Кино

Анджелина Джоли придружи Брад Пит на премиерата на новия му филм „Z-та световна война” в Лондон

Добави коментар

Анджелина Джоли придружи Брад Пит на премиерата на новия му филм „Z-та световна война” в Лондон
На площад „Леситър“ в Лондон, екипът на апокалиптичния екшън „Z-та световна война” отбеляза гала премиерата на продукцията, чиято премиера у нас е на 28 юни 2013 г. в кината на 3D.


Брад Пит, който играе в главната роля и е продуцент на филма, беше в компанията на съпругата си Анджелина Джоли и две от децата им.


Вечерта продължи със специален концерт на една от най-популярните британски рок банди в момента - MUSE. Доминик Хауърд, Мат Белами и Кристофър Уолстънхолм превзеха публиката в „Сейнт Джеймс Парк“ с парчета от последния си албум „The 2nd Law“, част от които влизат в саундтрака на  „Z-та световна война”, който се очаква да излезе на 18 юни 2013 г.

Пред камерите преди концерта, фронтменът на MUSE Мат Белами сподели: „За „The 2nd Law“ всъщност бяхме повлияни от апокалиптичната атмосфера в книгата „Z-та световна война“, която четяхме докато записвахме албума.“


„Филмът стана много силен, глобален и е най-напрегнатия, който ще видите това лято“, коментира Пит преди VIP прожекцията на „Z-та световна война”. „Музиката на нашите приятели от MUSE пасна идеално на историята.“
„Z-та световна война“ се разгръща около служителя на Обединените нации Джери Лейн (Брад Пит), който обикаля света в трескава надпревара с времето, за да спре пандемия, заплашваща да свали правителства, да разбие армии и да покоси човечеството като вид.


Режисьор на „Z-та световна война” е Марк Форстър
(„Спектър на утехата”, „Балът на чудовището”), а екранни партньори на Брад Пит са Дейвид Морсе („Зелената линия”), Мирей Енос („Убийството”), Джеймс Бадж Дейл („Пасифик”) и др.

Официалната българска премиера на „Z-та световна война” е на 28 юни 2013 г. в 3D кината, с предпремиерни прожекции от 21 юни.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Анджелина Джоли , Брад Пит , Z-та световна война

Брад Пит реагира на онлайн истерията за подновената връзка с Дженифър Анистън

Марион Котияр бременна, отрече да има връзка с Брад Пит

Брад Пит и Анджелина Джоли минаха по синия килим на „Господарка на злото“ в Лондон

Представяне на „Господарка на злото“ в Лондон

Анджелина Джоли поднася дар за сетивата с новия трейлър на Господарка на злото