Актуално Други

Барак Обама приветства водещите на поредицата "Ловци на митове"

Добави коментар

Водещите на поредицата "Ловци на митове" бяха приветствани от президента Барак Обама...
водещите на поредицата Водещите на поредицата "Ловци на митове" бяха приветствани от президента  Барак Обама по повод кампанията "Обучение за иновации", която стартира тази  седмица в САЩ.

Тази национална кампания включва над 260 милиона долара  инвестиции за образованието на американските студенти и ученици по природни  науки и математика през следващото десетилетие.    

След разговор с лидерите на НТИМ организации (наука, технологии, инжинерство и математика) и студенти, президентът Обама обяви серия от важни партньорства, включващи водещи компании, фондации и неправителствени организации, решени да мотивират и  вдъхновяват младите хора в Америка да постигнат отлични резултати в областта  на математиката и естествознанието.   

На събитието присъстваха Адам Савидж и Джейми Хайнеман от популярното  предаване на Discovery Channel - "Ловци на митове", както и Дейвид Заслав,  президент и управляващ Discovery Communications и Джон Хендрикс, създател и  основател на Discovery Communications. Discovery Communications в  партньорство с водещи университети и федерални агенции, стартира петгодишна  кампания "Станете част от бъдещето" за 150 милиона долара. Това ще създаде  съдържание, което достига до над 99 милиона домове, включително и 13 мрежи  на медията.

Каналът Discovery Education ще предостави качествено и  интерактивно съдържание до над 60 000 училища, 35 милиона студенти, 1 милион  преподаватели и чрез партньорство с фондацията на Siemens, ще създаде  национален образователен ресурс, предназначен за учители.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ловци на митове

„Ловци на митове” разобличават митове в „Междузвездни войни”

Легендарните „Ловци на митове” се завръщат на екрана на Discovery Channel с нов сезон

Discovery Channel проговори на български език

Акулска седмица в "Ловци на митове"

Тези празници Discovery Channel ти подарява твоите любими предавания