Кино

Двама са малко, трима са много в "Тед, приятелю"

Добави коментар

Пиперлив хумор и нетрадиционно приятелство провокират Марк Уолбърг и Мила Куинс, в първия игрален филм на Сет МакФарлейн "Тед, приятелю"
Пиперлив хумор и нетрадиционно приятелство провокират Марк Уолбърг и Мила Куинс, в първия игрален филм на Сет МакФарлейн

Тед, приятелю

Сет МакФарлейън, автор на популярния анимационен ситком Family Guy, дебютира на сцената на пълнометражното кино с лентата "Тед, приятелю". Филмът пресъздава една непривична реалност, която съчетава истинските емоции от игралните филми с характерния хумор, присъщ на героите от анимираните продукции.

Тед, приятелюОт 10 август 2012 българските зрители ще могат да се запознаят с перипетиите на Джон (Марк Уолбърг) и неговия плюшен приятел Тед (с гласа на Сет МакФарлейн), които се случват в компанията на сексапилната Лори (Мила Кунис).

"Тед, приятелю" е история за странното съжителство между  един млад мъж и неговия най-добър приятел – плюшения Тед. Тя започва преди цели 30 години, когато мечтата на осем годишния  Джон става реалност и любимата му играчка оживява, за да се превърне в негов верен другар и истинска звезда в Америка.

Днес обаче, Джон е изправен пред непознато  предизвикателство – да започне да живее като възрастен, който трябва да се справя с трудности, да поема отговорности,  да взима решения. Задачата не е никак лесна, предвид факта, че той все още прекарва дните си като безгрижен ерген, отдаден предимно на развлечения и съблазнителни пороци. Джон има още един сериозен мотив да се промени – приятелката му Лори, която се радва на вниманието на своя влиятелен шеф Рекс.

Тед, приятелю

Забавен, ироничен, на места дори неприличен – "Тед, приятелю" е истинска комедийна бомба, заредена с остроумни шеги и абсурдни сцени. „Има нещо откачено в този филм, което буквално те кара да  зяпнеш и да си кажеш: не мога да повярвам, че това се случва”, коментира продуцентът Скот Стабър.

Тед, приятелю

Неподправеният авторски почерк на МакФарлейън се забелязва във всяка сцена от филма. Освен че е изявява като сценарист, този път той изпълнява ролята на продуцент, режисьор и глас зад кадър на една от главните роли във филма – тази на плюшения мечок Тед. Редом до живата играчка на екрана ще се появят още Джоел МакХейл, Джовани Рибизи и Патрик Уорбъртън.

Премиерата на "Тед, приятелю" в кината у нас е на 10 август 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тед, приятелю