Архив Big Brother

Биг Брадър Фемили създава семейства

Добави коментар

В Биг Брадър Фемили съквартирантите свалиха маските си.
ЦветелинВ Биг Брадър Фемили съквартирантите свалиха маските си

Зрителите стават участник в Биг Брадър Фемили

Какво се случва...

Уникалните неща около Big Brother Family продължават да ни изненадват. За пръв път съквартиранти свалят своите маски толкова бързо. Участниците показаха себе си още на втория ден от влизането си в къщата. На семейните двойки не им е нужно време да се отпуснат, а явно и камерите не ги смущават много.

Семействата в къщата започнаха да се опознават. След два дни разговори вече се оформят групички по интереси. Има разделение на бедни и богати и териториално разпределение град - провинция. Побойникът и русенската Анелия, красивата Елеонора и кученцето ѝ Давид, комарджията Павлин и съпругата му вече обсъждат семейството на еротичната актриса Анджелика и съпругът ѝ Радослав.

Цветелин


Любовният четириъгълник...

На ръба на отчаянието и нервите, ден след влизането си в къщата, избухливия Цветелин беснееше в изповедалнята, затова че не му казват какво се случва с истинската му половинка Ванеса и кога ще влезе тя в общата къща.

Цветелин След като разбра, че тя се намира на територията на къщата, Цветелин стана много по-спокоен. Забавлението в къщата за момента отвлича вниманието му от болезнената мисъл. Колко ще трае успокоението му? Ще дочака ли да се появи тя или скоро ще почука отново на вратата на изповедалнята със заплахи?

На останалите съквартиранти вече им се струва съмнително това, че Цветелин прекарва дълго време в изповедалнята. Павлин и Сашка Чипеви влязоха в ролята на пазители на мисия на семейство Цветанови, като прогониха  някои от съмненията. Как ще се справят занапред с нападките на останалите съквартиранти предстои да разберем. Ще успеят ли да опазят тайната?

В изповедалнята Ванеса сподели, че според нея Цветелин и бившата му съпруга Ива много си подхождат. Разказа също и колко приятно прекарва времето си с голямата ѝ любов Светлин. Ива, от своя страна, призна, че за първи път откакто се познава с Цветелин, чувства такава топлина и ѝ е наистина приятно да бъде с него.

Big Brother

На Big Brother Ива каза, че би се върнала към него, но не е сигурна дали Цветелин би направил същото. От друга страна, Цветелин също се държи много добре с Ива на фона на думите, което си размениха в студиото. Той е много по-спокоен и двамата са в пълен синхрон. И имат реални шансове да е класират на едно от първите места в конкурса за най-щастливо семейство в къщата.

Big Brother


И така Big Brother отново показа, че е непредвидим. Първоначалните нападки че в този сезон семейства ще се разделят в Big Brother сега звучат неоснователно, тъй като e на път да създаде две нови семейства.

Зрителите стават участник в Big Brother...

На адрес info@bigbrother.bg всички зрители и фенове на предаването могат да зададат своите въпроси, да дават своите коментари и мнения, а освен това, ако някой знае нещо повече за съквартирантите, за социалния им статус, за друго дете или брак, ако са излъгали за нещо – адресът е отворен за всички.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала