Актуално Какво ще се случи...

"Амазонките", епизод 17 какво ще се случи?

Добави коментар

Инес разкрива тъмна тайна от миналото си пред Викториано! Вижте какво ще се случи в епизод 17 на мексиканския сериал "Амазонките", който може да гледате от 20.00 ч. на 14 октомври 2021 по DIEMA FAMILY.

Инес казва на Викториано, че Алехандро се е промъкнал в хасиендата, за да говори с Диана Сантос, а по-късно се застъпва за него и Диана.

Бернарда казва на Едуардо, че ще позволи на Касандра да работи в строителната компания, но директно на строителната площадка. Касандра казва на сестрите си, че според нея Висенте е бил убит в хасиендата Лас Дианас, а Едуардо потвърждава това.

Инес разкрива на Викториано, че в миналото е решила да не остане с него, защото Лорето я е насилвал сексуално, а Викториано ѝ казва, че винаги я е обичал, след което се целуват.

Хенаро търси Алехандро, за да си разчисти сметките от миналото, и го заплашва с живота на дъщерите му. Лорето търси сина си Емилиано и се изправя срещу него, като му казва да не го съди, без да знае историята му. След спор с Елиас, Алехандро се отказва от работата си заради Диана.

Гледайте мексиканския сериал „Амазонките“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Амазонките

"Амазонките", епизод 22 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 21 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 20 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 19 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 18 какво ще се случи?