Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.92 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре се опитва да убеди Кахраман да промени показанията си. Гедиз разбира какво се е случило със Санджар. Вижте още какво ще се случи в еп.92 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 22 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 91 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар получават сериозни наранявания Наре и Каврук отчаяно се опитват да му помогнат. Лекарят ги предупреждава, че ако не го заведат в болница до няколко дни ще умре..

НА КРАТКО какво се случва в епизод 92 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 ноември 2022 по Diema Family.

Халисе е щастлива да научи, че Мелек не е заминал.

Рефика лъже Гювен, за да може той да измъкне Гедиз от полицейския участък.

Наре продължава да крие, къде е Санджар и какво се е случило с него.

Наре се опитва да убеди Кахраман да промени показанията си.

Наре пита Гедиз, защо е позволила на човека, който обича да стане убиец?! Тя му казва да не ѝ пречи, защото тя сама може да се погрижи за себе си и Санджар.

Текст от potv.bg

Действието продължава от предния епизод, когато в гостната влизат Наре и Мелек.

Виждайки внучка си, Халисе е много щастлива, че Мелек не е заминала. Наре казва, че има работа и трябва да тръгва. Халисе я спира и я пита, дали знае, къде е Санджар?

-Не, но аз искам да поговоря с г-н Кахраман, за да промени показанията си – отговаря Наре. Халисе учудена я пита, как смята да го направи? Наре отговаря, че все още не знае, но някак си ще се опита го убеди. Яхия я спира и ѝ казва да не ходи при Кахраман сама, защото макар и ранен той е опасен и я съветва да вземе някой. Наре не отговаря, само прегръща дъщеря си и на ухо ѝ казва, да помни за какво са си говорили и сега всичко е сложно, но всичко ще се оправи в най-скоро време.

Действието се пренася в колибата при Санджар, където Каврук и Недим се опитват да свалят високата температура на Санджар с торби лед.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в дома на Гедиз, където Рафика плаче и моли дъщеря си да говори с адвоката и да му каже, че Гедиз няма нищо общо със стрелбата по Кахраман.
-Мамо, той не е за пръв път в ареста – казва Мюге.
-Да, но преди там беше със Санджар и се подкрепяха един-друг, а сега кой ще подкрепи сина ми? – плаче неудържимо Рафика.

Мюге я успокоява, като ѝ казва, че ще направи всичко възможно, за да измъкне Гедиз от ареста.

Наре се обажда на Мюге и я моли да дойде с нея в болницата, за да накара Кахраман да промени показанията си.

В същото време Гювен идва в дома на Гедиз и пита Рефика, дали случайно не знае, адреса на Наре в Швейцария. Рефика решава да се възползва от неговите връзки и му казва, че адресът знае само Гедиз и ако го измъкне от ареста ще го разбере. Гювен обещава да говори с някой хора.

Текст от potv.bg

Мюге и Наре влизат в стаята на Кахраман.

-Санджар не ме уби с куршум, но ти дойде да ме доубиеш ли, като я доведе тук? – пита той.
-Ти не се ли радваш да ме видиш? – пита Мюге.

Наре му казва, че тя е тук, за да може да разбере на кой е помагал той.

-9 години Акън се преструваше на приятел на Мюге и я лъжеше, за да може да ме контролира и да получава новини от Санджар! Ти ме отвлече и предаде на човекът, който на 18 години ме изнасили – обяснява Наре.
-Съжалявам, не знаех – казва Кахраман.
-Санджар стреля по теб, за да защити любимата си жена, а къде е твоята справедливост, Кахраман? – пита Наре.

Мюге го моли, поне един път да постъпи правилно и да измени показанията си.

-Не мога! – отговоря им Кахраман.
-Ти си страхливец! Бъди проклет! Твоето сърце е по-студено от гроба на жена ти! – ядосва се Мюге, а Наре я моли да се успокои и двете напускат стаята на Кахраман.
Текст от potv.bg

Пред болницата Наре казва на Мюге, че много се е надявала да убеди Кахраман и да пуснат Санджар, но тя трябва нещо да измисли…. В този момент пред болницата пристига жената на Кахраман, но виждайки Наре бяга.

Наре казва на Мюге, че това е жената, която е помогнала да я отвлекат и ако говорят с нея, обезателно ще може да накарат Кахраман да промени показанията си.
Текст от potv.bg

Действието се пренася пред полицията, където Гедиз излиза от ареста и пита Гювен, колко ще му струва, това че го е измъкнал от тук.

Гювен му казва, че не иска пари, а адреса на Наре в Швейцария.
-Кой ти каза, че го знам? – пита Гедиз.
-Майка ти – отговаря Гювен и се досеща, че тя го е излъгала, за да го измъкне от полицията.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в колибата, където пристига Наре, която вижда, че Санджар има много висока температура, а Каврук и казва, че е допуснал някъде грешка и няма да излекуват Санджар.

Наре пита Каврук, дали някой може да им каже, къде е допуснал грешка.
-Има, но тя няма да дойде тук – отговаря Каврук, а Наре го моли да направи всичко възможно, но да я доведе тук.
Наре се навежда над изпадналия в безсъзнание Санджар и му обещава да преодолее всички препятствия едно след друго, само да не ги оставя и да не се предава.
Текст от potv.bg
Вечерта Гедиз пристига пред колибата, а Наре излиза, мислейки, че това е Каврук със знахарката. Гедиз е изненадан да види Наре.
-Ти не замина ли? – пита Гедиз.
-Не можех да оставя Санджар – отговаря Наре.
-Ти си нарушила клетвата! Прости ли му? Защо, кажи ми? – пита ядосан Гедиз.
-Ти ми кажи, Гедиз? Как можа да постъпиш така с приятеля си? Твоите хора защитаваха Кахраман, а когато Санджар дошъл, ти си ги оттеглил, като много добре си знаел, че той иска да убие Кахраман и си затвори за всичко това очите!
-Наре, аз…
-Чакай, чакай, защото когато Санджар искаше да хвърли Акън от скалата ми каза Мюге, а не ти? Защото случайно е чула от теб, а ако не беше чула, аз за нищо нямаше да разбера! Как можа така да постъпиш? Как така лесно да вкараш Санджар в затвора.
-Аз никой, никъде не съм изпращал – отговаря Гедиз.
-Защо позволи на човека, който обичам да стане убиец, защо, защо?
-Така щях да се избавя от Акън, Санджар и Кахраман – признава си Гедиз.
Текст от potv.bg

В този момент се чува как Санджар вика от болка от колибата. Наре влиза вътре, като се опитва да успокой болката на Санджар, а Гедиз е шокиран. Той пита Наре, защо Санджар е в това състояние, а тя му казва, че той я е спасил от Акън, като е полетял с него в пропастта.

-Защо Санджар е тук? Ти в кой век живееш? Защо не си ги завела в болница? Той тук ще умре – казва Гедиз.
-Защото ще отиде в затвора – отговаря Наре.
-Ти си луда – заявява Гедиз.
-Аз не искам да изживея живота, който ми подари Санджар без него! Ние с Мелек няма да останем без него! Дори цял живот да трябва да се крия, аз няма да оставя Санджар, разбираш ли, това Гедиз Ъшъклъ?! Не ми пречи! – казва Наре.

Гедиз ѝ казва, че трябва да я защити от самата нея, а не от Акън, Санджар или Кахраман.

Текст от potv.bg
Каврук отива при баба си, която го посреща с пушка в ръка, а той ѝ казва, че племенникът ѝ умира и има нужда от нейната помощ.

За да умилостиви баба си, която не иска да помогне и казва, че Санджар има дъщеря от дъщерята на посланика, която много прилича на нея.

Баба Фериде се съгласява да тръгне се него, за да помогне на Санджар.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.99 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.98 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.96 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.95 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.94 (Diema Family) - какво ще се случи...