ТВ програма FOX - Вторник, 14.07.2020

00:15Модерно семейство - Всички са на брънч след Деня на благодарността при Джей и Глория и след разговор за готината и елегантна къща, за продажбата на която Фил помага на Мич и приятеля на Кам, всички от семейството решават да се промъкнат в нея и да се поза30 мин.
Филми
00:45Хавай 5-0 - Отрядът разследва убийството на медиум по време на Хелоуин, който очевидно е бил уплашен до смърт от полтъргайст, а по-късно мистериозен култ отвлича Коно и Адам.55 мин.
Филми
01:40Лий Даниелс: Стар - Стар започва да ревнува, когато Ноа и Алекс прекарват повече време заедно не само в студиото, но и извън него. Същевременно Аяна изненадва неприятно всички, като изтегля датата на шоуто и така оставя на музикантите само две седмици за50 мин.
Филми
02:30Империя - Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.45 мин.
Филми
03:15Демоните на Да Винчи - След като турците смазват похода, Лео задейства плана си с помощта на оръжието, което той и София построиха във Винчи и с подкрепата на приятели, уверени в успеха на опасното начинание.50 мин.
Филми
04:05Последният човек на Земята - Тенди и Тод представят Карл на останалите от групата, докато търсенето на Джаспър продължава.20 мин.
Филми
04:25Четири жени и едно погребение - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен стил..50 мин.
Филми
05:15Лий Даниелс: Стар - Карлота се наслаждава на времето прекарано с Маурис, но тя добре знае, че семейството ? е на първо място и винаги ще ги защитава каквото и да ? струва това.45 мин.
Филми
06:00Последният човек на Земята - Тенди и Тод убеждават останалите, че трябва да направят нещо за Карл, докато Джаспър все още липсва.20 мин.
Филми
06:20Модерно семейство - Цялото семейство пристига във Флорида, за да бъде с Фил, след като майка му ще почине всеки момент. Клеър помага на Фил да изпълни последното желание на Грейси за Франк, а Глория трябва да се бори със стара заповед за арест във Флорида25 мин.
Филми
06:45Модерно семейство - Кам и Мичъл научават, че Върховният съд е разрешил гей браковете в щата Калифорния. Вследствие на това всички се чудят дали това означава, че двойката скоро ще премине под венчилото, а Кам решава да предложи на Мичъл същата вечер.25 мин.
Филми
07:10Хавай 5-0 - Отрядът разследва убийството на медиум по време на Хелоуин, който очевидно е бил уплашен до смърт от полтъргайст, а по-късно мистериозен култ отвлича Коно и Адам.50 мин.
Филми
08:00Магнум - Умиращ от лимфом мъж наема Магнум да открие брат му, който би могъл да му стане донор на костен мозък, но се оказва, че братът също се нуждае от помощ, като случаят извиква у Магнум спомени за военна мисия, която се е объркала.55 мин.
Филми
08:55Черният списък - Лиз прави всичко възможно да запази тайните си от разкриване.55 мин.
Филми
09:50Теория за Големия взрив - Шелдън, Хауърд и Радж публикуват реклама онлайн, за да намерят нова приятелка на Шелдън. Пени и Бернадет решават да шпионират, когато Ейми става много потайна за това с кого се среща.25 мин.
Филми
10:15Теория за Големия взрив - В Деня на благодарността Шелдън и Ейми се опитват да прекарат време заедно като приятели и отиват в аквариума, Хауърд с неохота се съгласява да се включи като доброволец в кухнята за бедни с Бернадет, Радж и Емили, а Пени открива30 мин.
Филми
10:45От местопрестъплението: Маями - Екипът е повикан за разследването на смъртта на порно звезда, която е намерена мъртва в парка.55 мин.
Филми
11:40Кости - Труп на архиепископ е открит от строителни работници. Капачките на коленете му са отстранени оперативно, което насочва екипа отново към случая със сина на вдовицата.55 мин.
Филми
12:35Тор: Светът на мрака - Могъщият отмъстител Тор се бори, за да спаси Земята и Деветте кралства, с таен враг, който се опитва да завладее цялата вселена. Тор се бори да възстанови баланса в космоса, но древна раса, водена от отмъстителния Малекит, се завръщ2 ч. 20 мин.
Филми
14:55Модерно семейство - След като Глория случайно наддава на училищен търг за сесия с авторка на книги за самопомощ, тя и семейството ? получават повече, когато д-р Дебора ги моли да почистят емоционалното си чекмедже с боклуци. Но сесията скоро се превръща в25 мин.
Филми
15:20Магнум - Младата жертва на отвличане Аманда е успяла да избяга от своите похитители и родителите ? наемат Магнум, който е преживявал подобна травма като военнопленник, за да открие кой я е отвлякъл.55 мин.
Филми
16:15Черният списък - Екипът се опитва да спаси Ред, който е арестуван и отведен в таен арест, където среща крадец, с когото има сложно минало.55 мин.
Филми
17:10Теория за Големия взрив - Шелдън има откровение, когато осъзнава защо една песен е заседнала в главата му. Междувременно Ейми кани Дейв на вечеря, въпреки предишната им неловка среща, а Хауърд и Радж са обсебени от фен на групата им.25 мин.
Филми
17:35Теория за Големия взрив - Ленард, Хауърд и Радж трябва да решат кой ще вземе допълнителният билет за филма Междузвездни войни, докато Шелдън планира нещо специално за рождения ден на Ейми.30 мин.
Филми
18:05Модерно семейство - Това е първият работен ден на Клер в компанията на баща ? и тя иска да направи добро впечатление. Джей от своя страна поглежда сладките, които тя носи и ? казва, че това е много отчаян ход, защото тя е управител и трябва да спазва дист25 мин.
Филми
18:30Модерно семейство - Глория е притеснена за душата на сина си, след като му е забранено да посещава верига детски центрове заради агресивното му поведение към другите деца. Тя е убедена, че Джо носи знака на дявола, който му е предаден от нейния прапрадядо30 мин.
Филми
19:00Хавай 5-0 - 5-0 трябва да освободи Дорис, майката на Макгарет, когато Катрин го уведомява, че тя е заловена и скоро ще бъде екзекутирана. В същото време Чин губи обжалването за забявена на осиновяването на Сара.60 мин.
Филми
20:00Кости - Бут и Бренън разследват смъртта в мол на Дядо Коледа на име Крис Кендъл, чийто труп е открит от двама елфи. Съдейки по множество улики, добрият старец е истински.60 мин.
Филми
21:00Кости - В минерален извор на курорта Хоумстед е открит труп. Бут и Бренан се заемат с разследването и откриват, че тялото е на Трип Годард, сексапилен рокер, убит преди 2 седмици след състезание. Запознаваме се и с приятелката на Суийт.60 мин.
Филми
22:00Батман - Тъмния рицар на Готам Сити започва своята война срещу престъпността, а най-големият му враг е безмилостният клоун Жокера.2 ч. 45 мин.
Филми

Програма на FOX за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg