ТВ програма National Geographic Channel - Утре

00:00Наркотици ООД 7 - Метамфетамин в Банкок - Тайланд е в хватката на наркоепидемия - бонбонено на цвят метамфетамин, наречен яба, лудо хапче, настига по употреба всички други наркотици в страната. А редовната взимане може да отключи психоза. Смъртна присъда 60 мин.
Документално
01:00Наркотици ООД 7 - Стрелба в предградието - Ванкувър е избран за най-доброто място за живеене в Северна Америка. Но той има и тъмна страна. В богато предградие две банди се борят за контрол върху местната кокаинова търговия. Полицейското присъствие кара не55 мин.
Документално
01:55Арестувани зад граница - Арест на гръцката граница - През 1969 г. калифорнийците Дейвид и Том започват да пренасят марихуана с куфари до Хаваите. Те бързо минават на по-голяма схема и транспортират 50 кг хашиш от Афганистан до Германия с кола. Всичко върв45 мин.
Документално
02:40Сервиз SOS - Датсун 240z - Тим и Фъз са в Западен Съсекс, за да спасят една емблематична кола от '70-те - първия успешен японски експорт - Датсун 240z. Пенсионерът Пол притежава колата отдавна, но след време тя започва да изисква повече грижи и е оставена45 мин.
Документално
03:25Не казвайте на майка ми... - Йоханесбург - Диего Бунюел посещава Йоханесбург, за да научи, че най-големият град на ЮАР вече не заслужава лошата си репутация, свързана с престъпност и СПИН.25 мин.
Документално
03:50Изоставени - Фабрика за памук в Джорджия - Екипът открива складирани принадлежности от стара бензиностанция. Но преди да ги вземат, на Джей ще му се наложи да води тежки преговори.20 мин.
Документално
04:10Сервиз SOS - Датсун 240z - Тим и Фъз са в Западен Съсекс, за да спасят една емблематична кола от '70-те - първия успешен японски експорт - Датсун 240z. Пенсионерът Пол притежава колата отдавна, но след време тя започва да изисква повече грижи и е оставена45 мин.
Документално
04:55Не казвайте на майка ми... - Йоханесбург - Диего Бунюел посещава Йоханесбург, за да научи, че най-големият град на ЮАР вече не заслужава лошата си репутация, свързана с престъпност и СПИН.20 мин.
Документално
05:15Изоставени - Фабрика за памук в Джорджия - Екипът открива складирани принадлежности от стара бензиностанция. Но преди да ги вземат, на Джей ще му се наложи да води тежки преговори.20 мин.
Документално
05:35Brain Games - Не вярвай на очите си - Да разберем защо не трябва винаги да вярваме на очите си чрез серия оптични измами и игри, които тестват как нашия мозък вижда света.25 мин.
Документално
06:00Изоставени - Фабрика за мрамор във Върмонт - Екипът печели достъп до цяла фабрика за мрамор. Собствениците съдействат на Джей да открие бомбоубежище в мазето.20 мин.
Документално
06:20Господари на войната - Пистолет с острие - Във Флорида Шон открива едно от любимитите си оръжия: пистолет от 18-ти век, който се използва и като меч.20 мин.
Документално
06:40Тайнствени досиета - Клеопатра - Нови доказателства и модерни изследователски методи хвърлят светлина върху някои от най-големите мистерии от миналото.20 мин.
Документално
07:00Мегаструктури от Втората Световна - Тихоокеански мегакораби - През 1934 Япония започва да проектира Ямато, най-мощния боен кораб в историята. Японците са решени да си възвърнат контрола в Пасифика и построяват съд, който е с 30% по-голям от всеки друг, пр60 мин.
Документално
08:00Древните мегаструктури - Катедралата Сейнт Пол - След големия пожар в Лондон, катедралата е построена наново от Кристофър Рен за 36 години. Тя се е превърнала в един от символите на града.60 мин.
Документално
09:00Древните мегаструктури - Света София в Истанбул - Ще видим как църквата Света София в Истанбул, построена от Юстиниан I, е преживяла 1500 години размирна история.60 мин.
Документално
10:00Мегазаводи - Порше Панамера - Разглеждаме завода, струващ 200 млн. долара, в който се произвежда доста дискутираната четириврата спортна кола Панамера.1 ч. 5 мин.
Документално
11:05Гранична сигурност: Латинска Америка - Оръжие и рози - Митничарите на границата между Перу и Чили разпитват жена, за която смятат, че крие нелегални стоки по дрехите си. Нещата се усложняват, когато разбират, че е въоръжена. На моста Румичага митничарите 25 мин.
Документално
11:30Гранична сигурност: Латинска Америка - Проблеми за мама - Полицаите откриват, че жена, опитваща се да влезе в Чили, има съдебна заповед за арест. Оказва се, че тя е в конфликт със сина си и преди години не се е явила в съда. Сега тя е заплашена от огромна30 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - Смъртоносен мит - Пътнически полет до Детройт завършва с ужасяваща смъртоносна спирала. Подробният анализ води следователите до невероятно разкритие.60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - Повратна точка - Пътуващият към летище Кимхе, Южна Корея, Боинг 767 се разбива в хълм на няколко километра от пистата. Докато нацията е в траур заради най-голямата авиокатастрофа в историята си, следователите са изпра60 мин.
Документално
14:00Мегаструктури от Втората Световна - Японска суперкрепост - Април 1945. Япония започва да губи войната в Пасифика. Чрез свирепа военна операция американците печелят поредни битки и бързо завземат територии към целта си - Япония. Японците решават, че остров60 мин.
Документално
15:00Древните мегаструктури - Мачу Пикчу - Построен в чест на владетеля Пачакути, създател на Инкската империя, Мачу Пикчу е смятан за един от най-величествените паметници в света.60 мин.
Документално
16:00Древните мегаструктури - Ангкор Ват - Над 30 години отнема построяването на Ангкор Ват - величествения храм в чест на бог Вишну, и намиращ се в сърцето на камбоджанската джунгла.60 мин.
Документално
17:00Изследовател 2 - Епизод 22 - Водещата, Али Уентуърт, ни разкрива нов пробив в криминалистиката. Ще видим как ДНК анализите позволяват на следователите да създават съвременен профил на престъпници и да разкриват стари случаи.60 мин.
Документално
18:00Изследовател 2 - Епизод 23 - Али Уентуърт провежда затрогващо интервю с пастор Джеси Луис Джексън-старши относно еволюцията на движението за граждански права в САЩ. А кореспондентът Райън Дъфи е на футболното игрище, за да види как се справя популярният с60 мин.
Документално
19:00Мегазаводи: Супер Коли - Нисан GT-R - В завода на Нисан с помощта на аеродинамиката, високотехнологичен дизайн и 6-цилидров двигател се създава суперкола за масовия пазар.60 мин.
Документално
20:00Бугати Широн: Следващата супер кола - Бугати Широн: Следващата супер кола - Проследяваме опита на Бугати да създадат по-добър модел след суперколата рекордьор - Вейрон. След дебюта си през 2005 г. Вейрон се прочу като най-бързата суперкола от серийно про60 мин.
Документално
21:00Мегазаводи - Порше - Произвежданото в Германия Порше 911 е една от най-култовите коли в света. Има 14 варианта на модела, за да пасне на вкуса на всеки шофьор.60 мин.
Документално
22:00Сервиз SOS - Фиат 500 - Тим и Фъз се залавят с италианска икона - Фиат 500 от 1967 г., една от най-малките им коли, но и едно от най-големите им предизвикателства. Серията от трагедии в семейството пречат на собственика Дънкан да се реши да ремонтира ко60 мин.
Документално
23:00Корабостроителница - Шлеп на брега - Проследяваме как работят хората в корабостроителниците и морските спасителни компании в северозападния Пасифик - винаги бързащи да върнат ценните рибарски лодки на вода или да изпълнят спасителни акции в океана.60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg