Лица За звездите

Чаровният Роби се нанесе в дома на Диляна Попова

Добави коментар

В неделя, 22 май, красивата актриса и модел Диляна Попова осинови 2-месечно черно коте от кампанията "Вземи ме вкъщи"


В неделя, 22 май, красивата актриса и модел Диляна Попова осинови 2-месечно черно коте от кампанията "Вземи ме вкъщи"


Диляна Попова подкрепи кампанията за осиновяване на любимци на Радио Magic FM „Вземи ме вкъщи“ с фотосесия с малкото кученце Кори. Доброто желание на очарователната актриса бе да помогне за намирането на дом на изоставената Кори. Благородният жест все още не се е увенчал с успех, но друго животинче получи своя шанс от Диляна.

В неделя, 22 май, след почти двумесечно търсене, организаторите на кампанията "Вземи ме вкъщи" бяха щастливи да сбъднат отдавнашната мечта на Диляна да има в дома си черно коте
. Катранено черният симпатяга още от вратата на новия си дом демонстрира желанието си нещата да се случват по неговия начин, като се скри за цели два часа от Диляна. В крайна сметка малкият Роби великодушно стигна до решението да даде шанс на новата си стопанка и излезе за вечеря. Оттогава двамата са неразделни и щастливата Диляна ентусиазирано сподели, че котето, кръстено на британската поп-звезда Роби Уилямс, е изключително интелигентен и обичлив котарак.

"Мил, общителен и смел" беше описанието на малчугана, направено от приемната му стопанка Мария Станоева, която намира калпазанина на улицата мърляв и миришещ съмнително на нафта.
Каква е изненадата й, когато след продължителната баня, малкият черньо свойски оглежда новото си жилище, похапва от купата на котешкия си домакин и уверено използва тоалетната му. Явно домашното коте е "пуснато" навън да търси късмета си. И късмета му го среща първо с милата Мария, а после - с Диляна, която е убедена, че черните котки напук на суеверията, носят щастие.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диляна Попова

Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена

Диляна Попова и Асен Блатечки се нанесоха в нов дом

Диляна Попова роди момченце Борил

Диляна Попова бори грипа с ракия, мед и зехтин

Диляна Попова очаква момче през септември