Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.123 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре решава да спаси Санджар от лапите на баща си и се сбогува със него.Вижте още какво ще се случи в еп.123 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 4 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 122 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гювен купува имението на Санджар от Кахраман. Санджар моли Наре да го чака, докато излезе от затвора. Тя му отговаря, че Наре винаги ще го чака, но не знае какво ще направи дъщерята на посланика.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 123 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 4 януари 2023 по Diema Family .

Разбираме защо Гювен иска Наре да се омъжи за Гедиз.

Санджар е нападнат в затвора и е настанен в болница.

Гедиз се опитва да убеди Наре да се омъжи за него, за да спасят Санджар.

Санджар се среща с Мелек.

Наре решава да спаси Санджар и се сбогува със него.

Гювен говори с човека си от затвора, който му казва, че е направил точно както му е казал.

-Браво, нека сега да видим, дали селянинът ще може да запази самообладание – говори си сам Гювен и когато се обръща е изненадан за види дъщеря си.
-Наре, какво правиш тук? Нали се чухме преди малко по телефона? – пита Гювен.
-Знам, че проблемът ти не е Санджар, а аз! Но ти обещавам, че след като дадеш видеото на прокурора, аз ще изчезна! Ако искаш да бъдем семейство, може да заминем заедно! Но, моля те не постъпвай така със Санджар!
-Къде искаш да заминеш? – пита Гювен.
-Не знам, но ти харесваш Южна Америка! Избери място и ще заминем за там!

Гювен ѝ отговаря, че и тук му е добре, защото му е омръзнало да пътува, а и защо да оставя Мелек.

-Моля те, помогни ми да извадя Санджар от затвора и Мелек ще има баща и място, къде ще живее, такова, каквото аз нямах! – откровена е Наре.
-И ти ще оставиш Мелек? – учуден е Гювен.
-Ти ме лиши от моето детство, татко! Аз, ти и Мелек, ние нямаме щастливо бъдеще заедно! Ние опитахме и нищо не се получи, но моята дъщеря може да стане принцеса в голямо семейство с баща си и баба си! Моля те, измъкни Санджар и да заминем!

Гювен ѝ отвръща, че не може да го направи, защото ако Мелек не е с нея, тя ще се побърка!

-Какво искаш от мен?! Защо не можем да решим този въпрос?! – ядосва се Наре.

Гювен ѝ казва, че иска да тя да има най-доброто, затова ако се ожени за Гедиз ще има хубаво семейство, а Мелек ще има майка, дядо и Гедиз.

-Ти, искаш да си отмъстиш на Санджар и на мен! Искаш ние да умрем в адски мъки!
-Санджар да, защото аз никога няма да забравя, това което той направи! Но, ти, не! Наре погледни от другата страна, аз отгледах Акън и ако не беше този селянин, ти щеше да се влюбиш в Акън и да се ожените. Но този селяк всичко разруши! Заради него Акън се побърка и направи тези ужасни неща! Аз загубих сина си, заради този селянин! Моето семейство се разруши, а ти искаш, аз да му помогна!
-Аз ненавиждам теб и негодника Акън! Ти имаш дъщеря, която никога не те е обичала!
-Гедиз ще те обикне! Може би, ако Санджар изчезне от живота ти, ти също ще обикнеш Гедиз! Чувствам, че Гедиз може да замени Акън, а ти?!

Шокирана от казаното от баща си, Наре без да каже нищо си тръгва.

В същото време човекът на Гювен от затвора му се обажда и му казва, че Санджар не е на себе си и иска да избяга. Гювен му отвръща, че тогава трябва да му помогнат.

Човекът на Гювен отива при Санджар и му казва, че има телефона и може да се обади. Санджар се обажда на сестра си и я пита, как е майка им, тя ме казва, че тя отказва да се оперира, докато не се види с него. До Зехра е Наре, която я моли да ѝ даде да поговори със Санджар.

-Виждаш ли, докъде стигнахме, когато вършиш неща зад гърба ми – казва Санджар на Наре.
-Аз исках само да те спася – отговаря Наре.
-Много добра работа! Прекрасна! – ядосва се Санджар.

В този момент човекът на Гювен ударя Санджар с отвертка в корема. .

Наре чува викът на Санджар и притеснена го пита, какво става?

-Наре… Наре… - повтаря Санджар, който пуска телефона и пада на земята.
-Санджар… той падна.. какво става? Санджар мола те, кажи нещо? Какво ти направиха? – чува се от слушалката притеснения глас на Наре.

Наре чува, как някой вика охраната и казва, че Санджар е ранен.

Действието прескача във вечерта, където пред болницата с линейка докарват Санджар, който е в безсъзнание. Малко по-късно излиза лекарят от операционната и съобщава, че Санджар ще се оправи.

В този момент идва Елван, която казва на Наре, че на Мелек и е прилошало, защото е чула разговора им, но вече е добре.

Наре притеснена веднага отива при дъщеря си и е изненадана да види при нея Гювен.

-Мамо, дядо каза, че сте се сдобрили и сега ще живеем всички заедно, това истина ли е? – пита Мелек. Наре не отговаря, а Мелек добавя: -Татко също ще дойде и ще бъдем щастливи!

Наре моли Елван да остане с Мелек, а тя прави знак на баща си да излезе отвънка.

-Какво правиш тук? Санджар е в това състояние, заради теб! – обвинява Наре баща си. Гювен ѝ отвръща, че Санджар е в това състояние заради нея, като ѝ казва, да се погледне, защото , ако не е била тя, то селяндура и дъщеря ѝ са щели да бъдат щастливи.
-Стига! Тя и без това се обвинява за всичко, аз няма да ти позволя да я обвиняваш в това, което ти направи със Санджар! – намесва се Гедиз.
-Наре трябва да знае, че отсега нататък, тя ще е виновна, че живота на Санджар се съсипва, само, защото тя не слуша баща си! – заявява Гювен и си тръгва.

От стаята излиза Елван и я пита какво иска от нея баща ѝ? И я моли да се съгласи, защото е важно само здравето и спокойствието, а в замяна на това винаги нещо се връща! Наре поглежда към Гедиз, но не казва нищо на Елван.

Действието прескача на сутринта. Наре наблюдава Санджар през прозореца на стаята му, а близо до нея е Гедиз, който ѝ казва, че ако иска, то той е съгласен и да си признаят, че са загубили, защото нали вижда в каква ситуация са се оказали. Гедиз ѝ обещава, че ще ѝ бъде само приятел и никога няма да я докосне. Той е бил влюбен в нея и знае, че това ще бъде само фиктивен брак! И той е готов да направи каквото трябва, но да спаси Санджар! Сега не е време да се инати, защото само те двамата могат да спасят Санджар и семейството му.

Наре разплакана му казва, че да се влюби в нея е било лоша идея, която вижда ли докъде ги е довела. Наре обвинява себе си, че ако тя не се е появила, семейството на Санджар и тяхното приятелство е нямало да бъдат съсипани!

-Не си ли помислил за семейството си, че моето проклятие, може да докосне и тях? – пита Наре.
Гедиз ѝ отговаря, че не може да мисли за това, защото не иска неговият приятел да умре зад решетките и не може да го позволи!

Искрен ли е Гедиз? Или иска да се ожени за любимата жена на Санджар!

Действието прескача един цял ден. Елван се обажда на Наре, че Санджар е отворил очи. Наре се радва и казва на Елван, че трябва да свърши нещо важно и след това ще дойде.

Виждаме, че Наре е пред вратата на хотелската стая на баща си.

-Добре, ти спечели! Ти, ще върнеш имението на Санджар, но никой не трябва да знае за нашето споразумение, защото той няма да приеме имението и няма да иска да живее. Искам също така да се сбогувам със Санджар – казва Наре.
Действието се пренася в болничната стая на Санджар, където Елван води Мелек, а Санджар виждайки дъщеря си се радва много...
Действието се пренася в болничната стая на Санджар, където Елван води Мелек, а Санджар виждайки дъщеря си се радва много...
Наре моли Яхия да ѝ помогне, за да може Санджар да излезе от затвора, да си върнат имението, а майка му да се оперира, а в очите на всички, той ще бъде героят.

По-късно Гювен издейства разрешение и изпраща съобщение на дъщеря си, че може да се види със Санджар за последен път

Виждайки Наре, Санджар я пита, дали заради него е плакала?

-Заради теб, заради дъщеря ни, заради целият ни живот! – отговаря Наре.
-Знам, нищо не се получава, аз лежа тук със завързани ръце! – казва Санджар.
-Не, Санджар, там където съм аз, нищо не се получава! Даже моята игра на щастие се провали! Истината и лъжата се объркаха, а аз все едно бягам в тъмното, и повече нямам сила, Санджар!
-Ти дойде да ме утешиш или направо да ме убиеш?!
-Ние и двамата, още като деца, някъде дълбоко, знаехме, че нещо не е така като трябва! Нищо не се получава, не става! Да нашите чувства са истински, но ние винаги правим всичко не както трябва! Ние не си подхождаме един на друг, Санджар!
-Добре, ти ме удари, все едно с нож право в сърцето! Добре, ние свалихме пръстените, нищо няма да бъде като преди, но не ми вземай мечтата!
-Каква мечта, Санджар?! Колко много хора умряха, заради любовта ни! Аз не знам кога ще излезеш, може утре, може след много години, но трябва да знаеш, че мен вече ме няма! Ти ме попита и аз взех решение, повече не съществува дъщерята на посланика, която да те чака! Аз изхвърлих пръстената ти, да знаеш! – казва Наре и рязко става и напуска стаята.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...