ТВ програма FOX - Петък, 21.12.2018

00:50Касъл - четвърти сезон Касъл и Бекет преследват убиец, докато не става ясно, че в този случай е намесена и международна конспирация. Красива агентка на ЦРУ, която познава Касъл, се включва в разследването.55 мин.
Филми
01:45Касъл - четвърти сезон Времето изтича, докато Касъл и Бекет се опитват бързо да открият важна клечка, за да предотвратят събитие, което може да хвърли цялата страна във война.55 мин.
Филми
02:40Империя - четвърти сезон Макар Лушъс да настоява Куки да я кара по-спокойно, тя не може да не поеме всичко в свои ръце, когато получава лоши новини за стар неин приятел.50 мин.
Филми
03:30Дълбоката държава - първи сезон Ровенето на Макс привлича вниманието на снайперист с фатални последствия, докато във Вашингтон Джоунс изпраща екип за откриване на доказателства за ядрена лаборатория в Иранската пустиня.60 мин.
Филми
04:30Куантико - първи сезон Обучаващите се напускат лагера, докато изпълняват първата си мисия под прикритие. Алекс и Райън се сближават, докато тестват уменията си. Алекс разказва своята гледна точка в първото си интервю и оставя всички да се чудят кой казва 45 мин.
Филми
05:15Империя - четвърти сезон Макар Лушъс да настоява Куки да я кара по-спокойно, тя не може да не поеме всичко в свои ръце, когато получава лоши новини за стар неин приятел.45 мин.
Филми
06:00Мелачката - първи сезон Екипът на новия спиноф Мелачката: Ню Орлиънс канят Дийн да заснеме сцена, с която да се даде завършек на любимия му герой - Мич Грайндер.25 мин.
Филми
06:25Модерно семейство - трети сезон Един слънчев декемврийски ден цялото семейство се събира край басейна на Джей. Внезапно всички осъзнават, че ще бъдат разпръснати на Коледа. Ако искат да празнуват заедно, трябва да го направят днес!25 мин.
Филми
06:50Модерно семейство - трети сезон След като минава преглед при лекаря си, но пропуска обаждането му за резултатите, Фил стига до прибързано заключение и започва да се сбогува с всички.20 мин.
Филми
07:10От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.50 мин.
Филми
08:00От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
08:55Агентите на ЩИТ - пети сезон Коулсън и отрядът се озовават приклещени на мистериозен кораб в открития космос, а това е едва началото на бедите, които ще последват.55 мин.
Филми
09:50Касъл - четвърти сезон Касъл и Бекет преследват убиец, докато не става ясно, че в този случай е намесена и международна конспирация. Красива агентка на ЦРУ, която познава Касъл, се включва в разследването.55 мин.
Филми
10:45Касъл - четвърти сезон Времето изтича, докато Касъл и Бекет се опитват бързо да открият важна клечка, за да предотвратят събитие, което може да хвърли цялата страна във война.55 мин.
Филми
11:40Черният списък - първи сезон Том се опитва да запази своята тайна, а Реслър тръгва след мъжа, който убива старите му колеги един по един - Мако Танида.55 мин.
Филми
12:35Необикновените - втори сезон В един свят, отнасящ се с недоверие и страх към мутантите, институт за мутанти се бори да постигне мирно съвместно съществуване с човечеството.55 мин.
Филми
13:30Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
14:25Под наблюдение - четвърти сезон Когато брат и сестра стават свидетели на гангстерска престрелка, те успяват да откраднат половин милион от сделка с наркотици и да избягат. Рийс тръгва по следите на новите номера, за да попадне на Братството, докато Финч т55 мин.
Филми
15:20От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
16:15От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
17:10Агентите на ЩИТ - пети сезон Коулсън и отрядът се озовават приклещени на мистериозен кораб в открития космос, а това е едва началото на бедите, които ще последват.55 мин.
Филми
18:05Модерно семейство - трети сезон Люк и Мани имат важно домашно - да проектират капсула, която да предпази яйце при падане от втория етаж.30 мин.
Филми
18:35Модерно семейство - трети сезон Семейството помага на Клер да се подготви за предстоящия телевизионен дебат с Дуейн Бейли за мястото в общинския съвет. Но дали няма да навредят повече, отколкото да помогнат?25 мин.
Филми
19:00Касъл - четвърти сезон Измама, предателство и много тайни са само малка част от разследването на убиец като от приказките. Бекет и Касъл откриват, че нищо не е такова, каквото изглежда, когато намират телата на две жени, облечени като Снежната кралица и Ч60 мин.
Филми
20:00Касъл - четвърти сезон Одет Мортън, участничка в хитовото състезателно шоу Нощ на танците, е открита мъртва в гримьорната си, а Касъл и Бекет трябва да разрешат този случай, изпълнен с множество обрати, без да си пречат.60 мин.
Филми
21:00Черният списък - първи сезон Лиз разследва изчезването на Джолийн, докато екипът издирва младо момче, което се представя за известния хакер Иван.55 мин.
Филми
21:55Кланът Тененбаум - игрален филм Трима пораснали вундеркинда, всеки от които с уникален талант и способности живеят с тяхната майка в семейното имение. Бащата Роял, който отдавна ги е напуснал решава да се завърне, за да оправи нещата със семейството си.2 ч. 20 мин.
Филми

Програма на FOX за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg