще бъде ограбен, докато той е на почивка.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мен не ме мислете

Деси Стоянова влиза в финалните за сезона епизоди на „Мен не ме мислете“

​Героят на Рушен Видинлиев разбира резултата от ДНК теста в „Мен не ме мислете“

Михаела Филева и Део със специално участие в „Мен не ме мислете“

​Мартин и Милен си правят ДНК тест в „Мен не ме мислете“

Мартин се запознава с предполагаемия си син – тази седмица в „Мен не ме мислете“