Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.50 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра чува разговора между Санджар и Гедиз и разбира, че Гедиз е влюбен в Наре. Дали ще каже на Наре? Вижте още какво ще се случи в еп.49 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 23 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 49 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар отпраща Менекше от имението и дори ѝ връща пръстена. Санджар признава на Наре, че само тя може да се справи с него…

НА КРАТКО какво се случва в епизод 50 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 23 септември 2022 по Diema Family .

Когато Елван разбира кой е Акън, тя се заканва, че ще го намери и убие.

Саджар е категоричен, че иска да убие Акън и нищо няма да му попречи.

Зехра чува разговор между брат си и Гедиз.

Санджар се опитва да убеди Яхя да върне Елван у дома

Наре се обажда на Гедиз, за да го пита, докъде е стигнал с търсенето на Акън, като му казва, че е оставила Мелек със Санджар. Гедиз ѝ отговаря, че в момента оглеждат един от складовете, а преди това хората му са прегледали почти всичко, за което се е сетил, но нямало и следа от Акън. Гедиз ще продължи да търси Акън, но му трябва време. Наре му обещава, че ще му даде такова.

Наре отива в стаята на Зехра, където двете спят с Елван и им казва, че е станало обед и е време да стават. Наре казва на Зехра, че ѝ се извинява за Акън, а тя ѝ отговаря, че няма за какво да ѝ се извинява, защото за нищо не е виновна. Елван казва, че знае, че Акън е луд по Наре, но какво има общо Зехра.

-За това, да отмъсти на Наре и брат ми, той се опита да…, но не успя… Ако нямах спрей за самоотбрана… – обяснява Зехра.

-Какво?! – шокирана е Елван. -Зехра, приятелко! Аз ще убия този Акън! – заканва се ядосва се Елван.

-Там е проблемът, защото Санджар ще убие Акън – казва Наре.
-Боже мой – притеснена е Елван.
-Брат ми, намери ли го? – пита Зехра.

Наре ѝ отговаря, че да, но не знае, къде го крие, а те с Гедиз са искала да открият преди Санджар. Елван я прекъсна, като я пита с Гедиз за това ли са говорили?

-Приятелко, ето защо Санджар е поверил семейството си на Каврук -досеща се Елван.

Зехра притеснена ги пита, дали Каврук знае и е нервирана, че не е спрял брат ѝ.

Наре ѝ казва, че Каврук знае и дори помага на Санджар. Тя им казва, че трябва да убедят Санджар да се откаже да убие Акън, защото в противен случай ще стане убиец.

Елван казва на Наре да не се притеснява, защото докато Мелек е с него, той няма да направи нищо на Акън. Наре ѝ отвръща, че Мелек няма да спре Санджар.
-Добре тогава, аз ще намеря Акън и ще го убия! В края на крачищата аз нямам дете – казва разпалено Елван.

Зехра се я ядосва и казва на Елван, че двамата с брат ѝ са се побъркали и я пита, да не е толкова лесно да убиеш някой?!

Зехра скача и започва да се облича. Елван я пита, къде е тръгнала, а тя ѝ отговаря, че отива на работа и ще говори с брат си и ще го накара да размисли.

Зехра бясна отива при Каврук и му казва веднага да ѝ даде ключовете 
от колата, като го пита, как може да си затваря очите пред това, че брат
 ѝ мож...
Зехра бясна отива при Каврук и му казва веднага да ѝ даде ключовете от колата, като го пита, как може да си затваря очите пред това, че брат ѝ може да стане убиец…

Менекше отива при Яхия, за да потърси помощ от него, като му казва, че ѝ майка му е съгласна да се разведе със Санджар. Но трябва да ѝ повярва, че тя нищо не е правила без Халисе да знае, и тя е знаела за снимките. Яхия ѝ обещава да измисли нещо.

Зехра отива в офиса и вижда Санджар, Мелек и Гедиз да си говорят отвънка, как Санджар е паднал върху маслините, от които мислили да направят масло.

-Като порасне Мелек, ще стане отличен партньор на баща си, нали така батко? – пита Зехра, като гледа с укор брат си.

Гедиз казва на Зехра да постои за малко с Мелек, защото иска да говори със Санджар.

Гедиз казва на Санджар, че е разбрал, че още не е убил Акън и го пита, защо не го е направил?

Санджар му отговаря, че трябва да се подготви. Да назначи настойник на Мелек, да я запише на училище и разбере с Кахраман.

-Безумие, как може така спокойно да го казваш? Ще станеш убиец или в най-лошия случай мъртъв убиец. Забрави ли какво обещание си дадохме?! – вбесява се Гедиз.

-Нима, ние не нарушихме обещанието си? Казахме, че няма да се разделяме, но се разделихме. Казахме, че няма да си разделяме любимите, но ти реши да го направиш – отвръща Санджар.

-Ти сега ще ме накараш, да си платя за снимката, нали?! Не ми казвай, че си повярвал, че има нещо между нас?! – пита Гедиз, а Санджар му казва, че не е. Гедиз го пита, тогава, къде е проблема, дали в неговите чувства, че обича Наре? Ядосан Санджар му забранява, да не обича жената, която обича той.

В този момент пристига Зехра, за да извика брат си, че са пристигнали партньори на Кахраман и искат да се видят с него, но чувайки ги разпалено да си говорят не се издава че ги чува.

Гедиз пита Санджар, пита ли го него, дали му харесва да бърше сълзите, който тя плаче, заради него, защото Наре му е казала, че няма да може да живее ако нещо се случи с него.

Санджар е шокиран, а Гедиз добавя, че е обещал на Наре да го предпазва…. И му казва, че няма да позволи на Наре повече да плаче за него.

Вечерта Гедиз пристига в къщата на Наре и я моли да излязат да поговорят, а Наре ѝ казва, че Елван знае всичко и може да говорят пред нея. На вратата се звъни и Елван вижда Зехра. Тя ѝ казва, че и Гедиз е тук, но Зехра ѝ прави знак, да не казва, пред тях, че е тук. Наре пита Елван, кой е, а тя ѝ обяснява съседката и излиза навънка.

Елван пита Зехра, защо не иска да влезе, а Зехра ѝ казва, че Гедиз е влюбен в Наре.

Гедиз казва на Наре, че Санджар може да премисли и да не убие Акън, заради Мелек, затова трябва да продължи да използва дъщеря си.
Елван ядосана от това, което разбра от Зехра, търси сметка на Гедиз,
 а той я заплашва, че само да каже една дума на Наре, ще разбере, кой е 
Гедиз.
Елван ядосана от това, което разбра от Зехра, търси сметка на Гедиз, а той я заплашва, че само да каже една дума на Наре, ще разбере, кой е Гедиз.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...