ТВ програма FOX - Сряда, 19.12.2018

00:25Модерно семейство - трети сезон Фил и Хейли прекарват малко време заедно, когато той я води на обиколка в неговия колеж.30 мин.
Филми
00:55Касъл - четвърти сезон Разследването на убийство на завоевател на женски сърца създава проблеми в деня на сватбата на Раян.50 мин.
Филми
01:45Касъл - четвърти сезон Сътрудничеството на Касъл с полицията, благодарение на дългогодишното му приятелство с кмета, е поставено под съмнение, след като в една от колите на кмета е намерено тялото на мъртва жена.55 мин.
Филми
02:40Империя - четвърти сезон На прага на изгодна сделка, Еди осъзнава, че трябва да работи по ребрандирането на компанията, докато Куки предприема действия, когато момичешка група от миналото се събира отново, заплашвайки да разкрие тайни за компанията и Лушъ50 мин.
Филми
03:30Дълбоката държава - първи сезон Лейла разследва връзките между Иран и САЩ, докато във Франция Уайт и Халид Уокър използват Ана, за да притиснат Макс.60 мин.
Филми
04:30Куантико - първи сезон Алекс научава за миналото на баща си във ФБР. Лиам моли майката на Алекс да участва в пресконференция, за да убедят Алекс да сътрудничи. Новобранците се учат да анализират профил и да се съсредоточат върху силните и слаби страни на45 мин.
Филми
05:15Империя - четвърти сезон На прага на изгодна сделка, Еди осъзнава, че трябва да работи по ребрандирането на компанията, докато Куки предприема действия, когато момичешка група от миналото се събира отново, заплашвайки да разкрие тайни за компанията и Лушъ45 мин.
Филми
06:00Мелачката - първи сезон Стюърд убеждава Дийн, че не може постоянно да използва екранния си образ, ако иска да бъде обикновен човек, но когато братята попадат в голяма беда, славата на Дийн е единственото нещо, което може да им помогне.25 мин.
Филми
06:25Модерно семейство - трети сезон Фил и Хейли прекарват малко време заедно, когато той я води на обиколка в неговия колеж.25 мин.
Филми
06:50Модерно семейство - трети сезон Докато излиза с Шорти и приятелката му Дарлийн, Глория започва да им завижда колко много неща правят заедно. Тя поставя на Джей ултиматум да я заведе да танцуват салса.20 мин.
Филми
07:10От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.50 мин.
Филми
08:00От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
08:55Агентите на ЩИТ - четвърти сезон Победата на Коулсън и екипа му е краткотрайна, разкривайки надвисването на още по-опасен враг.55 мин.
Филми
09:50Касъл - четвърти сезон Разследването на убийство на завоевател на женски сърца създава проблеми в деня на сватбата на Раян.55 мин.
Филми
10:45Касъл - четвърти сезон Сътрудничеството на Касъл с полицията, благодарение на дългогодишното му приятелство с кмета, е поставено под съмнение, след като в една от колите на кмета е намерено тялото на мъртва жена.55 мин.
Филми
11:40Черният списък - първи сезон Лиз помага на Том да се настрои за предстоящото осиновяване, а Ред разкрива жена от миналото си и същевременно успява да убеди Лиз да извърши обир в сирийското посолство.55 мин.
Филми
12:35В преследване на щастието Докато се опитва да си възвърне инвестициите в скъпоструващ скенер на костната плътност, Гарднър изгубва съпругата си, дома си, банковата си сметка, кредитните си карти и е принуден да живее със сина си на улицата. Филмът е по де2 ч. 20 мин.
Филми
14:55Модерно семейство - трети сезон Докато излиза с Шорти и приятелката му Дарлийн, Глория започва да им завижда колко много неща правят заедно. Тя поставя на Джей ултиматум да я заведе да танцуват салса.25 мин.
Филми
15:20От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
16:15От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
17:10Агентите на ЩИТ - четвърти сезон С неочакваната поява на Призрачния ездач Коулсън и екипът се опитват да спрат Айда да сложи край на света.55 мин.
Филми
18:05Модерно семейство - трети сезон След като къщата на съседите изгаря при пожар, цялото семейство се мобилизира, за да помогне.30 мин.
Филми
18:35Модерно семейство - трети сезон Когато едно дете от квартала се връща като вече успял милиардер, Фил започва да се замисля за пропуснатите възможности.25 мин.
Филми
19:00Касъл - четвърти сезон Популярна телевизионна звезда е ключът към разследването на смъртта на световноизвестен треньор на кучета.60 мин.
Филми
20:00Касъл - четвърти сезон За да разрешат настоящия си случай на убит търсач на съкровища, Касъл и Бекет ще трябва първо да разгадаят самоубийство от далечната 1947 година, в което е замесен и частен детектив.60 мин.
Филми
21:00Черният списък - първи сезон Ред проучва живота на Джолийн, Лиз и Реслър преследват престъпник известен като Съдията, който хвърля в затвора тези, които осъждат невинните.60 мин.
Филми
22:00Пазители на времето - първи сезон Екипът изпълнява мисия, за да спаси 17-годишният Джон Ф. Кенеди, който може да бъде убит от Ритенхаус. Така екипът и Гарсия Флин се озовават в 1934 г. и изпращат бъдещия президент в безопасност през 2018 г.55 мин.
Филми
22:55Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
23:50Под наблюдение - четвърти сезон Фъско влиза под прикритие като отчаян мъж, който иска да намери своята половинка, за да се доближи до новия номер на Машината. В това време Рийс се опитва да впечатли новия капитан в полицията, а Рут и Финч изпълняват мисия60 мин.
Филми

Програма на FOX за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg