ТВ програма National Geographic Channel - Утре

00:00Арестувани зад граница - Терор в джунглата - През юли 2011 американския ученик Кевин Лънсман и майка му Герфа гостуват на семейство във Филипините. В последната вечер от ваканцията си те са отвлечени от Абу Саяф, терористична организация, бореща се за нез60 мин.
Документално
01:00Арестувани зад граница - В обувките на сатаната - Великобритания - Британската полиция нахлува в кокаиновата лаборатория на Питър Тритън и той е принуден да бяга. Но решава да прибере последната си пратка в Еквадор. Местната полиция го залавя и той ще узн55 мин.
Документално
01:55Долината на успеха - Гъвкава методология - Войната на браузърите се развива с размах, Майкрософт се държат като гангстери и атакуват Нетскейп. TheGlobe.com се колебаят дали да привлекат потенциалния инвеститор, тъй като се съмняват, че той ще пасне на ком45 мин.
Документално
02:40Разглоби ме 2 - Като стар работен кон - Тази седмица екипите са помолени да намерят стар работен кон - кола, която е работила здаравата, но сега може да бъде разпродадена на старо.45 мин.
Документално
03:25Лудите учени - Полет над блатото - Джон и Джордж Джейкъбс правят лодка, която работи на принципа на жироплана.25 мин.
Документално
03:50Уличен Гений - Като гюле - Включете се за сензационна улична наука - Тим Шоу избира един склад за отпадъци, за да ни покаже някои от мистериите на гравитацията.20 мин.
Документално
04:10Разглоби ме 2 - Като стар работен кон - Тази седмица екипите са помолени да намерят стар работен кон - кола, която е работила здаравата, но сега може да бъде разпродадена на старо.45 мин.
Документално
04:55Лудите учени - Полет над блатото - Джон и Джордж Джейкъбс правят лодка, която работи на принципа на жироплана.20 мин.
Документално
05:15Уличен Гений - Като гюле - Включете се за сензационна улична наука - Тим Шоу избира един склад за отпадъци, за да ни покаже някои от мистериите на гравитацията.20 мин.
Документално
05:35Brain Games 4 - Животни срещу хора - В този епизод ще направим уникални съревнования между хора и животни. Ще разкрием как птица може да яде като кон, кучето може да е ревниво като бебе, а шимпанзето да ви направи на глупак. Кой ще спечели това междувидов25 мин.
Документално
06:00Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик - Опрашители - Присъединяваме се към Марк Мофет, биолог и фотограф, на пътешествие по света, в което той заснема процеса на опрашване на растенията.20 мин.
Документално
06:20Мегаполиси - Мексико сити - Мексико Сити лежи върху земетръсна зона и активни вулкани. Вижте как най-големият град в света прилага нови технологии като детектори на земетресения и амортисьори, за да се предпази от природните бедствия.20 мин.
Документално
06:40Тайнствени досиета 2 - Елизабет I - Слуховете за романс между Елизабет I и Робърт Дъдли правят подозрителна смъртта на съпругата му.20 мин.
Документално
07:00Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Пърл Харбър - Показваме как Япония планира и осъществява изненадваща атака срещу американския флот на Хаваите - от дръзката идея на Ямамото, през месеците секретни подготовки, обучения на пилоти, инова60 мин.
Документално
08:00Морски вълци - Краят наближава - Остават само две седмици от сезона за улов на атлантически червен тон. С изтичането на времето капитаните и екипажите разбират, че трябва да се напрегнат максимално, защото всеки един ден може да бъде решаващ за резултатит60 мин.
Документално
09:00Морски вълци - Сега е моментът - Последната седмица от риболовния сезон е в разгара си и, докато дните изтичат, капитаните от Глостър се борят за последната си риба тон. Някой от най-добрите ще се запише в хрониките на Морски вълци.60 мин.
Документално
10:00Да пресушим Титаник: Прераждане - Да пресушим Титаник: Прераждане - В продължение на повече от век, Титаник остава скрит на 4000 м дълбочина в Атлантическия океан - досега. Чрез най-новите технологии, учените източват океана и разкриват Титаник, такъв как60 мин.
Документално
11:00Спасителен отряд в ада - През нощта - В Норвегия, близо до Полярния кръг, денят през зимата е много къс. Но спасителите на камиони не се страхуват от тъмното. Само те могат да поддържат пътищата без проблеми и да извършват спасителни операции в леда по вс60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 12 - В капан - Следователи разследват причините за сблъсъка между изтребител F-4 Фантом на Морската пехота и самолет на Хюз Еъруест.60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 12 - Изгубени в превода - Самолет от Цюрих катастрофира, всички на борда загиват, а откритите наркотици в останките от катастрофата подсказват обезпокоително обяснение.60 мин.
Документално
14:00Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Кодексът на японския воин - Юни 1944. Японците се оттеглят от Тихия океан и са изправени пред ключова битка на о. Сайпан. Ако загубят, Япония ще се окаже в обсега на смъртоносното оръжие на САЩ, бомбар60 мин.
Документално
15:00Морски вълци - Присъедини се към екипажа - За пръв в поредицата имаме достъп зад кулисите: вижте рибарите, даващи всичко от себе си в улова на риба тон и снимачния екип, правещ всичко по силите си, за да хване всяка секунда от най-непредвидимия екшън в Ат60 мин.
Документално
16:00Морски вълци - Най-лошото за първите - Почти 400 години Глостър, Масачузетс, е дом на най-старото морско пристанище на Америка и на хората, разчитащи за оцеляването си на риболова. Всяко лято носи нов шанс за богатство - най-доходната стока от океана, атл60 мин.
Документално
17:00Сервиз SOS - Пежо 205 GTI - Тим и Фъз се заемат с първия си състезателен автомобил - Пежо 205 GTI. Но той се оказва далеч от очакванията им. Пади Хопкърк, шампион от рали Монте Карло и състезателна легенда, също се присъединява към екипа.60 мин.
Документално
18:00Сервиз SOS - Субару Импреза - Тим Шоу и Фъз Тауншенд се заемат с колата на Мат - Субару Импреза от 1999 г.60 мин.
Документално
19:00Тайни на историята - Мистерията на руското царско семейство - Последният руски цар, Николай II, и фамилията му изчезват безследно преди около 100 години. Разкази на очевидци сочат, че семейството е жестоко убито. Дали съвременната наука може да хвърли све60 мин.
Документално
20:00Тайни на историята - Тайните на НЛО от Розуел - На 8 юли 1947 г. американската армия съобщава, че е открит летящ диск, но след няколко часа изявлението е оттеглено. Години по-късно дискусията по случая продължава. Дали военните са намерили мъртви извънзем60 мин.
Документално
21:00Пресушаване на Алкатрас - Пресушаване на Алкатрас - С помощта на визуални ефекти от последно поколение пресушаваме водите около небезизвестния остров Алкатрас, за да разкрием тайните му. Без вода Санфранциският залив е обаятелно, но и хаотично място.60 мин.
Документално
22:00Сервиз SOS - Лотус Елис - Тим и Фъз се заемат с реставрацията на британската джобна ракета Лотус Елис от 1997 г. Собственичката на колата има здравословни проблеми и майка й е написала писмо до екипа с надеждата, че те ще успеят да върнат усмивката на дъщ60 мин.
Документално
23:00Арестувани зад граница: Престъпление и наказание - Млади трафиканти - Тийнейджърка наркотрафикант е измамена с по-опасна задача от договореното в Боливия. Друга девойка, страдаща от затлъстяване, желае да си направи операция за стомашен байпас толкова отч60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg