Архив VIP Brother

Двубой между Аня Пенчева и Ивайла Бакалова на сцената на VIP Brother

Добави коментар

Двубой между Аня Пенчева и Ивайла Бакалова на сцената на VIP Brother в сряда. Диана Любенова сменя Любо Ганев.
710 000 лв. събраха съквартирантите до снощи. Тази седмица благотворителната активност на VIP-овете е обвързана с еко каузата за разделно събиране на отпадъци.Двубой

След снощния 3 часов лайф стана ясно, че напрежението между Аня Пенчева и Ивайла Бакалова е достигнало своята най-гореща точка.
От сцената на VIP Brother Аня изгледа всички видео материали, които бе поискала по-рано и се убеди, че нападките на Ивайла не са безпочвени, а са продиктувани от думи и разкази на Емил Кошлуков и Саша Антунович. За да защити честта си, актрисата поиска пряк смс двубой с Ивайла тази сряда на живо във VIP Brother 3.
Мис България прие това предизвикателство, с единственото условие, че така ще се съберат повече пари за благородните каузи.
Така тази сряда артистичните мисии на шестимата номинирани ще отпаднат, а на тяхно място от сцената на VIP Brother ще проследим драмата между Аня и Ивайла.
Каква е причината за конфликта, как ще се защитят, какво ще си кажат и коя ще си тръгне?
Отговорите тази сряда.

Гост звезда

Междувременно, петимата други номинирани съквартиранти, Саша, Ицо, Део, Милко и Мария, ще продължат да се борят за оставане в къщата. Техните линии за гласуване са отворени, а двамата, събрали най-много гласове до утре, ще се спасят от елиминации. Останалите трима ще трябва да представят, станалото традиционно, токшоу в четвъртък.
В същото време, утре изтича седмицата, прекарана от Любо Ганев в къщата. 210- сантиметровата волейболна легенда прекара една доста противоречива седмица в къщата. От щастливите моменти около великденската трапеза, до истеричните изблици на Пипи. От веселите игри на баскетбол в двора, до драматичните случки с Аня и Ивайла в къщата. Така след една седмица той напуска къщата, а неговото място ще заеме актрисата Диана Любенова.

  • Какво ще се случи между Аня и Ивайла?
  • Кои от другите номинирани ще се спасят?
  • Ще помогне ли Диана Любенова, новата гост звезда, да се разрешат проблемите в къщата?

Отговори само във VIP Brother 3, тази сряда!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother