Кино

Чудовищно съперничество в новия трейлър на "Университет за таласъми"

Добави коментар

Чудовищно съперничество поражда комични ситуации в новия трейлър на "Университет за таласъми"

Едно–единствено място в целия чудовищен свят е признато за най-добрата школа в изучаването на тънкостите на плашенето и писъкосъбирането.

Университет за таласъми

Престижният "Университет за таласъми" всяка година събира малки, големи, смахнати, петоръки, петооки и всякакви други таласъми, които искат да придобият академични познания как да бъдат страховити и да усвоят майсторството на плашенето. До получаването на заветната диплома, обаче, има купища препятствия и не всички те са част от учебната програма.

Университет за таласъми

 

В новия трейлър на "Университет за таласъми" пристигаме в  студентското градче с амбициозния Майк Вазовски – зеленотопчестото чудовище с огромни око и крака, което все още носи шини и бълнува насън, но е твърдо решено да стане истинско страшилище за децата. Още от малък Майк мечтае да стане Плашещо чудовище, а никой не знае по-добре от него, че най-добрите са учили в Университета за таласъми.  Още през първия семестър плановете на Майк претърпяват драматичен обрат, когато пътят му се пресича с този на готиния Джеймс П. Съливан, популярен в университета като Съли,  който има вродена дарба  за Плашещо чудовище.

От първият момент, в който се срещат в университета, става ясно, че двамата съквартиранти са коренно различни и изобщо не могат да се понасят.
Постоянният дух на съперничество между тях почти излиза от контрол и накрая се оказват изключени от най-елитната Плашеща програма в университета. Ситуацията става още по-неприятна, когато Майк и Съли осъзнават, че ще им се наложи не само да работят заедно, но и да мобилизират отбор несретници и зубъри, и да ги научат да бъдат страшни...ако това изобщо е възможно.

Университет за таласъми

Сред свежи шеги и чудовищно забавни ситуации ще проследим как съперниците преодоляват различията си и стават най-добри приятели – такива, каквито ги познаваме от ТАЛАСЪМИ ООД – наградената с „Оскар“ комедия на легендарното анимационно студио Pixar.

Този петък, 15 февруари, ТАЛАСЪМИ ООД за първи път излиза у нас на 3D. Забуленото в тайни и изпълнено с напрежение приключение на Майк и Съли с малкото момиченце Бу ще подготви кинозрителите за дългоочакваното чудовищно завръщане на голям екран през юни 2013 г., отново в 3D формат.
Режисьор на "Университет за таласъми" е Дан Сканлън („Колите”), а продуцент е Кори Рей („В небето”, „Феноменалните”, „Таласъми ООД”). Музиката е дело на новоприетият в рокендрол Залата на славата и носител на множество награди  Ранди Нюман („Таласъми ООД“, „Играта на играчките 3“).
Сред озвучаващите актьори на български се завръщат Теодор Елмазов (ТВ сериала „Седем часа разлика“) в ролята на Майк, Георги Тодоров като гласа на Съли и Любомир Младенов (ТВ сериала „Кантора Митрани“) в ролята на Рандъл.

Официалната премиера на "Университет за таласъми" е на 21 юни 2013 г.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Университет за таласъми

Денят на Disney на 26 декември по Нова ТВ