ТВ програма FOX - Неделя, 30.06.2019

00:50От местопрестъплението: Маями - осми сезон Хорейшио заминава за Лос Анджелис с надеждата, че ще успее да изчисти името на Джеси, докато екипът му разследва известен бивш спортист, в къщата на който е намерено мъртво момиче.60 мин.
Филми
01:5011.22.63 - първи сезон Джейк се сдобива с неочакван съюзник и се връща в Далас, за да продължи да проучва дали Лий Харви Осуалд е действал сам, когато е убил Кенеди. Но учителят открива любовта в градчето, където си намира работа за прикритие.50 мин.
Филми
02:40Американците - четвърти сезон45 мин.
Филми
03:25Американците - четвърти сезон45 мин.
Филми
04:10Семейство Симпсън - двадесет и трети сезон Лиза е обезсърчена, когато научава истината за индустрията детско-юношеска литература, а Хоумър решава да сформира група за написването на следващото хитово заглавие под експертното ръководство на краля на фентъз20 мин.
Филми
04:30Кости - трети сезон Екипът разследва костите на студент спортист, открит потрошен зад седалките в салона, идентифициран като Р. Дж. Манинг. В хода на разследването Бут и Бренън допускат, че убийците му са няколко.45 мин.
Филми
05:15Кости - трети сезон Жената е убита, но бебето й по чудо оцелява при катастрофа. Бут и Бренън отиват в родния й град, за да открият кой е изблъскал колата й от пътя. Боунс с помощта на Бут се грижи за бебето, докато екипът издирва убиеца на майката.45 мин.
Филми
06:00От местопрестъплението: Маями - осми сезон Хорейшио заминава за Лос Анджелис с надеждата, че ще успее да изчисти името на Джеси, докато екипът му разследва известен бивш спортист, в къщата на който е намерено мъртво момиче.40 мин.
Филми
06:40Скорпион - първи сезон Музикален гений, създал сложен алгоритъм за генериране на поп хитове, помага на екипа в разследването на убийството на негов приятел, който е бил блогър от музикалната индустрия. Междувременно Уолтър се разсейва със среднощни автомо50 мин.
Филми
07:30Скорпион - първи сезон Екип Скорпион трябва да защити бившата съпруга на Кейб, която е открила доказателства за подмолна игра, довела до смъртта на виден конгресмен.55 мин.
Филми
08:25Кости - трети сезон Трупът на любителя музикант Томи Сауър е открит сред тревата. Разследването отвежда екипа до няколко заподозрени, взели участие в певчески конкурк. Сред тях е жена, вманиачена в Томи, която при новината за смъртта му насочва страстта с55 мин.
Филми
09:20Кости - трети сезон Серийният убиец Гормогон се е завърнал, а сребърният скелет от подземния трезор е изчезнал. Заподозрян е целият персонал на Джеферсониън, а страшната хипотеза е, че вътрешен човек действа заедно с Гормогон.50 мин.
Филми
10:10Необикновените - първи сезон Сериалът Необикновените разказва историята на обикновено семейство от предградията, чийто живот се преобръща, след като научават, че децата им притежават мутантски способности.55 мин.
Филми
11:05911 - първи сезон Екипите за спешна помощ се справят с бедствие в шоколадена фабрика и взрив на пощенска пратка. В това време Еди получава изненадващи новини от Шанън, а Мади обмисля бъдещето си в кол центъра за спешни повиквания.60 мин.
Филми
12:05911 - първи сезон Екипът се отзовава на обаждане на каскадьор, озовал се в сложна ситуация, както и на избягал от вкъщи, популярен в социалните медии тийнеджър, докато целият град е в повишена степен на тревога след избухването на две пощенски бомби.55 мин.
Филми
13:00От местопрестъплението: Маями - осми сезон Криминолозите разследват смъртта на убита с брадва рецепционистка, която не е била особено харесвана от колежките си.55 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - двадесет и трети сезон Лиза е обезсърчена, когато научава истината за индустрията детско-юношеска литература, а Хоумър решава да сформира група за написването на следващото хитово заглавие под експертното ръководство на краля на фентъз30 мин.
Филми
14:25Стълба 49 - игрален филм Филмът проследява историята на пожарникаря от Балтимор Джак Морисън и неговото развитие от неопитен новобранец до опитен огнеборец.2 ч. 20 мин.
Филми
16:45Кости - трети сезон Трупът на любителя музикант Томи Сауър е открит сред тревата. Разследването отвежда екипа до няколко заподозрени, взели участие в певчески конкурк. Сред тях е жена, вманиачена в Томи, която при новината за смъртта му насочва страстта с55 мин.
Филми
17:40Кости - трети сезон Серийният убиец Гормогон се е завърнал, а сребърният скелет от подземния трезор е изчезнал. Заподозрян е целият персонал на Джеферсониън, а страшната хипотеза е, че вътрешен човек действа заедно с Гормогон.55 мин.
Филми
18:35Необикновените - първи сезон Сериалът Необикновените разказва историята на обикновено семейство от предградията, чийто живот се преобръща, след като научават, че децата им притежават мутантски способности.55 мин.
Филми
19:30В преследване на щастието Докато се опитва да си възвърне инвестициите в скъпоструващ скенер на костната плътност, Гарднър изгубва съпругата си, дома си, банковата си сметка, кредитните си карти и е принуден да живее със сина си на улицата. Филмът е по де2 ч. 30 мин.
Филми
22:00Доказано невинни Когато екипът е призован да оневини обвинен в изнасилване и убийство бивш член на братство, обрат по делото на Дейвид Уоткинс принуждава Мадлин да се върне в Охайо и да остави случая на Ийзи и Боуди, които трябва да се явят пред съдия Фра55 мин.
Филми
22:55Дълбоката държава Хари, Лейла и Аиша продължават своето разследване, но впоследствие са заловени от американски войници. Лейла и Аиша успяват да се измъкнат, но Хари е арестуван. Това са добри новини за Милър, който след това задейства останалата част от 60 мин.
Филми
23:55Лий Даниелс: Стар - трети сезон Карлота и Гравити организират трибют на музикални легенди като част от кампанията си за наградите на АСА.55 мин.
Филми

Програма на FOX за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg