Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.92 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре се опитва да убеди Кахраман да промени показанията си. Гедиз разбира какво се е случило със Санджар. Вижте още какво ще се случи в еп.92 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 22 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 91 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар получават сериозни наранявания Наре и Каврук отчаяно се опитват да му помогнат. Лекарят ги предупреждава, че ако не го заведат в болница до няколко дни ще умре..

НА КРАТКО какво се случва в епизод 92 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 ноември 2022 по Diema Family.

Халисе е щастлива да научи, че Мелек не е заминал.

Рефика лъже Гювен, за да може той да измъкне Гедиз от полицейския участък.

Наре продължава да крие, къде е Санджар и какво се е случило с него.

Наре се опитва да убеди Кахраман да промени показанията си.

Наре пита Гедиз, защо е позволила на човека, който обича да стане убиец?! Тя му казва да не ѝ пречи, защото тя сама може да се погрижи за себе си и Санджар.

Действието продължава от предния епизод, когато в гостната влизат Наре и Мелек.

Виждайки внучка си, Халисе е много щастлива, че Мелек не е заминала. Наре казва, че има работа и трябва да тръгва. Халисе я спира и я пита, дали знае, къде е Санджар?

-Не, но аз искам да поговоря с г-н Кахраман, за да промени показанията си – отговаря Наре. Халисе учудена я пита, как смята да го направи? Наре отговаря, че все още не знае, но някак си ще се опита го убеди. Яхия я спира и ѝ казва да не ходи при Кахраман сама, защото макар и ранен той е опасен и я съветва да вземе някой. Наре не отговаря, само прегръща дъщеря си и на ухо ѝ казва, да помни за какво са си говорили и сега всичко е сложно, но всичко ще се оправи в най-скоро време.

Действието се пренася в колибата при Санджар, където Каврук и Недим се опитват да свалят високата температура на Санджар с торби лед.

Действието се пренася в дома на Гедиз, където Рафика плаче и моли дъщеря си да говори с адвоката и да му каже, че Гедиз няма нищо общо със стрелбата по Кахраман.
-Мамо, той не е за пръв път в ареста – казва Мюге.
-Да, но преди там беше със Санджар и се подкрепяха един-друг, а сега кой ще подкрепи сина ми? – плаче неудържимо Рафика.

Мюге я успокоява, като ѝ казва, че ще направи всичко възможно, за да измъкне Гедиз от ареста.

Наре се обажда на Мюге и я моли да дойде с нея в болницата, за да накара Кахраман да промени показанията си.

В същото време Гювен идва в дома на Гедиз и пита Рефика, дали случайно не знае, адреса на Наре в Швейцария. Рефика решава да се възползва от неговите връзки и му казва, че адресът знае само Гедиз и ако го измъкне от ареста ще го разбере. Гювен обещава да говори с някой хора.

Мюге и Наре влизат в стаята на Кахраман.

-Санджар не ме уби с куршум, но ти дойде да ме доубиеш ли, като я доведе тук? – пита той.
-Ти не се ли радваш да ме видиш? – пита Мюге.

Наре му казва, че тя е тук, за да може да разбере на кой е помагал той.

-9 години Акън се преструваше на приятел на Мюге и я лъжеше, за да може да ме контролира и да получава новини от Санджар! Ти ме отвлече и предаде на човекът, който на 18 години ме изнасили – обяснява Наре.
-Съжалявам, не знаех – казва Кахраман.
-Санджар стреля по теб, за да защити любимата си жена, а къде е твоята справедливост, Кахраман? – пита Наре.

Мюге го моли, поне един път да постъпи правилно и да измени показанията си.

-Не мога! – отговоря им Кахраман.
-Ти си страхливец! Бъди проклет! Твоето сърце е по-студено от гроба на жена ти! – ядосва се Мюге, а Наре я моли да се успокои и двете напускат стаята на Кахраман.

Пред болницата Наре казва на Мюге, че много се е надявала да убеди Кахраман и да пуснат Санджар, но тя трябва нещо да измисли…. В този момент пред болницата пристига жената на Кахраман, но виждайки Наре бяга.

Наре казва на Мюге, че това е жената, която е помогнала да я отвлекат и ако говорят с нея, обезателно ще може да накарат Кахраман да промени показанията си.

Действието се пренася пред полицията, където Гедиз излиза от ареста и пита Гювен, колко ще му струва, това че го е измъкнал от тук.

Гювен му казва, че не иска пари, а адреса на Наре в Швейцария.
-Кой ти каза, че го знам? – пита Гедиз.
-Майка ти – отговаря Гювен и се досеща, че тя го е излъгала, за да го измъкне от полицията.

Действието се пренася в колибата, където пристига Наре, която вижда, че Санджар има много висока температура, а Каврук и казва, че е допуснал някъде грешка и няма да излекуват Санджар.

Наре пита Каврук, дали някой може да им каже, къде е допуснал грешка.
-Има, но тя няма да дойде тук – отговаря Каврук, а Наре го моли да направи всичко възможно, но да я доведе тук.
Наре се навежда над изпадналия в безсъзнание Санджар и му обещава да преодолее всички препятствия едно след друго, само да не ги оставя и да не се предава.
Вечерта Гедиз пристига пред колибата, а Наре излиза, мислейки, че това е Каврук със знахарката. Гедиз е изненадан да види Наре.
-Ти не замина ли? – пита Гедиз.
-Не можех да оставя Санджар – отговаря Наре.
-Ти си нарушила клетвата! Прости ли му? Защо, кажи ми? – пита ядосан Гедиз.
-Ти ми кажи, Гедиз? Как можа да постъпиш така с приятеля си? Твоите хора защитаваха Кахраман, а когато Санджар дошъл, ти си ги оттеглил, като много добре си знаел, че той иска да убие Кахраман и си затвори за всичко това очите!
-Наре, аз…
-Чакай, чакай, защото когато Санджар искаше да хвърли Акън от скалата ми каза Мюге, а не ти? Защото случайно е чула от теб, а ако не беше чула, аз за нищо нямаше да разбера! Как можа така да постъпиш? Как така лесно да вкараш Санджар в затвора.
-Аз никой, никъде не съм изпращал – отговаря Гедиз.
-Защо позволи на човека, който обичам да стане убиец, защо, защо?
-Така щях да се избавя от Акън, Санджар и Кахраман – признава си Гедиз.

В този момент се чува как Санджар вика от болка от колибата. Наре влиза вътре, като се опитва да успокой болката на Санджар, а Гедиз е шокиран. Той пита Наре, защо Санджар е в това състояние, а тя му казва, че той я е спасил от Акън, като е полетял с него в пропастта.

-Защо Санджар е тук? Ти в кой век живееш? Защо не си ги завела в болница? Той тук ще умре – казва Гедиз.
-Защото ще отиде в затвора – отговаря Наре.
-Ти си луда – заявява Гедиз.
-Аз не искам да изживея живота, който ми подари Санджар без него! Ние с Мелек няма да останем без него! Дори цял живот да трябва да се крия, аз няма да оставя Санджар, разбираш ли, това Гедиз Ъшъклъ?! Не ми пречи! – казва Наре.

Гедиз ѝ казва, че трябва да я защити от самата нея, а не от Акън, Санджар или Кахраман.

Каврук отива при баба си, която го посреща с пушка в ръка, а той ѝ казва, че племенникът ѝ умира и има нужда от нейната помощ.

За да умилостиви баба си, която не иска да помогне и казва, че Санджар има дъщеря от дъщерята на посланика, която много прилича на нея.

Баба Фериде се съгласява да тръгне се него, за да помогне на Санджар.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...