Актуално Какво ще се случи...

Боряна подозира Камен в изневяра – в „Стъклен дом: Спасението”

Добави коментар

Боряна подозира Камен в изневяра – в „Стъклен дом: Спасението” в понеделник, 23 април по bTV
Доверието на Боряна към Камен ще бъде още по-силно разклатено в следващия епизод на „Стъклен дом: Спасението”. Редица обстоятелства ще я накарат да има сериозни подозрения, че той ѝ изневерява. Страховете ѝ ще бъдат подсилени и от поредния телефонен разговор с Шаки.

„Стъклен дом: Спасението”

Какво ще ѝ каже той и имат ли почва основанията на Касабова да се притеснява, че е мамена от мъжа си, ще стане ясно следващия понеделник, 23 април, в 20:00 часа по bTV.

„Стъклен дом: Спасението”

Камен ще продължи разследването срещу Николай. Двамата с Дани ще разберат, че Жеков всъщност не е издал тайната им на полицията, а това е било последно предупреждение от врага да не се бъркат в делата му. Въпреки това няма да се откажат да търсят справедливост.

„Стъклен дом: Спасението”

Николай ще сключи важната сделка с шефката на модната агенция и клиентите на казиното ще бъдат обгрижвани от нови елитни компаньонки. За да легализира все по-нарастващите суми от нелегалния бизнес, Жеков ще използва още по-нагло територията на мола. Коварните му действия няма да спрат дотук – той ще настрои един от наемателите срещу Камен. В неговата роля зрителите ще видят сина на Георги Калоянчев  – актьорът Ивайло Калоянчев.   
„Стъклен дом: Спасението”

Христо ще разкрие измамата на Елена. След разговор с нея обаче ще осъзнае, че няма избор и трябва да мълчи за предателството към приятелите си.
„Стъклен дом: Спасението”

Ваня ще има нов повод да смята, че Ставрев и Нели имат връзка. Какъв е той, зрителите ще разберат в следващия епизод на „Стъклен дом: Спасението”, в понеделник от 20:00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”