Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.47 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре дава на Санджар да изгледа видеото където Акън се опитва да я изнасили, а тя наръга с нож, истината най-накрая излиза наяве, а Санджар е съсипан. Вижте още какво ще се случи в еп.47 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 20 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 46 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар не може да изхвърли Акън от ума си, а се заклева сам да го убие и това ще бъде наказанието му за това, че 9 години не е вярвал на любимата си Наре.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 47 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 септември 2022 по Diema Family .

Наре дава на Санджар да изгледа видеото където Акън се опитва да я изнасили, а тя наръга с нож, истината най-накрая излиза наяве, а Санджар е съсипан.

Халисе решава да ожени Каврук за Айше, лелята на Гюлсие и Дуду

Менекше планира да си отмъсти на Наре, за да може Санджар да се разочарова от любимата си Наре.

Санджар разбира, че Акън е в дома на Гедиз.

Действието продължава от предния епизод. Санджар остави заспалата Мелек в стаята ѝ и се връща и казва на Наре, да му покаже видеото.

-Аз ти го показах на пристанището – казва Наре.
-Наре, няма нужда повече да ме лъжеш, аз знам за това видео, което ти скри от мен – отвръща Санджар.

Наре не иска да му го покаже, но Санджар я предизвиква, тя взема телефона си и му казва, че ако тогава не я е изгонил от колибата, това никога е нямало да се случи. Наре му показва видеото.

„Сега ще ми повярваш ли? Аз умрях в деня, когато вие със Санджар не се погрижихте за мен! Умрях, но след това, моето бебе ми казва, те те убиха, но аз ще спася живота ти. И аз казах, че ще живея, заради нея! Сега аз убих този негодник, татко, а ти ме направи убийца!“ – казва Наре във видеото.

Съсипан Санджар подава телефона на Наре и излаза от къщата.

Той отива в колибата и ляга на леглото, като плаче горчиво.

На другият ден Халисе отива с Менекше в дома на Айше и ѝ казва, че е решила да я ожени за Каврук.

Айше започва да се смее на предложението ѝ. Халисе ѝ казва, че ще ѝ купи къща, която ще оформи на нейно име, дори ще я обзаведе. Айше се съгласява, но казва, че къщата ще я дава под наем, а тя самата ще дойде да живее в имението. Халисе се съгласява.

Менекше показва на свекърва си снимката на Гедиз и Наре и я пита, дали Санджар и целият град не трябва да разбере, каква е всъщност Наре и защо тя е искала да я изгони.

Санджар и Гедиз отиват във фирмата на Кахраман, точно когато той има среща с инвеститорите си. Един от инвеститорите ги пита, дали те са инвеститори, а Санджар и Гедиз им казва, че не, защото те купуват цялата компания. И ако те смятат да инвестират, ще бъде напразно. Така двамата прогонват инвеститорите на Кахраман.

Санджар и Наре отиват заедно Мелек да ѝ избират училище. Те са горди с дъщеря си, а Мелек много харесва училището и казва, че е по-добро от предишното ѝ.
-Стига си говорила така, защото баща ти ще си помисли, че не съм се грижила за тебе – отвръща Наре.
-Не беше хубаво, защото татко не ме вземаше от него, а сега ще го прави – обяснява Мелек. Двамата прегръщат и целуват Мелек, а тай им казва, че не е трябвало да им казва, че училището ѝ харесва, за да може още да са заедно, но сега е вече късно.
-Аз вчера ти казах, че може да отидеш при баща си когато поискаш – казва Наре.
-Може ли татко? – пита Мелек.
-Да, Гедже скучае по теб – отвръща Санджар, а Мелек е радостна, че ще отиде със баща си.

Преди да тръгнат, Санджар пита Наре, дали му е дала дъщеря му, за да не направи нещо, а Наре му отговаря, че иска да се грижи за дъщеря им докато завърши университет.

-Санджар, не оставяй, Мелек сама! – моли го Наре.

В имението се започва подготовка за годежа на Айше и Каврук. Зехра се прибира в имението, а Гюлсие ѝ обяснява, че Каврук ще се жени за леля ѝ, а за това ѝ казала Менекше.

-Каврук, истина ли е, че обичаш леля Айше? – пита Зехра Каврук.
-Какво? – не разбира Каврук.
-Защото ти казваше на Санджар, че не е правилно, да се жени за човек, който не обича , затова те попитах? Защо не ми каза по-рано? – обяснява Зехра.
-Има нещо да свърша спешно – отвръща Каврук.

Гедиз се прибира вкъщи и пита домашната помощничка, на която беше наредил да следи Мюге и да му се обади, ако забележи нещо странно. Тя му казва, че сестра му не е говорила с никой и цял ден е прекарала в градината. Момичето излиза, за да провери, къде Мюге и я вижда да излиза от пристройката при басейна. Без да я види Мюге, тя влиза вътре и разбира, че Акън е там. Тя веднага се обажда, но защо на Санджар, не се разбира.

-Акън е бил през цялото време тук, в пристройката – казва момичето.

Санджар, който пътува към имението с Мелек, която е заспала, казва, че веднага ще дойде.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...