Кино

"Джъстин и рицарите на честта" - анимационно приключение с участието на Антонио Бандерас

Добави коментар

Антонио Бандерас се забърква в средновековното анимационно приключение "Джъстин и рицарите на честта"

Антонио Бандерас се забърква в средновековното анимационно приключение "Джъстин и рицарите на честта"

Антонио Бандерас, с чийто глас на голям екран се появи Котаракът в Чизми от поредицата „Шрек“, поема ново филмово предизвикателство, този път като продуцент в анимацията "Джъстин и рицарите на честта".

Антонио Бандерас, който озвучава и един от героите в продукцията, коментира:

„Търсихме класическа история, която включва ценности като лоялност, чест и постоянство, в един свят, пълен с абсурдно строги забрани. В нея, разбира се, се появява и един романтичен и смел герой“.

На пръв поглед плах и нескопосан, главният герой в анимацията – Джъстин – още веднъж доказва, че смелостта не се крие в доспехите, а в сърцето. Заедно с красивата Талия той поема по пътя на отдавна забравените средновековни рицарски традиции. Двамата ще се изправят срещу сър Хераклио и неговия довереник Сота, за да направят на пух и прах нелепите забрани в кралството и ще докажат, че силата на мечтите може да победи дори най-многобройната армия. 

Джъстин е мил, внимателен, приятно непохватен и... решен да се сражава с всички чудовища на света, за да промени живота си. Той живее в кралство, където властват бюрократите и няма място за рицарски постъпки. Мечтата му е да стане един от Рицарите на честта, какъвто е бил дядо му, но баща му Реджиналд - главен съветник на кралицата - държи синът му да тръгне по неговия път и да стане адвокат.

Джъстин и рицарите на честта

След вдъхновяващо посещение при любимата си баба и сбогуване с предполагаемата си възлюбена Лара, Джъстин напуска дома си и решава да стане истински рицар. По пътя среща красивата и енергична Талия, чудат вълшебник на име Мелкиадес и красавеца сър Клорекс. На негова страна са и тримата монаси Блюхер, Легантир и Браулио. Със своите наставления и уроци, те го обучават и подлагат на изпитания, част от древна програма на Рицарите на честта.

Макар че е неочакван кандидат за рицарско звание, Джъстин ще трябва бързо да се научи да бъде герой. Когато прокуденият бивш рицар сър Хераклио и армията му се завръщат и заплашват да унищожат кралството, негова е задачата да се справи с неочакваната заплаха.

Джъстин и рицарите на честта

"Джъстин и рицарите на честта" е история за решимостта на един младеж да осъществи мечтата си, за приятелството, честта и смелостта. Вълнуващият сюжет, изпълнен с приключения и смях, е дело на Матю Якобс и Мануел Сицилия, а част от продуцентския екип, освен Антонио Бнадерас, са още Марселино Алманса и Ралф Камп.

"Джъстин и рицарите на честта" идва на 3D в кината през януари 2014 година.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джъстин и рицарите на честта , Антонио Бандерас

Шрек завинаги / Shrek Forever After (2010) - премиера на 16 юли 2010