ТВ програма Travel Channel - Днес

00:00Странни храни в Америка - -Маями - -Андрю Цимерн проследява емблематичните съкровища и скритите изкушения, които правят кулинарната сцена на Маями толкова специална.60 мин.
Документално
01:00Мистерии в замъка - -Хенри VIII, проклятието на замъка Банерман, псевдо-механична машина за шах - -От Хамптън корт Палас в Англия идва една кралска приказка за могъщ крал, чиито желания проправят пътя за една трагична история извън времето.60 мин.
Документално
02:00Експедиция в неизвестното - -Тайните на Наска - -Джош лети до Перу, за да проучи гигантските рисунки, начертани върху земята от древните племена Наска. Като изучава новооткритите линии и се присъединява към психеделичен ритуал на Наска, Джош разкрива исти60 мин.
Документално
03:00Строителство в Аляска - -Усилен труд - -Всеки от тримата строители се сблъсква с лош късмет под различна форма: лошо време, начало на риболовния сезон и затруднения, свързани с транспортиране на разстояние от 500 мили.60 мин.
Документално
04:00Реставратори - -Дървена колиба - -Реставраторите спасяват стълби и камъни от комина на дървена колиба от 1765 г. на езерото Смит Маунтин. Грейси води екипа при местен специалист по стъкларство, за да изработи части за полилей. Робърт и Тед се ровят в един30 мин.
Документално
04:30Реставратори - -Баптистката църква на Скот Булевард - -Реставраторите пътуват до Декатур, Джорджия, за да спасят баптистката църква на Скот Булевард. След като се връщат в магазина, Майк и Taй изграждат желязна конзола.30 мин.
Документално
05:00Странни храни в Америка - -Маями - -Андрю Цимерн проследява емблематичните съкровища и скритите изкушения, които правят кулинарната сцена на Маями толкова специална.60 мин.
Документално
06:00Мистерии в замъка - -Хенри VIII, проклятието на замъка Банерман, псевдо-механична машина за шах - -От Хамптън корт Палас в Англия идва една кралска приказка за могъщ крал, чиито желания проправят пътя за една трагична история извън времето.60 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - -Завръщане в Гургаон, Индия - -Една двойка се колебаят дали да изберат индийския привкус или западните удобства в Гургаон, Индия.30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - -Откривайки любовта и живота в Гоа - -По време на туристически преход през Индия една млада жена открива любовта в Гоа и превръща ваканцията си в един нов живот.30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - -Една прекрасна лейди в Чианг Май - -Даяна оставя живота в Лас Вегас зад гърба си, за да помогне за подобряването на живота на слоновете.30 мин.
Документално
08:30Търсене на дом по света - -Сега всичко е различно - точно това си ти - -Джей напуска комфортния си живот в Портланд, Орегон, когато получава мечтаната си работа като мениджър на бейзболен отбор в Австралия. След това, в Оз той се запознава с момичето на м30 мин.
Документално
09:00Странни храни: вкусни дестинации - -Бостън - -Знаменита е американската история в Бостън, Масачузетс, където Андрю изследва легендарната му кухня - от мидената супа Ню Ингланд до хотела, където са изобретени бостънския крем пай и питките Паркър.30 мин.
Документално
09:30Странни храни: вкусни дестинации - -Ню Йорк - -Ню Йорк е смесица от различни етноси и кулинарен микс. Андрю изследва емблематичните храни на Голямата ябълка като високите една миля сандвичи с пастърма, бейгъли и пушена сьомга, пица на парче и американски 30 мин.
Документално
10:00Невъзможен хотел - -Скрито оръжие - -Антъни Мелкиори подобрява сигурността и отношението към служителите във Вакейшънланд Ин (Vacationland Inn) в Мейн.60 мин.
Документално
11:00Мистерии в замъка - -Къщата, която спаси един крал, Жана д'Арк, секс скандалът Хамилтън - -Мистерии в замъка разглежда тайната на може би най-вълнуващо кралско бягство историята на всички времена.60 мин.
Документално
12:00Изрязани бански и ски писти - -Джаксън Хол и Маунт Хууд - -Безразсъдни чудаци се пързалят по повърхността на заледено изкуствено езеро, скачат от 250-футова (76 метра) скала и се наслаждават на такос в Маунт Хууд, Орегон. След това се отправят на изток, з30 мин.
Документално
12:30Изрязани бански и ски писти - -Телюрайд и Мамът Маунтин - -Присъединете се към един пир с греховно вкусни лакомства от снегомобил - камион за продажба на храна в Мамът, Калифорния. След това се насладете на епични спа бани на мястото, където някога Буч Ка30 мин.
Документално
13:00Търсене на дом по света - -Къща с градина и кози на Азорските острови - -Мариса и Родриго - и двамата родени в Португалия - напускат студената и снежна Канада, за да намерят перфектния втори дом на красивите Азорски острови. Мариса иска модерно място, док30 мин.
Документално
13:30Търсене на дом по света - -Рисковано ранно пенсиониране Ютила, Хондурас - -Кари и Джоди искат да се пенсионират по-рано и да избягат от канадската полярна вихрушка, за да намерят дом на брега на морето в Хондурас. Очаква ги приятна изненада, когато те отк30 мин.
Документално
14:00Търсене на дом по света - -Дигитални номади в Чианг Май, Тайланд - -След многобройни посещения при свой приятел в Тайланд, Чарли решава да отвори нов ресторант в Хон Каен и се премества там с приятелката си Британи. Но като знае, че тя предпочита Чианг Ма30 мин.
Документално
14:30Търсене на дом по света - -Отведи ме в град Панама - -Марк, Лиза и двете им малки деца се местят в Панама, така че децата им да могат да опознаят една нова култура. Тъй като Марк ще пътува до работата си, те не могат да постигнат съгласие относно съотноше30 мин.
Документално
15:00Търсене на дом по света - -В Буда или в Пеща е по-добре да се живее - това е въпросът - -Една двойка от Джорджия - Тод и Нанси са прекарали първата година от брака си, преподавайки английски език в Испания, и вълнуващите изживявания, свързани с живота в ч30 мин.
Документално
15:30Търсене на дом по света - -Свиване на гнездо в Нейпиър - -След като известно време са били двойка, живеейки на далечно разстояние един от друг, Джо и Елизабет вземат решение първият им съвместен дом да бъде в Нова Зеландия. Джо обича живота на открито, но30 мин.
Документално
16:00Странни храни: вкусни дестинации - -Градовете близнаци Минеаполис и Сейнт Пол - -Андрю изследва известните храни в градовете близнаци Минеаполис и Сейнт Пол. От известното ястие с пържени картофени хапки тейтър тот (tater tot) до популярния Бъндт кейк и е60 мин.
Документално
17:00Странни храни: вкусни дестинации - -Бостън - -Знаменита е американската история в Бостън, Масачузетс, където Андрю изследва легендарната му кухня - от мидената супа Ню Ингланд до хотела, където са изобретени бостънския крем пай и питките Паркър.30 мин.
Документално
17:30Странни храни: вкусни дестинации - -Ню Йорк - -Ню Йорк е смесица от различни етноси и кулинарен микс. Андрю изследва емблематичните храни на Голямата ябълка като високите една миля сандвичи с пастърма, бейгъли и пушена сьомга, пица на парче и американски 30 мин.
Документално
18:00Хранителни войни - -Война за най-добре приготвени ребра на барбекю в Канзас Сити - -Два ресторанта в Канзас Сити - Arthur Bryant's BBQ и Gates Bar-B-Q (Барбекю Артър Брайънт и Гейтс Барбекю) - се съревновават помежду си в този конкурс за ребра на барбекю 30 мин.
Документално
18:30Хранителни войни - -Война за най-добра каравана за бързо хранене в Лос Анджелис - -Сандвичи с месо на грил Grill 'Em All и бургери Baby's Badass Burgers се включват в надпреварата за най-добра каравана/камион за бързо хранене.30 мин.
Документално
19:00Хранителни войни - -Война за най-добре приготвян Хот Дог в Детройт - -Жителите на Детройт са прекарали 100 години, борейки се с конфликта за хот дога на ресторантите Кони Айлънд.30 мин.
Документално
19:30Хранителни войни - -Война за най-добре приготвян сандвич Пуър бой в Ню Орлиънс - -Кой е най-добрият сандвич Пуър бой (po' boy) със скариди в Ню Орлиънс?30 мин.
Документално
20:00Изрязани бански и ски писти - -Джаксън Хол и Маунт Хууд - -Безразсъдни чудаци се пързалят по повърхността на заледено изкуствено езеро, скачат от 250-футова (76 метра) скала и се наслаждават на такос в Маунт Хууд, Орегон. След това се отправят на изток, з30 мин.
Документално
20:30Изрязани бански и ски писти - -Телюрайд и Мамът Маунтин - -Присъединете се към един пир с греховно вкусни лакомства от снегомобил - камион за продажба на храна в Мамът, Калифорния. След това се насладете на епични спа бани на мястото, където някога Буч Ка30 мин.
Документално
21:00Андрю Цимерн - воден от храната - -Банкок - -Андрю се учи от местните жители в Банкок с помощта на двама шофьори на таксита. Той се среща с известен дизайнер на обувки, проучва прословутия нощен живот на Банкок, запознава се с изкуството на тайландския бо60 мин.
Документално
22:00Експедиция в неизвестното - -Мумията на краля на инките - -Изследователят Джош Гейтс поема риска и навлиза в мистериозните, потънали в облаци тропически гори на отдалечените централни възвишения на Еквадор в търсене на всемогъщата мумия на последния крал 60 мин.
Документално
23:00Експедиция в неизвестното: в търсене на Йети - -От нищото - -Експедицията на Джош продължава, като търсенето на Йети го отвежда от замръзналите склонове на връх Еверест до изолираните гори на Бутан, където той използва примамка, за да предизвика по-лична 60 мин.
Документално

Програма на Travel Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Launched in 1994, Travel Channel broadcasts in 18 languages to 117 countries across Europe, the Middle East and Africa. още...

Популярно в poTV.bg