Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.60 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелек не иска да прости на родителите си, защото е все още разстроена от новината, че ще си има братче. Вижте още какво ще се случи в еп.60 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 07 октомври 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 59 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гедиз научава много късно, че Мелек е изчезнала и когато излиза, за да я търси… пред него застава Мелек придружена от Кахраман..

НА КРАТКО какво се случва в епизод 60 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 07 октомври 2022 по Diema Family .

Мелек идва в дома на Гедиз, момичето изобщо не иска да говори с родителите си, все още разстроено от новината, че ще си има братче.

Акън все още се крие, иска да избяга с Наре и може да използва всеки и всичко за това.

„Дъщерята на посланика“, еп.61 – ФИНАЛ НА СЕЗОНА - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.61 – ФИНАЛ НА СЕЗОНА - какво ще се случи...

„Легенда, родена на дъното на морето, не може да свърши там!" Наре попада в капан на Кахраман, Санджар знае къде отива Наре, но не може да...

Санджар пристига в имението, а Наре и Елван го посрещат притеснени. Санджар с усмивка подава телефона на Наре, за да прочете съобщението от Гедиз, че Мелек е при тях, но не иска да говори нито с него, нито с майка си.

Щастливи, че Мелек се намери Наре и Санджар се прегръщат.

Наре и Санджар отиват да видят как е Мелек, а Елван влиза с радостен вик в къщата, че Мелек се е намерила.

В същото време Мелек се е затворила в банята и плаче, като си спомня, думите на Менекше, че Санджар е баща не нейното дете, а не на нея. А също така и ранения Каврук, на който се опитва да помогне.

Гедиз моли Мелек да излезе, а тя избърсва сълзите си и излаза, като казва, че си е поплакала, защото не е имала време да плаче, докато се е опитвала да помогне на Каврук.

-Какво означава, че си се опитвала да помогнеш на Каврук? – пита Гедиз, а Мелек му признава, че са катастрофирали с Каврук.

В същото време Зехра е при Каврук и го моли да отвори очи, защото не може да го загуби. Влиза Айше и гони Зехра, като казва, че трябва да се погрижи за мъжа си.

Ядосана Зехра излиза и застава пред стаята на Каврук. Идва Елван и я пита, какво прави тук.

-Айше ме изгони, но Каврук е мой – казва Зехра.
-Какво имаш предвид под „мой“? – пита Елван.
-Той е мой, защото е с мен от детските години и не си спомням нито един ден без него. Коя е кака Айше, че ще ме гони? – ядосва се Зехра. Елван ѝ отговаря, че не е ли забелязала, че Айше е негова жена.
-Забелязах, но кака Айше трябва за знае, коя съм аз! – отвръща Зехра.
„Някой, най-накрая е решил да се опомни“ – мисли си Елван, след като Зехра ядосана си тръгна.
Санджар и Наре пристигат пред къщата на Санджар, а Наре предупреждава Санджар да не задава въпроси на Мелек за Каврук и Акън, а когато тя пожелае ще м...
Санджар и Наре пристигат пред къщата на Санджар, а Наре предупреждава Санджар да не задава въпроси на Мелек за Каврук и Акън, а когато тя пожелае ще му разкаже. Пред входната врата Санджар се заклева никога да не загуби Наре и дъщеря си.
Мюге им отваря и казва, че Мелек е горе с Гедиз. Виждайки майка си и баща си, Мелек пита ядосана Гедиз, дали той им се е обадил. Мюге обяснява, че тя се е обадила.

Мелек казва на Гедиз, че родителите ѝ трябва да си тръгнат.

Наре моли Гедиз да ги остави насаме с Мелек със Санджар.


Настава неловка тишина, Наре гледа Санджар и му казва с очи, че той трябва да подхване разговора.
-Аз допуснах грешка и постъпих неправилно с теб и майка ти, като се ожених за друга и много съжалявам за това – казва Санджар, а Наре не може да повярва, че Санджар казва това, а Санджар продължава: - Но не съжалявам, че ще имам син, това е само невинно дете, което още не се е родило. Аз много исках, той да беше пораснал в утробата на майка ти, но той все едно е твой брат.

Наре избърсва сълзите си и казва на дъщеря си, че баща ѝ обича и двамата.

-Бебето също ли го обичаш? – пита Мелек, а Санджар ѝ отговаря, че не знае, защото все още не се е родил, но е уверен, че ще го обича, защото родителите обичат децата си. -Аз те обичам, защото си моя дъщеря и мой ангел! Ти си много специална за мен!
-А, мама, ти поне мъничко, не я ли обичаш? – пита Мелек.
-А, мама, ти поне мъничко, не я ли обичаш? – пита Мелек.
-Такава любов, също не разбирам – отговаря Санджар.
-Каква такава? – пита Мелек.

-Такава, при която човек не може да бъде с този, който обича – отговаря Санджар.
-И когато не можеш да бъдеш с този човек, създаваш деца с друг? – пита Мелек. Санджар изтрива сълзите си, а Наре също, а Мелек продължава: - Мама каза, че когато двама са обичат, тогава се появяват децата, но явно ме е излъгала.

Наре пита дъщеря си, дали ще може да им прости. Мелек скача и отваря вратата като им казва, че трябва да си тръгнат, защото няма да се сдържи и ще ги прегърне.

-Миличка, давай прегърни ни! – казва Санджар.
-Не мога, защото ме боли тук – казва Мелек като показва сърцето си и се заключва в банята.

Пристига Гедиз и им казва, че докато Мелек е в банята да излязат и да поговорят, за нещо важно.

Гедиз им разкрива, че Мелек е била в багажника на колата на Каврук, а Каврук не е знаел за това, но някъде Каврук е спрял и е качил Акън, защото тя е чула гласа на Акън. След това катастрофирали, дошли някакви хора, но тъй като тя плачела, не чула какво си говорят.

-А, какво общо има Кахраман? – пита Санджар.

Гедиз обяснява, че Мелек се е заблудила, докато е търсила помощ и видяла светлината от фаровете на колата на Кахраман и изскочила на пътя.

Санджар казва, че не вярва на такива съвпадения и има нещо гнило в тази работа. Те решават да отидат и при Кахраман.

Санджар, Гедиз и Наре отиват в дома на Кахраман и не знаят, че Акън е на една ръка разстояние от тях, че се крие в шкафа в дневната.

Акън разбира, че Кахрамен е намерил Мелек и му се я ядосва, че е скрил това от него, защото са моли да я използват, за да заплашат Санджар и отвлекат Наре.

Елван пристига в къщата на Гедиз, за да се види с Мелек. Виждайки я, Мелек я прегръща и започва да плаче., като ѝ казва, че Яхия я е довел при нея, а тя къде е била?!

А там е била само онази лоша жена, която ѝ казала, че баща ѝ е баща само на нейното дете, а не и неин.

Елван се опитва да успокои Мелек, като ѝ казва, че е спряла топлата вода когато Менкше се е къпала и тя толкова силно крещяла, че цялото имение я чуло, но тя може да измисли още как да си отмъстят на Менкеше, но пристигат Санджар и Наре и Мелек бързо се прибира в стаята.

Елван казва, че е дошла да види Мелек и си тръгва, като моли настоятелно Санджар да я откара до имението.
-Елван, какво е станало? – пита притеснен Санджар.
-Качвай се в колата, всичко ще ти обясня – отвръща Елван.

Какво ще разкаже Елван на Санджар? Ще отвлечели Кахраман Наре… ще разбере скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...