Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.8 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Посланикът успява да отведе Мелек в Черна гора, а Санджар и Наре не могат да го спрат, но си купуват билети и тръгват след дъщеря си.. Вижте още какво ще се случи в еп.8 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 27 юли 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 7 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Нарe се опитва да избяга с Мелек, а г-н Посланикът се появява неочаквано пред имението на Санджар…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 8 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 юли 2022 по Diema Family

Посланикът отвежда Мелек в Черна гора, а Санджар и Наре не могат да го спрат.

Разбираме защо бащата на Наре е станал настойник на Мелек.

Санджар и Наре веднага купуват билети и тръгват след дъщеря си. Конфликтът между двамата се изостря, но никой от тях не признава истинските си чувства на другия.

След като бащата на Наре взе Мелек и замина с нея. Санджар пита Наре, защо баща ѝ е настойник на дъщеря му? В този момент един от полицаите ги прекъсва и пита Наре, къде е паспортът на Мелек.

-Няма да ви дам паспорта ѝ – казва Наре.
-Санджар Ефе, работа стигна много далече, а той иска да заведе детето в чужбина, а по закон, вие трябва да дадете паспорта на детето. Дай, да не стигат нещата до полицейския участък! – обяснява полицая.

Санджар крещи на Наре да даде паспорта. Тя му отговаря, че няма да позволи баща ѝ да отведе Мелек. Санджар насила взема чантата на Наре и взема паспорта.

-Това ли искаш, комисар? – пита Санджар, като пред очите на полицая унищожава паспорта на дъщеря си и пред всички се зарича, че няма да позволи на този човек да заведе дъщеря му н чужбина.

Комисарят заповядва да го арестуват, полиците слагат белезници на Санджар, а Халисе виждайки това припада.

В ареста Санджар казва на Наре, че Мелек за първи път го е нарекла татко, но не за да ѝ купи колело, а за да я спаси.
-Защо този човек е настойник на дъщеря ми? – пита Санджар.

Наре си спомня, като действието се пренася години назад в рехабилитационен център в Швейцария, където Наре държи малката си дъщеричка. Пристигат баща ѝ и Акън, виждайки ги Наре изпитва видима неприязън. Акън щастлив съобщава, че баща ѝ е станал настойник на бебето ѝ.

-Не може! – отвръща Наре, като прегръща бебето си.

Баща ѝ обяснява, че е направил така, за да се погрижи за внучка си и нея, защото ако тя е настойник на дъщеря си, ще ѝ я вземат.

-Никой не може да ми вземе дъщеря ми от мен! – отговаря решително Наре.

-Мислиш ли, че може да дадат детето на майка, която преди 9 месеца се е опитала да се самоубие, тук е Европа! – подчертава Акън.

Баща ѝ допълва, че на нейно име има удостоверение, което доказва, че тя не е психически стабилна.

-Ти ли всичко си планирал? – обръща се тя към Акън. – Не само, че ме раздели със Санджар, а сега се опитваш да ме разделиш и с дъщеря ми ли?

Посланикът ѝ казва, че с нейните фантазии може да навреди не само на него, но и на Акън.

-Татко, събуди се! Ти не разбираш ли, че аз съм в това състояние, заради, Акън, който ме изнасили. Санджар не ми повярва, но поне ти ми повярвай, татко! – казва Наре.
-Добре, дъще, ако продължаваш така да мислиш, дълго време няма да излезеш от тук – казва посланика.

Акън я заплашва, че не трябва да продължава да мисли така, защото не може да им остави бебето си и да отиде при Санджар.

Действието се връща отново в ареста.

-Ти глуха ли си? Защо баща ти е настойник на дъщеря ми? Защо си разрешила? – пита отново Санджар.

-Ти нямаш право да ми задаваш въпроси! Ти загуби това право, когато ме изхвърли на улицата със сватбената рокля! – отвръща му Наре.

-Аз и така знам отговорите! Ти не си искала да поемеш отговорност за дъщеря ни и когато ти си се развличала с многобройните си мъже, коя от многобройните госпожици на баща ти се е грижила за Мелек?! – пита ядосан Санджар.

-Не ми причинявай болка! – моли Наре и започва да плаче.

-Недей да плачеш, не минава, аз пробвах – отвръща Санджар.

-Ти си плакал? – пита изненадана тя. Двамата се гледат в продължение на минути, като и двамата плачат… Наре тръгва да го погали по бузата, но пристигат Гедиз и Яхия.

-Аз ти казах, че е много глупаво да отвличаш момичето! Виж в какво положение си сега – крещи Гедиз на Наре.

-Не викай на момичето! – прави забележка Санджар на приятеля си. -Какво? Ти си знаел, че тя ще отвлече дъщеря ми?

-Знаех и затова я затворих у нас, но тя избяга – обяснява Гедиз.

Наре им напомня, че трябва да си върне Мелек и ги моли да не се карат.

Наре и Санджар са освободени от ареста. Комисарят им казва, че посланикът е използвал връзките си и извадил друг паспорт на Мелек и сега пътуват към летището.

Наре и Санджар пристигат на летището, но само, за да видят, как самолетът със дъщеря им излита.
-Санджар, дъщеря ми отлетя – казва плачейки Наре, а той я прегръща. Наре го моли да ѝ даде телефона си, за да провери за билети за следващия полет.
-Има след два часа – казва Наре.

-Вземи два билета – отвръща Санджар.

-Ти също ли ще дойдеш? – изненадана е Наре.

-Ти, много неща направи, както не трябва, но си направила нещо много добро, което аз нямам намерение да оставям на посланика – казва Санджар.

Яхия пристига в имението, за да вземе паспорта на Санджар, дрехи и пари, и се връща на летището. Елван разбира от мъжа си, че Санджар ще лети за Черна гора с Наре и когато иска да съобщи на свекърва си новината, не вижда, че имат гости - майката на Менекше, заедно с няколко съседки е донесла зестрата на дъщеря си.

Когато жените разбират новината, всички погледи са вторачени в Менекше и тъй като тя не знае какво да направи, решава да се престори, че припада.

Действието се пренася в самолета, където Санджар пита Наре, дали баща ѝ може да се държи лошо с Мелек.

-Той никога не се е интересувал от Мелек, но никога няма да се държи лошо с нея – уверява Наре.
-Мелек няма да се изплаши?
-Няма, но много ще тъгува по мен – отговаря Наре.

Санджар я пита, ако сутринта не ги е хванал, къде е мислила да заведе дъщеря им, при баща ѝ ли? Наре му отговаря, че не е имала намерение да се връща в Черна гора, а е искала да заминат за Америка, далече от всички, които не са ѝ повярвали. Като пояснява, че ако той и е дал доброволно Мелек, тя е щяла да остане в Мугла и е нямала намерение да ги разделя с дъщеря му.

Действието се пренася в Черна гора, където посланикът пристига с Мелек, но пред къщата си вижда, да го чакат хората, на които дължи много пари и е принуден да бяга с внучка си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...