ТВ програма Travel Channel - Днес

00:00Ловци на духове по света - Сватбата на дявола - Екипът на Ловци на духове по света разследва паранормална дейност в крепостта Фредриксщайн в Норвегия и по-късно се отправя към Старата къща в Талин, Естония, за да провери сигналите за още повече призрачни 60 мин.
Документално
01:00Загадки в музея - Първата жена авиатор, тайнственият метроном и армия от двама - Водещият Дон Уайлдман разглежда самолет, използван в първия опит на една жената да доминира в небето, един метроном, който всява объркване и противоречия сред почитателите на60 мин.
Документално
02:00Кралете на басейните - Да живееш живота си край езерото - След като 14 години са мечтали за това, едно семейство от Тексас изграждат специално пригоден дом на парче земя около езерото Пекан. Разположен на полуостров, задният двор разполага с идеално място30 мин.
Документално
02:30Кралете на басейните - От изпълнен с недостатъци до безупречен - Двойка от Тенеси възлага на Кралете на басейните да изградят басейна, за който са мечтали, в техния изпълнен с много предизвикателства заден двор. От стръмни склонове и ограничен достъп до т30 мин.
Документално
03:00Строителство в Аляска - Строителните работи продължават - Екипът на Чапи се опитва да вдигне покривни греди от 600 фунта (270 кг) на покрива на малката дървена къща. След това Крис работи по сушенето на своята малка дървена къща, докато Джеф започва да ин60 мин.
Документално
04:00Строителство извън мрежата: Фар в Мейн - - Форд Рейх, който е роден в Мейн, се нуждае от шлепове, пълни със скелета, смели зидари и сътрудничеството на Майката Природа, за да върне предишния блясък и слава на фара Халфуей Рок (Halfway Rock) в залива Каск60 мин.
Документално
05:00Странни храни с Андрю Цимерн - Далматинският бряг на Хърватия: печени гризачи и супа от камъни - Андрю се отправя към Хърватия — едно източноевропейско царство, което сякаш е излязло от книга с приказки, и притегателен туристически център. Там опитва всяк60 мин.
Документално
06:00Загадки в музея - Първата жена авиатор, тайнственият метроном и армия от двама - Водещият Дон Уайлдман разглежда самолет, използван в първия опит на една жената да доминира в небето, един метроном, който всява объркване и противоречия сред почитателите на60 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - Толкова близо, но все пак в София - Николай от България и Виталина от Украйна се влюбват и се оженват по време на следването си в Балтимор в САЩ. Но сега Николай е получил добро предложение за работа в родния си град София.30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - Отглеждане на бебе в Амстердам - Една двойка се възползва от възможност за работа в Амстердам и те се преместват с малкия си син от Ню Йорк в Холандия. Но те се разкъсват между богатия културен живот в центъра на града и възможно30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - Световно пътешествие до Висбаден - Когато Мозес получава възможност да напусне Далас във връзка с нова работа в Германия, той е силно развълнуван - докато приятелката му Ерика не получава също чудесна възможност за самата себе си30 мин.
Документално
08:30Търсене на дом по света - От Голямата ябълка Ню Йорк до Италия - Жителка на щата Уисконсин, която работи в Ню Йорк, е изпратена по работа в Триест, Италия, където тя търси място, на което да живее, и дом, който да ? служи като база, от която да пътува и д30 мин.
Документално
09:00Реставратори - Кулите на църквата Сейнт Андрю - Реставраторите помогнат за спасяването на медни елементи от заострените върхове на кулите на католическата църква Сейнт Андрю в Роанок, Вирджиния. Момчетата също така довеждат един експерт, за да научат пове30 мин.
Документално
09:30Реставратори - Гейзер Гълч - Реставраторите спасяват атракция в увеселителен парк - Гейзер Гълч в Силвър Долар Сити в Брансън, Мисури. Ключовите елементи включват водна кула, въздушни пушки и синя пързалка.30 мин.
Документално
10:00Невъзможен хотел - Дейтона Бийч - Дъ Дрийм Ин - Антъни Мелкиори пътува до Дъ Дрийм Ин (Dream Inn) в Дейтона Бийч, Флорида, където семейство Кинбергер се борят да спасят малък крайбрежен хотел от затъване.60 мин.
Документално
11:00Препродаване и преместване в Тексас - Реконструкция на две къщи с малко помощ от приятелите - Сестрите Сноу купуват две къщи от един и същ парцел, за да направят голяма печалба, но ще трябва да потърсят помощ от приятелите си, за да завършат реконструкция60 мин.
Документално
12:00Търсене на дом по света - Толкова близо, но все пак в София - Николай от България и Виталина от Украйна се влюбват и се оженват по време на следването си в Балтимор в САЩ. Но сега Николай е получил добро предложение за работа в родния си град София.30 мин.
Документално
12:30Търсене на дом по света - Отглеждане на бебе в Амстердам - Една двойка се възползва от възможност за работа в Амстердам и те се преместват с малкия си син от Ню Йорк в Холандия. Но те се разкъсват между богатия културен живот в центъра на града и възможно30 мин.
Документално
13:00Търсене на дом по света - Световно пътешествие до Висбаден - Когато Мозес получава възможност да напусне Далас във връзка с нова работа в Германия, той е силно развълнуван - докато приятелката му Ерика не получава също чудесна възможност за самата себе си30 мин.
Документално
13:30Купувачи на лодки - Плавателни съдове във Върмонт - Членовете на младо семейство обичат да изследват всички забавни атракции на открито около техния град на брега на езерото Колчестер, Върмонт. Докато търсят да закупят универсална семейна лодка, те се нас30 мин.
Документално
14:00Кралете на басейните - Да живееш живота си край езерото - След като 14 години са мечтали за това, едно семейство от Тексас изграждат специално пригоден дом на парче земя около езерото Пекан. Разположен на полуостров, задният двор разполага с идеално място30 мин.
Документално
14:30Кралете на басейните - От изпълнен с недостатъци до безупречен - Двойка от Тенеси възлага на Кралете на басейните да изградят басейна, за който са мечтали, в техния изпълнен с много предизвикателства заден двор. От стръмни склонове и ограничен достъп до т30 мин.
Документално
15:00Невъзможен хотел - Бурна сватба - Какво може да направи един управител на хотел, когато бизнесът му не върви? Да наеме Антъни Мелкиори - един от най-търсените консултанти за подобряване състоянието на западащи хотели в страната.60 мин.
Документално
16:00Реставратори - Памучна фабрика Бемис - Реставраторите реставрират памучната фабрика Бемис в Джаксън, щата Тенеси. Майк изгражда етажерка за книги с помощта на панелите от вратата на склада.30 мин.
Документално
16:30Реставратори - Старият затвор Робсън Каунти - Реставраторите реставрират затвор от 1950 г. в Ламбъртън, Северна Каролина. В работилницата Майк и Тей изграждат бар от настилката на алея за боулинг.30 мин.
Документално
17:00Странни храни: вкусни дестинации - Осло - Андрю Зимерн опитва вкуса на традиционните викингски ястия в Осло, Норвегия. От бифтек от северни елени и местна пушена сьомга до гофрети с формата на сърце или овце - в столицата се предлагат рецепти, които са из30 мин.
Документално
17:30Странни храни: вкусни дестинации - Хелзинки - От варени сладководни раци и подходяща за лека закуска риба до крехко месо от северни елени и вкусен пай с овесени ядки - Андрю представя ястия от Хелзинки, Финландия, които са проникнати от традициите.30 мин.
Документално
18:00Странни храни с Андрю Цимерн - Филаделфия: рибни шницели от карагьоз, крек и кишка - Андрю заминава за Филаделфия — град, в който правят нещата по свой собствен начин, особено когато става въпрос за храна! След традиционния сандвич с пържола и сирене, риб60 мин.
Документално
19:00Търсене на дом по света - Една двойка инвестира в жилище в Сърфсайд на Плаяс де Росарито, Мексико - Изпълнени с желание да създадат специални спомени за своите момичета и търсейки тихо крайбрежно място за отдих, Джейми и Брунела са решили да използват спе30 мин.
Документално
19:30Търсене на дом по света - Преместване в Сидни - Една промоция се превръща в повод за преместването на Брандън и годеницата му Ейми от Сан Франциско в Сидни. Дали те ще могат да намерят място, което да отговаря на списъка им с желания, включително и с дост30 мин.
Документално
20:00Търсене на дом по света - Приключение в Кабо Верде - След като в продължение на три години се е наслаждавала на живота в провинцията на Кабо Верде, Марейка получава работа като преподавател по английски език в столицата, така че тя се премества в Прая със30 мин.
Документално
20:30Купувачи на лодки - Пътешествие с лодка по крайбрежието на Мелбърн Бийч - Това шестчленно семейство обича да прекарва времето си във водата, така че е време те да си купят лодка. Докато се наслаждават на разходки с лодка с двигател на въздухоплавателно ср30 мин.
Документално
21:00Най-тайните естествени водни басейни за плуване - Горещите извори Даймънд Форк - Търсачите на приключения опитват гмуркане със скок от скала в Доминиканската република, релаксация в един невероятно син горещ извор в Юта, изследване на скрити басейни на Ве60 мин.
Документално
22:00Строителство извън мрежата: Каньонът Спиърфиш - - Дълбоко в горските пущинаци на каньона Спиърфиш (Spearfish Canyon) Джаред Кап - най-изявеният строител извън мрежата от Южна Дакота - се заема да превърне четири контейнера за транспортиране в зашеметяващ60 мин.
Документално
23:00Ловци на духове по света - Демоните на Никарагуа - Екипът на Ловци на духове по света се отправя към Никарагуа, където разследва крепостта Койотепе (Coyotepe), в която някога са били извършвани ритуали от сатанисти.60 мин.
Документално

Програма на Travel Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Launched in 1994, Travel Channel broadcasts in 18 languages to 117 countries across Europe, the Middle East and Africa. още...

Популярно в poTV.bg