ТВ програма Travel Channel - Днес

00:00Странни храни в Америка - Луисвил: Бърбън и Бъргу - Андрю Зимерн пристига в Луисвил, където изпитаните с времето кулинарни традиции се смесват с модерните предпочитания, за да създадат изненадващи вкусове.60 мин.
Документално
01:00Загадки в музея - Танцова епидемия, проследяване на Дядо Коледа и Ани Лондондери - Дон Уайлдман проучва един град, обхванат от странна епидемия, объркването, което създава една празнична традиция, и желанието на една жена да обиколи света с велосипед.60 мин.
Документално
02:00Странни храни: вкусни дестинации - Градовете близнаци Минеаполис и Сейнт Пол - Андрю изследва известните храни в градовете близнаци Минеаполис и Сейнт Пол. От известното ястие с пържени картофени хапки тейтър тот (tater tot) до популярния Бъндт кейк и емб60 мин.
Документално
03:00Алкохолно пътешествие - Странната Литва - Питие с дявола, езически ритуал, бира с гиганти и лов за митична птица - всичко това е част от странно пътуване из малката постсъветска държава Литва.60 мин.
Документално
04:00Алкохолно пътешествие - Могъщата река Мисисипи на Марк Твен - Джак следва маршрута на Марк Твен нагоре по могъщата река Мисисипи, плавайки с кану-каяк, за да яде свински зурли и след това се отправя към Марди Грас, бирения дилетантски фестивал Beer Dabble60 мин.
Документално
05:00Странни храни в Америка - Луисвил: Бърбън и Бъргу - Андрю Зимерн пристига в Луисвил, където изпитаните с времето кулинарни традиции се смесват с модерните предпочитания, за да създадат изненадващи вкусове.60 мин.
Документално
06:00Загадки в музея - Танцова епидемия, проследяване на Дядо Коледа и Ани Лондондери - Дон Уайлдман проучва един град, обхванат от странна епидемия, объркването, което създава една празнична традиция, и желанието на една жена да обиколи света с велосипед.60 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - От Денвър до левия бряг на река Рейн - Двойката Брит и Дейвид от Колорадо са силно развълнувани, когато им се открива възможност да работят в Дюселдорф, Германия. Тя се радва на всичко ново, но той се стреми да намери дом на дост30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - Разумен живот в Сантяго - След като се влюбват в друг в Чили, романсът на Ейми и Андрес завършва с брак и един син. Сега, когато са решили да създадат семейство в Сантяго — родния град на Андрес, ще трябва да се справят с високит30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - Всичко е под контрол в Палма де Майорка - В продължение на две години Джошуа и Сара са имали връзка, живеейки на далечно разстояние един от друг, но те се събират заедно в Испания по програма за преподаване. Сара се надява да жив30 мин.
Документално
08:30Търсене на дом по света - Снимка на живота в Париж - Животът в големия град е подходящ за снимките на вдъхновената фотографка, но не и за съпруга й, който трябва да пътува ежедневно до работата си извън Париж.30 мин.
Документално
09:00Препродаване и преместване в Тексас - Облогът: къща от контейнер за транспортиране срещу къща с мансардно студио - Сноу Систърс (Snow Sisters) се обзалагат с Ранди, че те могат да препродадат по-бързо къща, направена от контейнер за транспортиране, отколк60 мин.
Документално
10:00Невъзможен хотел - Не се занасяй с мен - обезпаразитяване - Антъни Мелкиори посещава Севиля Ин (Sevilla Inn) в Орландо - дом на най-добрите увеселителни паркове на Америка.60 мин.
Документално
11:00Загадки в музея - Човекът, който спаси света, човек в кутия и от дълбините на ада - Дон Уайлдман разкрива истината, която се крие зад ядрена неизправност, разследва най-странната доставка, която светът някога е виждал, и проучва една история за оцеляване,60 мин.
Документално
12:00Експедиция в неизвестното - Истинският Робин Худ - Джош пътува из Англия, разкривайки истинските истории, които се крият зад легендарния Робин Худ. Той изследва подземните тунели, които Робин Худ е използвал, за да избяга от затвора, и открива това, което60 мин.
Документално
13:00Търсене на дом по света - От Денвър до левия бряг на река Рейн - Двойката Брит и Дейвид от Колорадо са силно развълнувани, когато им се открива възможност да работят в Дюселдорф, Германия. Тя се радва на всичко ново, но той се стреми да намери дом на дост30 мин.
Документално
13:30Търсене на дом по света - Разумен живот в Сантяго - След като се влюбват в друг в Чили, романсът на Ейми и Андрес завършва с брак и един син. Сега, когато са решили да създадат семейство в Сантяго — родния град на Андрес, ще трябва да се справят с високит30 мин.
Документално
14:00Търсене на дом по света - Готови за приключения в Нова Зеландия - Ванеса и Марк се преместват със семейството си от Детройт в Крайстчърч, Нова Зеландия. Те са развълнувани от приключенията, но Ванеса е решена да намери защитена от земетресения къща. Дали 30 мин.
Документално
14:30Търсене на дом по света - Объркване в Свазиленд - Преди две години Джинджър - младо момиче от Мичиган - изоставя обещаващата си кариера в областта на рекламата, за да избяга от жестоката конкуренция и да допринесе за промяната в света. Тя заминава като до30 мин.
Документално
15:00Първокласни RV каравани - Две хипита и един каубой - Един каубой търси RV каравана, която да отговаря на неговия родео начин на живот по пътищата, но се опитва да намери удобно място за живеене, хипита заменят своето превозно средство за каравана със съвр30 мин.
Документално
15:30Първокласни RV каравани - Най-доброто за животните - Една международна дресьорка на коне се нуждае от мобилна конюшня, която да служи като неин втори дом, собственици на фирма продават своята компания за безжичен интернет, за да реализират печалба от начи30 мин.
Документално
16:00Препродаване и преместване в Тексас - Къща от твърда дървесина на Ранди срещу къща след ужасно бедствие на Слей - Ранди печели от лесно препродаване благодарение на под от твърда дървесина, докато Коуди и Сузи се опитват да преместят къща след ужасно бедс60 мин.
Документално
17:00Невъзможен хотел - Не се занасяй с мен - обезпаразитяване - Антъни Мелкиори посещава Севиля Ин (Sevilla Inn) в Орландо - дом на най-добрите увеселителни паркове на Америка.60 мин.
Документално
18:00Странни храни в Америка - Род Айлънд: сандвичи гагерс и пълнени миди - Андрю Зимерн посещава Род Айлънд, където местната храна е смесица от стари традиции и високотехнологични произведения.60 мин.
Документално
19:00Търсене на дом по света - Завръщане към своите корени в Берлин - След 20 години далече от семейството си, роденият в Германия Питър иска да се прибере вкъщи. Той планира да разпредели времето си между Калифорния и Берлин заедно със своята американска съпр30 мин.
Документално
19:30Търсене на дом по света - Йоханесбург, Южна Африка - Дейвид Лазарус-Пристли би бил много доволен да живее със семейството си край тихите пасища на Уилтшир, Англия, но съпругата му Алекс иска да покаже на синовете им други части на света. След като е поиск30 мин.
Документално
20:00Търсене на дом по света - Всичко е под контрол в Палма де Майорка - В продължение на две години Джошуа и Сара са имали връзка, живеейки на далечно разстояние един от друг, но те се събират заедно в Испания по програма за преподаване. Сара се надява да жив30 мин.
Документално
20:30Търсене на дом по света - Снимка на живота в Париж - Животът в големия град е подходящ за снимките на вдъхновената фотографка, но не и за съпруга й, който трябва да пътува ежедневно до работата си извън Париж.30 мин.
Документално
21:00Експедиция в неизвестното - Легендата за Джеси Джеймс - Джош Гейтс пътува през американския Среден Запад в търсене на легендарното златно имане на Джеси Джеймс. По пътя Джош развенчава митовете за Джеси Джеймс, спуска се с въже по скала в планината Уичита60 мин.
Документално
22:00Експедиция в неизвестното - специално издание - Откриването на Шангри Ла - Джош продължава своето епично приключение в Хималаите, изследвайки древните небесни пещери в региона в търсене на корените на утопичния рай Шангри Ла. Той открива манастир, разполо60 мин.
Документално
23:00Най-малко посещаваният път - Индонезия - Джонатан се приземява в забързаната столица Джакарта, където той започва търсенето на мистичния чар на късмета като използва еклектичната транспортна система на града, включваща най-различни превозни средства - от 60 мин.
Документално

Програма на Travel Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Launched in 1994, Travel Channel broadcasts in 18 languages to 117 countries across Europe, the Middle East and Africa. още...

Популярно в poTV.bg