Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.69 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре е шокирана от чувствата на Гедиз към нея, но тя не може да му отвърне с взаимност и се връща в имението на Санджар. Вижте още какво ще се случи в еп.69 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 20 октомври 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 68 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гедиз измъква Наре от имението на Санджар и веднага решава да ѝ признае, че е влюбен в нея, но какво ще направи Наре?

НА КРАТКО какво се случва в епизод 69 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 октомври 2022 по Diema Family .

Наре е шокирана от чувствата на Гедиз към нея, но тя не може да му отвърне с взаимност. Изповедта завършва с пререкание, което кара Гедиз да разкрие пред Наре информация, която не би трябвало да разкрива.

Наре решава да се върне в имението при Санджар.

Ядосан, че не можа да открие Наре, Санджар е в кабинета си и тъй като е с гръб към вратата си мисли, че Елван е влезнала при него и я пита: -Елван, спокойното те питам, къде е Наре?

-Ти изгони охраната! – казва Наре, а Санджар чувайки гласа ѝ е много изненадан, че тя е в имението и рязко се обръща към нея.
-Наре!
-Без тези хора, как ще се охранява имението? – пита Наре.
-Ти не си си тръгнала?
Действието на сериала се връща няколко часа назад след като Гедиз отведе Наре от имението на Санджар.
Наре си спомня, какво се е случило след като Гедиз я отведе от имението.

-Наре, аз съм влюбен в теб – признава Гедиз. Наре го гледа изненадано и отказва да повярва, като повтаря, че не може да е влюбен, защото той ѝ е най-добрият приятел.

-Приятелите, не се ли влюбват? – пита Гедиз.

-Влюбват се, но не се влюбват в любимата жена на приятеля си – отговаря Наре.

-Сериозно? Ти не преставаш да мислиш за него! Знаеш ли, колко е ужасно да гледаш, как любимата ти страда? Знаеш ли, какво се случва в сърцето ми, когато идваш и плачеш на рамото ми, заради Санджар -отвръща Гедиз.

-Сега плача, заради теб! Доволен ли си? – пита Наре. Санджар се опитва да я прегърне, но Наре го отблъсква и му казва, че иска да пооплаче, но сама. Наре плачейки се отдалечава от Гедиз.

Наре плачейки се обажда на Елван и я моли да вземе едно такси, за да я прибере, защото тя не е в състояние и ѝ изпраща адреса.

Гедиз тичешком се приближава до Наре и ѝ казва, че ще я закара вкъщи, за да не се разкарва с тази рана.

-Гедиз, помниш ли, ти нещо ми каза, че ще започнеш да копаеш яма, ако приятелят ти дойде с труп. Ти, погреба в тази яма не любовта си, а приятелството си, Гедиз.

-И на мен ми беше трудно да взема решение, кой да погреба - казва Гедиз.

-Надявам се, че ти е било трудно. Ако не ти е било трудно, то ти наистина не знаеш, какво е това приятелство.

-Наре, отново ще ти кажа, помисли и малко за себе си. Аз ти казвам, че съм влюбен в теб. Влюбен съм в теб! А ти ми казваш, че съм погребал Санджар и не знам какво е това приятелство! Опомни се, Наре! Не можеш ли, да живееш без връзката си със Санджар, та той ти причинява постоянно болка! – казва Гедиз

-Аз не говорех за него, аз говорех за приятелството, за доверието.

-Добре тогава, Наре! Аз ще ти дам любов, в която можеш да си сигурна, както и в приятелството.
-На твоята любов и приятелство, аз не мога да се доверя, Гедиз! Днес предаде приятеля си, заради любовта си, а утре ще предадеш и любовта си! – откровена е Наре.

Гедиз е шокиран от думите на Наре и се отдалечава от нея.

В този момент пристига Елван с таксито.

Елван се спира при Гедиз и му казва, че го е предупредила да не казва на Наре.

Преди да си тръгне Наре отива при Гедиз и го пита, дали може да го помоли нещо за последно, да не казва на Санджар, а Гедиз ѝ отговаря, че Санджар знае…

-От самото начало ли, не можахте да ме разделите? – пита изненадана Наре.

-Точно така – отвръща Гедиз.

-Санджар няма да разбира, че сме били тук и какво си ми казал! Той няма да разбере, че си предал брат си! Гедиз, аз не искам да развалям две семейства, които няколко десетилетия са заедно – казва Наре.

-Ти и без това всичко разруши и стана жертва на едно от тези семейства. Халисе не нае ли човек, за да заплаши, човекът, който аз обичам.. – изброява Гедиз, и добавя, че Яхия е взел два милиона от Акън, за да я отвлече, а също така и раната, за да предпази любимия си Санджар….

Наре е шокирана и казва, че Яхия не може да го направи, защото той дори не познава Акън, а Гедиз ѝ казва да попита Елван. Елван иска да каже нещо, но Наре ѝ казва да се качи в таксито.

-Знаеш ли, аз мислех, че ти ме разбираш, Гедиз, но аз не съм безпомощна принцеса и не искам да бъда спасявана от ужасния крал!
Аз съм сама жена, която живее по свои собствени правила!
Моите правила са да се боря! Досега не съм позволявала моят огън да изгори някой, затова, за да не ви изгоря вас, аз ще си замина!
Не ставайте врагове, заради мен, Гедиз, защото аз не съм награда!
В таксито Елван се опитва да се извини на Наре, заради Яхия, а Наре я прегръща и ѝ казва, че тя няма вина за нищо.

Наре казва на Елван, че ще се върне в имението, защото остават само няколко дни до делото за настойничество, а след това ще замине с Мелек за Швейцария. Наре също казва на Елван, че трябва да убедят Санджар, че Гедиз нищо не ѝ е казал.

Наре, Елван, Зехра и Мелек се връщат в имението, а Менекше разбирайки побеснява и се заканва да даде Мелек на Акън.
Наре, Елван, Зехра и Мелек се връщат в имението, а Менекше разбирайки побеснява и се заканва да даде Мелек на Акън.
Наре признава на Каврук, че Гедиз, който е смятала за приятел, и се обяснил в любов. Каврук ѝ отговаря, че знае. Каврук съветва Наре да стане приятел с Сандажар, за да може да излекува раните му…

В този момент двамата чуват как се връща ядосан Санджар и нарежда на Гюсие да каже на Елван да си прочете молитвата и качи при него…

  • Ще разбере ли Санджар, че Гедиз е признал на Наре, че е влюбен в нея?
  • Какво ще направи Менекше? Ще даде ли Мелек на Акън?
  • Какво ще направи Гедиз, след като не срещна взаимност от Наре?

Предстои да разберем…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...