ТВ програма Travel Channel - Днес

00:00Експедиция в неизвестното: След лова - НЛО над Англия: След лова - Джош, неговият екип и специалистът по НЛО Джеймс Фокс предлагат задкулисни прозрения за едно масово наблюдение на НЛО в Зимбабве и една от най-известните срещи с извънземни в историята на 60 мин.
Документално
01:00Загадки в музея - Италиански НЛО, Оцелял от Страшния съд, Раждането на Геокешинга - Дон Уайлдман проучва среща с извънземни, свързана със странен паяк, оцелял човек, превърнал се в цирков артист, и ръждясала консерва с боб, която символизира високотехноло60 мин.
Документално
02:00Човекът срещу храната с Кейси Уеб - Нашвил30 мин.
Документално
02:30Човекът срещу храната с Кейси Уеб - Планината Озарк - Кейси Уеб пътува до планината Озарк, за да се справи с Голиат - един масивен къпкейк, равняващ се на 22 къпкейка с обикновен размер.30 мин.
Документално
03:00Алкохолно пътешествие: най-добрите барове - Обитавани от духове барове - Джак посещава най-добрите обитавани от духове барове в цялата страна, откривайки вкусни коктейли - а може би и един-два призрака. Във всеки обитаван от духове бар той отдава почит на30 мин.
Документално
03:30Алкохолно пътешествие: най-добрите барове - Мауи - Джак посещава най-добрите барове, които Мауи, Хаваи, може да предложи, като по пътя прави хавайски сладолед с алкохол и бере пресни плодове за коктейли.30 мин.
Документално
04:00Странни храни: вкусни дестинации - Санторини - Андрю Зимнер представя храната на Санторини. На гръцкия остров, преливащ от красота и кулинарни икони с почти митични размери, се предлагат кюфтенца с домати, агнешко фрикасе и морски деликатеси като октопод 30 мин.
Документално
04:30Странни храни: вкусни дестинации - Венеция - Андрю Зимерн представя кулинарните съкровища на Венеция, Италия, включително тънки като хартия резенчета говеждо месо - Карпачо, тирамису, напоено с кафе еспресо, и сепия, задушена в собствен сос.30 мин.
Документално
05:00Експедиция в неизвестното: Лов на извънземни - НЛО над Англия - Джош е във Великобритания, разследвайки скандален случай, известен като Европейския Роузуел. Той също така интервюира свидетели в Зимбабве за наблюденията им на едно от най-големите НЛО в съв60 мин.
Документално
06:00Загадки в музея - Италиански НЛО, Оцелял от Страшния съд, Раждането на Геокешинга - Дон Уайлдман проучва среща с извънземни, свързана със странен паяк, оцелял човек, превърнал се в цирков артист, и ръждясала консерва с боб, която символизира високотехноло60 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - Холандски желания в Амстердам - Уморена от любовта от разстояние, Анита решава, че е време да напусне родната си Латвия, за да бъде през цялото време с приятеля си Майкъл в Амстердам. Тя напуска работата си като журналистика и се30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - От Ансбах към бъдещето - За Ерика Фрост Паудърсвил, Южна Каролина е център на вселената. След положително протекъл чуждестранен обмен в Германия, партньорът на Ерика Джейсън иска дъщеря им да види повече от света. Но придобиванет30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - Да или не в Есмералдас, Еквадор - Сара и Селби са посветили живота си на оказване помощ на другите, често чрез дейности с нестопанска цел и доброволен труд. Те имат много общи черти, включително дълбоката си любов към южноамерика30 мин.
Документално
08:30Търсене на дом по света - Създаване на връзки в Бърно, Чехия - За собствениците на бизнес в областта на дървесните услуги необходимостта да отделят повече време на работата е отслабила семейните връзки. Вижте как Радек, Ванеса и момчетата се опитват да за30 мин.
Документално
09:00Живот на път в RV каравана - От палатка до пътническа каравана - Членовете на семейството Дуган от Ноксвил, Тенеси, искат да преминат от къмпинг на палатка към къмпинг в пътническа каравана - но първо те трябва да намерят перфектната за всички тях RV кара30 мин.
Документално
09:30Живот на път в RV каравана - В търсене на по-голяма RV каравана - Семейството Бегнауд от Лафайет, Луизиана искат да заменят малката си RV каравана с голяма просторна каравана, но първо трябва да намерят такава, която да отговаря на всичките им желания и п30 мин.
Документално
10:00Невъзможен хотел - Неотложен интензивен курс в Дейтона Бийч - Антъни Мелкиори е в Дайтона Бийч, Флорида, за да спаси историческия 50-стаен хотел Стриймлайн (Streamline Hotel).60 мин.
Документално
11:00Препродаване и преместване в Тексас - Реконструкция на две къщи с малко помощ от приятелите - Сестрите Сноу купуват две къщи от един и същ парцел, за да направят голяма печалба, но ще трябва да потърсят помощ от приятелите си, за да завършат реконструкция60 мин.
Документално
12:00Строителство извън мрежата - Малка къща край езеро - Семейство Бъсби - млади предприемачи, пътуващи по света - живеят извън мрежата вече две години, но сега те са готови да преминат към следващото ниво. Следвайте приключенията им, докато те изграждат супе60 мин.
Документално
13:00Строителство извън мрежата: Ветровитата планина - - Инструктор по снегомобилизъм и съпругата му изграждат къща за гости в планинските райони на Уайоминг, която е допълнена с малка работилница и гараж. По време на строителството екипът се сблъсква с редиц60 мин.
Документално
14:00Живот на път в RV каравана - От палатка до пътническа каравана - Членовете на семейството Дуган от Ноксвил, Тенеси, искат да преминат от къмпинг на палатка към къмпинг в пътническа каравана - но първо те трябва да намерят перфектната за всички тях RV кара30 мин.
Документално
14:30Живот на път в RV каравана - В търсене на по-голяма RV каравана - Семейството Бегнауд от Лафайет, Луизиана искат да заменят малката си RV каравана с голяма просторна каравана, но първо трябва да намерят такава, която да отговаря на всичките им желания и п30 мин.
Документално
15:00Живот на път в RV каравана - Решение за настаняване за постоянно в RV каравана - Том и Алиша Куемпъл не искат да чакат до пенсиониране, за да могат да живеят постоянно в RV каравана, така че те са в търсене на перфектната RV каравана, в която да могат да 30 мин.
Документално
15:30Живот на път в RV каравана - Малка туристическа каравана - Том и Уенди Кънингам винаги са обичали да ходят на къмпинг на палатка. Сега - като четиричленно семейство - те са осъзнали, че една обикновена палатка просто не е достатъчна. За да се придържат къ30 мин.
Документално
16:00Преобразяване на RV каравани - Шато на колела - Джъстин се сдобива със занемарена каравана Кит Шато (Kit Chateau) от 1949 г. и екипът иска да я превърне в последната перла на хотел с ретро каравани. В същото време клиенти докарват стара каравана Еърстрийм60 мин.
Документално
17:00Екстремен подводен свят - - Тази поредица разкрива най-епичните водни приключения на планетата. От напълно потопен под водата ресторант до подводна експедиция в средата на гигантски търговски център - под повърхността има цял един, напълно различен свят,60 мин.
Документално
18:00Най-тайните естествени водни басейни за плуване - Гмуркане с акули край Тайгър Бийч - От гмуркане с тигрови акули на Бахамските острови до сандбординг по масивните пясъчни дюни в Австралия, търсачите на силни усещания откриват най-подходящите за активна п60 мин.
Документално
19:00Екстремни водни паркове - Леко приятно спускане - Неопитни водачи на лодки за рафтинг се спускат надолу по река Гаули, за да изпитат най-добрите рафтинг изживявания в плитки води в Щатите. След това баскетболни съотборници се подготвят емоционално за най-30 мин.
Документално
19:30Екстремни водни паркове - Водно великолепие в Апалачите - Приятели се спускат по вълните на най-високата водна пързалка в Тенеси, докато ентусиасти чакат нервно за свободно падане от шест етажна вертикална пързалка, по която се спускат от отварящ се капак30 мин.
Документално
20:00Строителство извън мрежата - Малка къща край езеро - Семейство Бъсби - млади предприемачи, пътуващи по света - живеят извън мрежата вече две години, но сега те са готови да преминат към следващото ниво. Следвайте приключенията им, докато те изграждат супе60 мин.
Документално
21:00Най-тайните естествени водни басейни за плуване - Бразилската малка сребърна пещера - От подводно приключение с изследване на пещери в Бразилия до таен естествен воден басейн за плуване дълбоко в пустинен каньон и спиращ дъха 70-метров водопад в тропическ60 мин.
Документално
22:00Загадки в музея - специално издание - Най-невероятните престъпления: Загадки в музея - Дон изследва това, което е можело да бъде най-голямата кражба на скъпоценности в историята, една нагласена игра в ефир, в която състезателите са знаели отговорите, и ху60 мин.
Документално
23:00Експедиция в неизвестното: Лов на извънземни - Разкрития за Розуел - Епичното търсене на извънземен живот на Джош приключва в САЩ, където един легендарен екип за разследване го води към един горещ случай в Арканзас. След това той посещава един изследовате60 мин.
Документално

Програма на Travel Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Launched in 1994, Travel Channel broadcasts in 18 languages to 117 countries across Europe, the Middle East and Africa. още...

Популярно в poTV.bg