Музика Музика и видео

Асен Блатечки и Яна Маринова заснеха рап клип с уличен музикант

Добави коментар

Текстът не е от поредния предизборен клип на политическа партия или фейсбук хейтърско послание. „Анатомия на света“ е музикален проект на младия изпълнител Иван Атанасов.

Светът е егоизъм и много суета,
ярък нарцисизъм и култ към властта!
Илюзия за вечност са многото пари,
липса на човечност, дефицит на добрини.


Текстът не е от поредния предизборен клип на политическа партия или фейсбук хейтърско послание. „Анатомия на света“ е музикален проект на младия изпълнител Иван Атанасов. Интересното е, че уличният музикант сам финансира песента и клипа към нея. Освен това музиката, текстът и сценарият на видеото също са негови.

Безусловна подкрепа при заснемането на видеото Атанасов получава от популярните актьори Асен Блатечки и Яна Маринова, които участват отново заедно в тв сериала „Фамилията“. В „Анатомия на света“, двамата са в ролята на влюбена двойка, която харесва музиката на уличен музикант. Блатечки решава да продуцира новата звезда. Последвалата за него известност обаче, води до сцени на безразборен секс, наркотици и голямо количество изпит алкохол. Към купона се присъединяват още актрисата Вяра Зайкова и Даниела Явахчова – беквокалист.


В реалния живот обаче нещата са по-различни и трудни, споделя студентът по режисура в НАТФИЗ Иван Атанасов. Той разказва, че е снимал клипа в продължение на близо три месеца. Ангажирал е много приятели и технически ресурс за реализирането на цялостния проект, идеята на който е да осмее фалшивите ценности. Въпреки положените усилия, досега не се е намерил подходящ продуцент. От друга страна, политиката на повечето музикални медии у нас е да не подкрепят индивидуалните автори на музика като него, допълва студентът.   

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Асен Блатечки

Асен Блатечки е третият член на журито в "България търси талант"

Асен Блатечки снима собствен филм

Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена

Диляна Попова и Асен Блатечки се нанесоха в нов дом

Диляна Попова роди момченце Борил