ТВ програма Travel Channel - Днес

00:00Ловци на духове по света - Армията на мъртвите: Сърбия - Екипът на Ловци на духове по света пристига в Нови Сад, Сърбия, за да разследва крепостта Петроварадин, която се издига над подземни тунели с дължина 12 мили (19 км). Съобщените явления включват усе60 мин.
Документално
01:00Разсекретяване на тъмните тайни на Америка - Д. Б. Купър, Изчезналите мустанги, Тресавището - Пътуване до тъмните кътчета на Америка с безстрашните следователи Майк Бейкър, Бен Макгий и Дейв Филипс, докато те разкриват противоречиви истини, токсични бедст60 мин.
Документално
02:00Загадки в музея - специално издание - Дивият запад: Загадки в музея - Дон Уайлдман разглежда един локомотив, свързан със смел обир, насочва вниманието си към една пушка, принадлежала на смел бандит, и инспектира един ръкопис, който преразглежда легендарна60 мин.
Документално
03:00Загадки в музея - Бягството на Хеди Ламар, близнаците Крей и призрачна светлина - Дон Уайлдман разследва едно от най-драматичните бягства в историята на Холивуд, провалът на най-скандално известните близнаци в Англия и една тайнствена приказка, която от д60 мин.
Документално
04:00Ловци на духове по света - Сенки в мрака: Шотландия - Екипът на Ловци на духове по света е в Единбург, за да разследва известната опера Ашър Хол (Usher Hall), където служителите са толкова изплашени, че вече отказват да работят през нощта.60 мин.
Документално
05:00Мистерии в замъка - Предаването на Уилям Уолъс, голямата любов на Казанова, астрономическо криминале - Открийте тайните, които се крият зад смъртта на Уилям Уолъс, голямата болка на легендарния Казанова и преждевременния край на известен астроном.60 мин.
Документално
06:00Мистерии в замъка - Опит за убийство на кралица Виктория, Чарлз Линдберг, аферата с отровата - Замъците разкриват историите на опасната каскада на кралица Виктория, дръзкото приключение на Чарлз Линдберг и отровен заговор на френски затворник.60 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - Когато сте във Франция - Николай, Джена и малката им дъщеря Оливия се преместват в Клермон-Феран, Франция вследствие на прехвърляне на ново работно място. Мечтата на Николай е да живее рустикален френски начин на живот, но Джена 30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - Търсене на жилище в центъра на Франкфурт, Германия - Когато компанията на Кевин му е предложила трансфер на ново работно място във Франкфурт, Германия, Кевин и Джесика са били току що сгодени. Сега бракът на младоженците ще бъде 30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - Завръщане в Шотландия - Семейство от Вирджиния търси дом в Абърдийн, Шотландия. Никол е живяла в Шотландия, преди да създаде семейството си, и тя е готова да се премести с тях отвъд океана, за да може да продължи обучението си в 30 мин.
Документално
08:30Търсене на дом по света - Миграция към Улан Батор, Монголия - Крис и Мария иска да се преместят, за да преподават в Монголия. Те са развълнувани да опознаят една от последните номадски култури на Земята, но ограниченият им бюджет ще направи по-трудно нами30 мин.
Документално
09:00Реставратори - Спасяване на къща в Роаноук - Целият екип на Блек Дог Салвидж обединява сили, за да помогне за спасяването на части от къща в Роаноук, Вирджиния.30 мин.
Документално
09:30Реставратори - Фермерска къща в североизточната част - Майк, Робърт и екипът на Блек Дог Салвидж спасяват части от фермерска къща и плевня от началото на 1800 г. в Едисън, Ню Джърси.30 мин.
Документално
10:00Невъзможен хотел - Пределна точка - Антъни Мелкиори е в Сейнт Джон, Ню Брънзуик - най-старият град в Канада. Той се надява да върне блясъка на историческия Чипман Хил Суитс (Chipman Hill Suites).60 мин.
Документално
11:00Препродаване и преместване в Тексас - Бляскавата ловна хижа на Слей срещу претенциозното обновяване на Ранди - Семейство Слей проектират бляскава ловна хижа, докато Ранди поразява с декоративен петел.60 мин.
Документално
12:00Загадки в музея - Автомобилът чудо, Гласхармоника - В автомобилния музей Питърсън в Лос Анджелис, Калифорния посетителите могат да видят ярко жълт автомобил с уникален дизайн, създаден с обещания, които изглежда са били прекалено хубави, за да са истина.60 мин.
Документално
13:00Търсене на дом по света - Когато сте във Франция - Николай, Джена и малката им дъщеря Оливия се преместват в Клермон-Феран, Франция вследствие на прехвърляне на ново работно място. Мечтата на Николай е да живее рустикален френски начин на живот, но Джена 30 мин.
Документално
13:30Търсене на дом по света - Търсене на жилище в центъра на Франкфурт, Германия - Когато компанията на Кевин му е предложила трансфер на ново работно място във Франкфурт, Германия, Кевин и Джесика са били току що сгодени. Сега бракът на младоженците ще бъде 30 мин.
Документално
14:00Търсене на дом по света - Завръщане в Шотландия - Семейство от Вирджиния търси дом в Абърдийн, Шотландия. Никол е живяла в Шотландия, преди да създаде семейството си, и тя е готова да се премести с тях отвъд океана, за да може да продължи обучението си в 30 мин.
Документално
14:30Търсене на дом по света - Миграция към Улан Батор, Монголия - Крис и Мария иска да се преместят, за да преподават в Монголия. Те са развълнувани да опознаят една от последните номадски култури на Земята, но ограниченият им бюджет ще направи по-трудно нами30 мин.
Документално
15:00Невъзможен хотел - Пределна точка - Антъни Мелкиори е в Сейнт Джон, Ню Брънзуик - най-старият град в Канада. Той се надява да върне блясъка на историческия Чипман Хил Суитс (Chipman Hill Suites).60 мин.
Документално
16:00Реставратори - Спасяване на къща в Роаноук - Целият екип на Блек Дог Салвидж обединява сили, за да помогне за спасяването на части от къща в Роаноук, Вирджиния.30 мин.
Документално
16:30Реставратори - Фермерска къща в североизточната част - Майк, Робърт и екипът на Блек Дог Салвидж спасяват части от фермерска къща и плевня от началото на 1800 г. в Едисън, Ню Джърси.30 мин.
Документално
17:00Странни храни: вкусни дестинации - Лос Анжелис - Лос Анджелис, Калифорния е столицата на звездите - а това се отнася и за нейната кухня! В един град, известен с такива кулинарни икони като корейските такос и сандвичите Ел Ей Стрийт Дог (LA street dog), Ан30 мин.
Документално
17:30Странни храни: вкусни дестинации - Сан Франсиско - Ако търсите най-добрата храна на Западния бряг, е достатъчно да отидете в Сан Франциско, Калифорния! Започвайки с класики като салата от раци Дъндженес Краб Луи (Dungeness Crab Louie) и хляб с квас, Андрю30 мин.
Документално
18:00Странни храни в Америка - Остин - Андрю Цимерн изследва храните, които поддържат кулинарната сцена на Остин в унисон с мотото на града - Да запазим Остин необикновен.60 мин.
Документално
19:00Търсене на дом по света - Готови за отплаване в град Хорн, Нидерландия - Мариус и Ан-Мари се завръщат в Холандия след години на живот в Аризона. Мариус иска къща до пристанището с място за паркиране на лодката си, а Ан-Мари иска обширно пространство с аме30 мин.
Документално
19:30Търсене на дом по света - Нова работа и по-добър живот за семейството - Учителите Джон и Дженифър са решили да продадат всичко и да се преместят с малката си дъщеря от Вашингтон в Уолонгонг, Австралия. Когато започва тяхното търсене на нова къща, агентът 30 мин.
Документално
20:00Търсене на дом по света - Заселване край река Рейн - Тричленно семейство е готово да се премести за постоянно в област Рейнгау в Германия. Хана има огромен списък с желания, включително луксозни артикули, като климатик, докато доктор Роби има нужда само о30 мин.
Документално
20:30Търсене на дом по света - Пристигане в Гайленкирхен, Германия - Уитни и Пол искат да осигурят на децата си международни приключения и именно това е, което им предлага работата на Пол в Германия. Но намирането на къща за седем души, която да е близо до раб30 мин.
Документално
21:00Експедиция в неизвестното: Лов на извънземни - Разкрития за Розуел - Епичното търсене на извънземен живот на Джош приключва в САЩ, където един легендарен екип за разследване го води към един горещ случай в Арканзас. След това той посещава един изследовате60 мин.
Документално
22:00Експедиция в неизвестното: След лова - Разкрития за Розуел: След лова - Джош, неговият екип и експертът по НЛО Джеймс Фокс обсъждат своите пътувания, изследвания и зашеметяващи нови разкрития за най-известния случай с НЛО на всички времена - Розуел.60 мин.
Документално
23:00Загадки в музея - специално издание - Дивият запад: Загадки в музея - Дон Уайлдман разглежда един локомотив, свързан със смел обир, насочва вниманието си към една пушка, принадлежала на смел бандит, и инспектира един ръкопис, който преразглежда легендарна60 мин.
Документално

Програма на Travel Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Launched in 1994, Travel Channel broadcasts in 18 languages to 117 countries across Europe, the Middle East and Africa. още...

Популярно в poTV.bg