ТВ програма FOX - Вторник, 30.04.2019

00:25От местопрестъплението: Маями - Екипът на Хорейшио е повикан да разследва убийство на полицай по време на рутинна проверка. Единственият свидетел на престъплението изчезва на път към участъка.50 мин.
Филми
01:15Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.30 мин.
Филми
01:45Черният списък - втори сезон - Сблъсъкът между Ред и Берлин продължава, а Ред е принуден да се изправи срещу нова заплаха - Лорд Балтимор. Междувременно важен човек от миналото на Ред се появява отново, докато Лиз се опитва да продължи напред с живота си.45 мин.
Филми
02:30Демоните на Да Винчи - втори сезон - Леонардо продължава да търси Книгата на тайните. Папа Сикст предприема агресивни мерки срещу Флоренция, принуждавайки Лоренцо да прави огромни жертви. Лукреция заминава за Рим, за да търси съюзници.50 мин.
Филми
03:20Живите мъртви - четвърти сезон - Положението в затвора се влошава, когато все повече хора се разболяват от мистериозен грип. Снабдителната обиколка в търсене на лекарства среща трудности, а Рик взима Керъл със себе на нова снабдителна обиколка със скрита 45 мин.
Филми
04:05Ловец на мисли - пети сезон - Тоби е замесен във въоръжено отвличане, след като е бил упоен и губи паметта си.45 мин.
Филми
04:50Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи25 мин.
Филми
05:15Под наблюдение - първи сезон - Рийс и Финч получават номера на млада жена, която съди щата от името на затворници, и откриват, че някой желае смъртта ?. През това време Финч е със сина на свой стар приятел, а Картър помага на Рийс за първи път.45 мин.
Филми
06:00От Ел Ей до Вегас - първи сезон - Рони е изгонена от апартамента си, а капитан Дейв ? предлага да остане с него в специално общежитие за работници в авиотранспорта, докато Колин е разочарован от своите студентски ревюта като за тази цел Никол и Бърнард му25 мин.
Филми
06:25Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи20 мин.
Филми
06:45Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи20 мин.
Филми
07:05Касъл - трети сезон - Когато известен медиум е убит, Бекет и Касъл издирват убиеца и в същото време спорят дали наистина тя е имала свръхестествени способности. Междувременно се получава писмо от жертвата, в което тя е предсказала деня, когато ще бъде уби55 мин.
Филми
08:00Касъл - трети сезон - Кодиран документ е намерен скрит от престъпник пуснат под гаранция и убит, което кара Касъл да развихри въображението си. Бекет не се поддава на въображението и насочва разследването към престъпниците, които са били част от обкръжени55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - първи сезон - Рийс и Финч получават номера на млада жена, която съди щата от името на затворници, и откриват, че някой желае смъртта ?. През това време Финч е със сина на свой стар приятел, а Картър помага на Рийс за първи път.55 мин.
Филми
09:50Семеен пъзел - втори сезон - Колийн и Мат изпускат всички възможни полети до Мексико за своята сватба и започват да се чудят дали изобщо някога ще се оженят.25 мин.
Филми
10:15Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.30 мин.
Филми
10:45Черният списък - втори сезон - Сблъсъкът между Ред и Берлин продължава, а Ред е принуден да се изправи срещу нова заплаха - Лорд Балтимор. Междувременно важен човек от миналото на Ред се появява отново, докато Лиз се опитва да продължи напред с живота си.55 мин.
Филми
11:40Макгайвър - трети сезон - Джак получава съобщение за помощ от свой стар приятел от специалните части, който погрешно е обвинен в тероризъм в чужда държава. Макгайвър и Джак събират стария екип на Джак и организират неофициална спасителна мисия.55 мин.
Филми
12:35Шпионски игри - игрален филм - Точно преди пенсионирането си агентът на ЦРУ Нейтън Мюър се опитва да спаси агент Том Бишъп от китайски затвор в разрез с политиките на ЦРУ.2 ч. 40 мин.
Филми
15:15Касъл - трети сезон - Касъл и Бекет работят по убийството на млад математик, убит с 200-годишен куршум, което подтиква Касъл да развие щура теория за пътуващ във времето убиец.60 мин.
Филми
16:15Касъл - трети сезон - Загадките изникват една след друга, след като по време на погребение необичайно тежкият ковчег пада и разкрива второ тяло на неизвестна жена, която е положена до покойника.55 мин.
Филми
17:10Под наблюдение - първи сезон - Рийс и Финч поемат случая на безработен строителен бригадир, който е несправедливо обвинен в убийството на конгресмен. Междувременно Финч открива, че срещу него работи мистериозен хакер и се обръща към Зоуи Морган за помощ.55 мин.
Филми
18:05Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи25 мин.
Филми
18:30Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи30 мин.
Филми
19:00Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.30 мин.
Филми
19:30Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.30 мин.
Филми
20:00Черният списък - втори сезон - Когато Монарх Дъглас Банк е обрана, Ред използва възможността да се опита да изобличи банката в пране на пари, но докато разследва престъплението, Лиз се усъмнява в намеренията му. Междувременно в екипа на Купър пристига нов60 мин.
Филми
21:00Макгайвър - трети сезон - Макгайвър, Райли, Боузър и Леана влизат под прикритие в университетски кампус, за да разкрият опасен агент под дълбоко прикритие, който вербува студенти, за да извършват смъртоносни терористични атаки из целия свят.60 мин.
Филми
22:00911 - първи сезон - Телевизионната драма 911 проследява на висока скорост живота и кариерата на служителите на реда, които първи се отзовават на бедствия, аварии и произшествия - полицаи, парамедици, пожарникари. Всички те рискуват живота си, за да спасяв55 мин.
Филми
22:55Хавай 5-0 - шести сезон - Деб, лелята на Макгарет, посещава острова със специална лична мисия, докато отрядът трябва да открие кой е откраднал опасните японски бомби от Втората световна война, скрити отдавна на острова.55 мин.
Филми
23:50От местопрестъплението: Маями - Елегантен хотел в Маями може би се използва за мащабна фалшификаторска дейност.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg