Актуално В програмата

Димо и Ралица грабнаха победата в нощта на българските дуети

Добави коментар

Тази неделя зрителите на NOVA станаха свидетели на специалното издание на „Като две капки вода“ – „Нощта на българските дуети“.

© NOVA/Красена Ангелова

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Водещите Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков посрещнаха участниците в новите им образи, а заедно с тях на сцената се появиха и едни от най-обичаните български изпълнители. Емоцията в шоуто успя да изправи на крака публиката в студиото многократно, което затрудни допълнително журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки.

Победата в „Нощта на българските дуети“ грабнаха Димо и Ралица, които излязоха на сцената в образите на Драго и Ваня Костова от Фамилия Тоника. В компанията на членовете на групата те подариха на публиката страхотно настроение с култовата песен „Приятели“.

„Димо беше перфектен. Ралица също. Много ни беше хубаво, че бяхме с вас на тази сцена“, сподели самият Драго, който пя редом до Димо.

Самата Ралица не скри сълзите в очите си и благодари за възможността да се превъплъти именно в незабравимата Ваня Костова.

На рождения си ден братя Аргирови излязоха на сцената заедно с Яна Маринова, която беше в ролята на Росица Кирилова. Заедно те дадоха начало на вечерта с песента „Избрах нарочно вас“, а Благовест и Светослав не скриха комплиментите си към актрисата за изпълнението. След тях от асансьора слезе Дара Екимова в образа на Георги Христов, а нейна дуетна половинка бе самата Петя Буюклиева. Двете подариха на публиката в студиото и зрителите на NOVA невероятно изпълнение на песента „Пролет“.

„Дара сякаш натисна копчето на времето. Обръщах се към нея и виждах Георги Христов. Страхотна емоция беше за мен“, коментира Петя Буюклиева.

Христо Гърбов се впусна в поредния женски образ, този път на младата поп певица Алма, а заедно с него под прожекторите излезе Миро, за да представят един от хитовете от изминалата година - „Повече“.

© NOVA/Красена Ангелова

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Пред очите на Миро на звездната сцена се появи Тома в неговия образ, а до него бе Анелия. Заедно те пресъздадоха една най-чувствените балади „Завинаги“ и вдигнаха цялата зала на крака.

„Тома е любимият ми рок глас в България. Аз няма да мога да изпея негова песен, но той изпя моя по невероятен начин“, призна Миро. Христо Петков се превъплъти в една от легендите на българската музика - Стенли, а с него на сцената се появи Любо Киров, за да вдигнат отново зрителите в студиото на крака. „Особено е чувството да видиш двойник. Христо, великолепен си“, каза Стенли за изпълнението на песента „Където няма време“.

Два от най-красивите гласове на българската музика също обраха аплодисментите на публиката със следващото изпълнение. Водачът във временното класиране Владо Михайлов беше в образа на Любо Киров за изпълнението на „Мога“ в очарователната компания на Михаела Маринова.

„Не съм се съмнявал. Владо е великолепен певец, който аз обожавам. Възхитен съм, че си извадил и поведението ми“, поздрави го самият Любо Киров.

Лятно настроение в „Като две капки вода“ тази неделя донесоха Криско и Кали, която облече секси дрехите на Галена, за да пресъздаде образа й в „Красиви лъжи“.

„Кали, представи се страхотно. Беше толкова сексапилна и женствена, колкото Галена“, коментира Веселин Маринов.

Керана слезе от асансьора като Белослава, а неин дуетен партньор бе Орлин Павлов, който също посрещна рождения си ден на сцената на „Като две капки вода“.

„С Белослава на сцената винаги е много специално. Това, което успях да усетя от Керана, е същото, а мислех, че не е възможно. Тя се справи блестящо“, сподели Орлин след изпълнението им на „Всяка година по същото време“.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Бутонът на късмета отреди образите за следващото издание на „Като две капки вода“, когато Яна Маринова ще бъде KELIS, Кали ще влезе в образа на Ейми Лий от Evanescence, Христо Гърбов ще излезе на сцената като Мик Джагър, Дара Екимова ще запее като Фред Дърст от Limp Bizkit, Керана ще се появи като Тина Търнър, Тома ще имитира Славка Калчева, Владо Михайлов ще се превъплъти в Бон Джоуви, Христо Петков ще облече дрехите на Бийонсе, а Димо и Ралица ще бъдат Криско и Слави Трифонов.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Владо Михайлов е големият победител в “Като две капки вода”

Първа победа за Кали в „Като две капки вода“

Дара Екимова е победител в петия лайв на „Като две капки вода“

Димо и Ралица грабнаха победата в „Като две капки вода“

Керана с първа победа в „Като две капки вода“