Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.156 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар научава още една мрачна тайна от миналото на Мави. Яхия признава на Елван, че тя може да стане майка, а този, който не може да има деца е той. Вижте още какво ще се случи в еп.156 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 22 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 155 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Яхия разказва на Санджар подробно какво го е накарало да каже „Не“ и да не се ожени за Дуду. Ахмет отказва да оттегли жалбата си срещу Халисе.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 156 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 февруари 2023 по Diema Family.

След като задържаха Халисе в полицията, Санджар прави всичко възможно, за да измъкне майка си възможно най-скоро от ареста.

Дуду губи бебето си.

Яхия признава на Елван, че тя може да стане майка, а този, който не може да има деца е той.

Санджар научава още една мрачна тайна от миналото на Мави.

На Дуду ѝ става зле и казва на Гюлсие, че ще изгуби бебето си и я моли да ѝ помогне. В съседната стая Мави и Мелек се забавляват. Мави чува виковете за помощ на Дуду и отива да провери какво става. Мави веднага се обажда на бърза помощ и се опитва да помогне на Дуду.

Пристига и Елван, Гюлсие ѝ обяснява, че на Дуду ѝ е станало лошо и са се появили контракции. Пристига бърза помощ.

Действието се пренася в полицията. Фарук казва на Санджар и Яхия, че ако Ахмед не оттегли жалбата си, те нищо не могат да направят, за да измъкнат г-жа Халисе от ареста.

В същото време Гюлсие се обажда на Яхия и му казва какво се е случило. Яхия казва на Санджар, че ще отиде в имението, защото нещо е станало с Дуду.

Санджар се вижда с майка си. Халисе веднага започва да се оправдава:
-Санджар, аз мислех само за вашето добро!
-Мамо, колко пъти сме говорили за това! Аз се грижа за семейството, а ти си наша майка! Защо всеки път правиш така?
-Сега всичко е различно! Аз направих всичко, заради Яхия и неговото семейство! Той не е като теб, Яхия се беше отчаял, че няма деца, а аз исках и той да има деца, да е щастлив! Кълна ти се!
-Мамо, как можеш да си играеш така със съдбата? Да не си Господ? Всички по твоята ли свирка трябва да играят?! Мамо, след като аз съм глава на семейството, трябва да се съветваш с мен, но ако продължиш по стария начин, не ме търси! Аз ще взема момичетата и ще замина далече!

Халисе казва, че е тук, заради бившия съпруг на Мави, но ако той не вижда, тя вижда и Мави е виновна за всичко!

Санджар пита майка си, какво общо има с всичко това Мави? Едва сдържайки гнева си, Санджар пита майка си, не може ли да разбере, че тя арестувана, заради това, което е направила! Санджар казва, че не може повече да се разправя с нея и си тръгва.

-Върви си! Зарежи майка си тук! Но, аз знам, че тази жена те настройва срещу мен! Тази жена, всичко ще ми открадне и теб, и Мелек, а аз ще остана да си гния в самота! Но, да знаеш, ако заминеш с тази жена, аз никога няма да ти дам моята благословия и ще се отрека от теб!
-Мамо, не я наричай Мави, тази жена! До скоро, мамо!

Действието се пренася в имението. Елван пита Мави, какво са казали лекарите, а тя ѝ отговаря, че Дуду има силно кървене. Елван я пита, къде е Мелек, може да се уплашила, а Мави ѝ казва, че веднага я е изпратила със Зехра и нищо не е разбрала.

-Мави, ти си много добър човек, да те пази Господ! Надявам се, да помогнат на Дуду и с бебето да са добре!

В този момент излиза лекарят и им казва, че много съжалява, но не са успели да спасят бебето, а с Дуду всичко е наред, дори няма нужда да я водят в болницата.

Пристига и Яхия.

-Моите съболезнования! – казва Мави.

-Яхия! – провиква се Дуду от вътрешността на стаята.

Яхия се обръща и излиза от къщата.

Елван тръгва след него.

-Яхия, ти сърце имаш ли? Това беше и твое дете!

-Не беше мое!

-Как, ти полудя ли?!

-Елван, бебето не беше от мен! Това е невъзможно, защото аз не мога да имам деца!

-Какво?!
-Елван, ти си много добра и наивна, за разлика от някои в тази къща! Това е работа на майка ми, тя всичко е нагласила! Елван, ти можеш да станеш майка!

-Мама, не може да постъпи така! Ти, грешиш, Яхия!

-Направила го е и ще го направи, за да запази гордостта си! Така ми се иска да не е така, но като я пускат, за всичко ще я попитаме!
Седат казва на Санджар, че Мави е убила баба си, а леля ѝ я е хванала на местопрестъплението и му дава една папка, за да се увери, ако не му вярва.

Санджар я прочита, но не знае какво да прави, защото ако попита Мави и тя му каже, че всичко е вярно, то той не знае как да постъпи.
Санджар най-накрая убеждава Ахмед да оттегли жалбата си, но независимо от това не освобождават Халисе.
Санджар най-накрая убеждава Ахмед да оттегли жалбата си, но независимо от това не освобождават Халисе.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...