ТВ програма FOX - Сряда, 15.07.2020

00:45Хавай 5-0 - 5-0 трябва да освободи Дорис, майката на Макгарет, когато Катрин го уведомява, че тя е заловена и скоро ще бъде екзекутирана. В същото време Чин губи обжалването за забявена на осиновяването на Сара.55 мин.
Филми
01:40Лий Даниелс: Стар - Карлота се наслаждава на времето прекарано с Маурис, но тя добре знае, че семейството ? е на първо място и винаги ще ги защитава каквото и да ? струва това.50 мин.
Филми
02:30Империя - Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.45 мин.
Филми
03:15Екзорсистът - Нещо не е наред в семейство Ранд. Анджела Ранд подозира обсебване от демон и търси помощта на двама свещеници - прогресивният, но наивен отец Томас Ортега и обезсърченият свещен воин отец Маркус Кийн. Двамата ще се потопят в един неподозиран45 мин.
Филми
04:00Последният човек на Земята - Тенди и Тод убеждават останалите, че трябва да направят нещо за Карл, докато Джаспър все още липсва.25 мин.
Филми
04:25Четири жени и едно погребение - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен стил..50 мин.
Филми
05:15Лий Даниелс: Стар - След като корицата на албума е готова, сега е време музикантите от Мидтаун да покажат какво умеят и дали имат нужното, за да победят. В надпреварата някои от взаимоотношенията помежду им ще бъдат поставени на изпитание, а други разруш45 мин.
Филми
06:00Последният човек на Земята - Тенди се опитва да бъде отговорен, за да заслужи одобрението на Гейл, а Тод е ядосан на Мелиса, защото го държи далеч от Джаспър.20 мин.
Филми
06:20Модерно семейство - Това е първият работен ден на Клер в компанията на баща ? и тя иска да направи добро впечатление. Джей от своя страна поглежда сладките, които тя носи и ? казва, че това е много отчаян ход, защото тя е управител и трябва да спазва дист25 мин.
Филми
06:45Модерно семейство - Глория е притеснена за душата на сина си, след като му е забранено да посещава верига детски центрове заради агресивното му поведение към другите деца. Тя е убедена, че Джо носи знака на дявола, който му е предаден от нейния прапрадядо25 мин.
Филми
07:10Хавай 5-0 - 5-0 трябва да освободи Дорис, майката на Макгарет, когато Катрин го уведомява, че тя е заловена и скоро ще бъде екзекутирана. В същото време Чин губи обжалването за забявена на осиновяването на Сара.50 мин.
Филми
08:00Магнум - Младата жертва на отвличане Аманда е успяла да избяга от своите похитители и родителите ? наемат Магнум, който е преживявал подобна травма като военнопленник, за да открие кой я е отвлякъл.55 мин.
Филми
08:55Черният списък - Екипът се опитва да спаси Ред, който е арестуван и отведен в таен арест, където среща крадец, с когото има сложно минало.55 мин.
Филми
09:50Теория за Големия взрив - Шелдън има откровение, когато осъзнава защо една песен е заседнала в главата му. Междувременно Ейми кани Дейв на вечеря, въпреки предишната им неловка среща, а Хауърд и Радж са обсебени от фен на групата им.25 мин.
Филми
10:15Теория за Големия взрив - Ленард, Хауърд и Радж трябва да решат кой ще вземе допълнителният билет за филма Междузвездни войни, докато Шелдън планира нещо специално за рождения ден на Ейми.30 мин.
Филми
10:45Кости - Бут и Бренън разследват смъртта в мол на Дядо Коледа на име Крис Кендъл, чийто труп е открит от двама елфи. Съдейки по множество улики, добрият старец е истински.55 мин.
Филми
11:40Кости - В минерален извор на курорта Хоумстед е открит труп. Бут и Бренан се заемат с разследването и откриват, че тялото е на Трип Годард, сексапилен рокер, убит преди 2 седмици след състезание. Запознаваме се и с приятелката на Суийт.55 мин.
Филми
12:35Батман - Тъмния рицар на Готам Сити започва своята война срещу престъпността, а най-големият му враг е безмилостният клоун Жокера.2 ч. 45 мин.
Филми
15:20Магнум - Магнум трябва да помогне на приятелката на Рик, след като тя незаконно е организирала игра на покер, за да изплати дълга си към мафията, но е била обрана от маскирани въоръжени мъже.55 мин.
Филми
16:15Черният списък - Шефът на ФБР Купър се опитва да спаси екипа си от хаос в тайния арест, а междувременно Лутър Бракстън прави опит да се сдобие с поверителна информация.55 мин.
Филми
17:10Теория за Големия взрив - Пени получава повече от това, което е успяла да се договори, след като Ленард се съгласява да се срещне с психиатър от нейно име, за да направи продажба. Междувременно Шелдън и Радж си сътрудничат във връзка с астрономическо откр25 мин.
Филми
17:35Теория за Големия взрив - След като им се е наложило да се оправят с болния Шелдън, останалите от бандата се опитват да се насладят на един уикенд без него.30 мин.
Филми
18:05Модерно семейство - Пам, по-голямата сестра на Кам, е на гости и той се тревожи как ще приеме новините за бъдещата сватба. Според него тя е емоционално чувствителна, самотна, без деца и когато разбере, че Кам ще я изпревари пред олтара, ще реагира остро.25 мин.
Филми
18:30Модерно семейство - Джей използва всички свои връзки, за да направи резервация в най-новия и популярен ресторант за традиционната вечеря на семейството навън. За съжаление всеки закъснява. Глория не може да се приготви, а Клеър и Фил не искат да оставят Л30 мин.
Филми
19:00Хавай 5-0 - Докато Дани придружава Грейс, терористи окупират сградата и задържат всички в плен, за да отвлекат сина на дипломат. В същото време Дани и Гроувър са шокирани, когато научават, че Уил е тайното гадже на Грейс.60 мин.
Филми
20:00Кости - Екипът разследва костите на студент спортист, открит потрошен зад седалките в салона, идентифициран като Р. Дж. Манинг. В хода на разследването Бут и Бренън допускат, че убийците му са няколко.60 мин.
Филми
21:00Кости - Жената е убита, но бебето й по чудо оцелява при катастрофа. Бут и Бренън отиват в родния й град, за да открият кой е изблъскал колата й от пътя. Боунс с помощта на Бут се грижи за бебето, докато екипът издирва убиеца на майката.60 мин.
Филми
22:00Добрият син - 20-годишен разбира, че Дяволът има много лица, когато, след смъртта на майка си отива да живее при роднини и попада под негативното влияние на братовчед си.1 ч. 50 мин.
Филми
23:50Макгайвър - Макгайвър и Райли търсят начин да прекарат пълен с течен кислород танкер през район, окупиран от бунтовници, и да го доставят в детска болница, преди да е станало късно. Междувременно Макгайвър трябва да реши дали да допусне баща си в живота с55 мин.
Филми

Програма на FOX за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg