Актуално Какво ще се случи...

Финалният сезон на „Стъклен дом – Спасението”

Добави коментар

Предстоящият финален сезон на „Стъклен дом” ще бъде под надслова „Спасението” и ще разкрие края на историята, стартирала в българския ефир преди 2 години – на 11 април 2010 г.

Предстоящият финален сезон на „Стъклен дом” ще бъде под надслова „Спасението” и ще разкрие края на историята, стартирала в българския ефир преди 2 години – на 11 април 2010 г.Тази пролет в българския ефир предстои един голям финал – последният сезон на култовия сериал на bTV “Стъклен дом”. Това е първата българска филмова продукция, с която беше наложен изцяло нов модел в производството на модерно кино за малкия екран у нас. „Стъклен дом” възроди интереса на зрителите към българските сериали и успехът му стимулира развитието на съвременната ТВ и кино индустрия в България.

„Стъклен дом” повлече крак, той даде началото на бума на българските сериали и така отвори врати да се снимат още много други такива продукции. Сериалът създаде ново поколение звезди в българското кино и театър - хора, които бяха абсолютно непопулярни за публиката, изведнъж станаха звезди, познават ги навсякъде, хората ходят да ги гледат в театъра, гледат ги по телевизията”, коментира звездата от „Стъклен дом” Асен Блатечки.

„Израснах в много положителна посока по отношение на творческите ми и професионални ангажименти, превърнах се в професионална актриса и научих много от колегите си”, споделя за работата си в сериала младата звезда на българското кино Радина Кърджилова.

„Стъклен дом” се радва на огромен зрителски интерес  от самия си старт. В последния сезон, излъчен през есента на 2011 г., всеки епизод е привличал средно половината от цялата телевизионна аудитория според данните на GARB.

Предстоящият финален сезон на „Стъклен дом” ще бъде под надслова „Спасението” и ще разкрие края на историята, стартирала в българския ефир преди 2 години – на 11 април 2010 г. Всички герои ще бъдат изправени пред труден избор, от който ще зависи животът им. В момента се снимат сцени от последните епизоди на сериала, пълни с екшън, каскади, драматични обрати и напрежение.

Каква ще бъде развръзката за Касабови, Атанасови, Жекови, Ставреви, зрителите ще разберат скоро в „Стъклен дом: Спасението” по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”