Кино

„Дивергенти 3: Предани” - трета част

Добави коментар

„Дивергенти 3: Предани” - трета част

„Дивергенти 3: Предани” се впуска в борба за съществуването на човешката раса в нова, трета част
Шейлийн Уудли и Тио Джеймс поемат към нови приключения от 11 март – на 4DX и IMAX в кината

Безмилостна битка ще определи съдбата на човечеството, а хората са изправени пред невъзможни избори в третата част на световния блокбъстър „Дивергенти 3: Предани”. Лентата, режисирана от Робърт Швентке, очаква българските зрители в кината от 11 март, цяла седмица преди премиерата в САЩ – на 4DX и IMAX. На екрана новата супергероиня на Холивуд – младата и талантлива актриса Шейлийн Уудли, си партнира с чаровния Тио Джеймс, а двамата са предизвикани да опитат от опасностите на един нов свят, далеч по-непредсказуем от предишния.

Дивергенти 3: Предани

След разтърсващите разкрития във втората част на филма „Дивергенти –  Бунтовници“, Трис (Шейлийн Уудли) трябва да избяга с Фор (Тио Джеймс) зад стената, ограждаща Чикаго. За пръв път те ще напуснат единствения град и единственото семейство, което някога са познавали. Озовали се навън, предишните им разкрития бързо се обезсмислят от научаването на нови и шокиращи истини.

Дивергенти 3: Предани

Трис и Фор трябва бързо да решат на кого да се доверят, на фона на разгарящата се опасна битка отвъд стената на Чикаго, която ще определи бъдещето на всички. За да оцелеят, Трис ще бъде принудена да вземе трудни решения, касаещи куража и лоялността й, както и любовта и саможертвата.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дивергенти 3: Предани