Лица Фолкзвезди

Анелия с 7 номинации от телевизия "Планета" и 5 от "Нов фолк"

Добави коментар

Цели седем номинации за родните фолк Грамита очакват Анелия на предстоящата церемония на телевизия „Планета”.

Анелия с 7 номинации от телевизия

Цели седем номинации за родните фолк Грамита очакват Анелия на предстоящата церемония на телевизия „Планета”.

Най-оспорвана ще бъде надпреварата за „Певица на годината”, където Анелия намира заслужено място. През изминалата година певицата имаше не един и два хита а „Така ме кефиш” дори е номинирана за „Песен на 2011”.  Учудващо е защо изпълнител като Анелия с 10 годишна кариера попада в категория „Най-прогресиращ изпълнител”, но това доказва, че феновете на певицата я подкрепят във всяка една категория. Освен това „Игри за напреднали” е сред избраните клипове за „Най-добро видео”, а едноименния албум ще се състезава в категорията за „Най-добър албум”. Високобюджетният клип е номинирал изпълнителката и в графа „Артистично присъствие във видеоклип”.

Резултатите от селекцията на квалитетни клубове в цялата страна, определиха “Проба-грешка” да се състезава за DJ хит на годината”.
Самата церемония по връчването на наградите ще бъде на 6 март в зала 1 на НДК. Десетото издание на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” ще се отличава със своята пищност и блясък. На сцената ще излязат най-обичаните и популярни имена в попфолка, за да представят хитове и нови песни.

Тези дни бяха обявени и номинациите на списание "Нов фолк", където Анелия отново може да се похвали с класирането си в едни от най-престижните категории, а именно: "Оригинално сценично присъствие", "Най-добро изпълнение на живо", "Песен на годината" за "Проба-грешка", "Албум на годината" и разбира се "Певица на годината"

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър