Актуално Други

Discovery Channel проговори на български език

1 коментар

Discovery Channel проговори на български език. Постепенно изцяло дублираните предавания ще заменят тези със субтитри, а промяната стартира през месец юни.
Discovery Channel проговори на български език. Постепенно изцяло дублираните предавания ще заменят тези със субтитри, а промяната стартира през месец юни.

 Discovery Channel


Discovery Networks Европа, Близък Изток и Африка анонсира днес старта на локална версия на Discovery Channel, специално създадена за българските зрители.


За пръв път у нас зрителите на Discovery Channel ще могат да гледат канала с дублаж на български език. Постепенно изцяло дублираните предавания ще заменят тези със субтитри, а промяната стартира през месец юни. Първоначално фокусът ще бъде поставен върху часовете в прайм тайма. През следващите няколко месеца броят на дублираните предавания ще нараства и ключови поредици като „Оцеляване на предела” и „Ловци на митове” ще станат достъпни за още по-широка аудитория, уточниха от компанията.

Discovery_Channel_Jordan_YovtchevВ кампанията за популяризиране на новата дублирана версия на Discovery Channel в България се включи най-успелият български гимнастик Йордан Йовчев. Той участва и в няколко промо видеа, специално записани от екип на Discovery в България.

За мен е удоволствие да работя с Discovery, за популяризацията на новата локална версия на канала у нас. Радва ме фактът, че Discovery обръща поглед към нашата страна. Това дава възможност на още повече българи да се насладят на високото качество на канала и вдъхновяващите предавания”, коментира Йордан Йовчев.

Успоредно със старта на дублирано съдържание Discovery Channel предоставя на българските компании нова възможност за реклама.
За предлагането на рекламно време по канала Discovery Networks Европа, Близък Изток и Африка си партнира с НОВА телевизия. За пръв път след старта на Discovery Channel у нас през 1998 г. български компании ще могат да излъчват рекламните си послания като част от канала.

Решението да стартираме специално излъчване на Discovery Channel в България, е още едно доказателство за това, колко важен за нас е пазарът тук. Ние присъстваме в България от 1998 г. насам и за много кратко време успяхме да увеличим портфолиото си. Убедени сме, че дублирането на едни от най-популярните предавания като „Строителни постижения”, „Оцеляване на предела” и „Смъртоносен улов” на български език ще накара броят на феновете ни в страната да нарастне”, коментира Пол Уелинг, вицепрезидент на каналите от портфолиото на Discovery Networks Европа, Близък Изток и Африка.

„Наистина се гордеем с факта, че вече можем да предложим на рекламодателите в България възможността да се възползват от рекламното време по Discovery Channel. Нашата основна аудитория са мъжете със средни към високи доходи, които заемат отговорни позиции - група, до която телевизията има много ограничен достъп”, добави Аманда Търнбъл, директор „Рекламни продажби” в Discovery Networks Европа, Близък Изток и Африка. „Нетърпеливи сме да се срещнем с различни клиенти в България, за да обсъдим нашето предложение в детайли и вярваме, че в партньорство с НОВА телевизия въвеждането на реклами по канала ще бъде прието наистина добре от индустрията.”

„Щастливи сме, че ще се партнираме с Discovery Channel – един от най-вдъхновяващите телевизионни канали. Това е отлична предпоставка да предложим на рекламодателите си един отличен пакет от възможности за реклама и спонсорство. Дългогодишният опит на нашия екип ще допринесе за по-бързото популяризиране на Discovery сред клиентите ни”, коментира Красимира Василева, директор „Продажби” на „Нова телевизия”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Оцеляване на предела , Ловци на митове

Кой е Беър Грилс?

„Ловци на митове” разобличават митове в „Междузвездни войни”

Легендарните „Ловци на митове” се завръщат на екрана на Discovery Channel с нов сезон

Шести сезон на „Оцеляване на Предела“

Акулска седмица в "Ловци на митове"