ТВ програма FOX - Събота, 29.06.2019

00:50Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон След като гледа Трамвай Желание, Милхаус е вдъхновен от героя на Марлон Брандо и се превъплъщава в него, за да привлече вниманието на Лиса.25 мин.
Филми
01:15Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон Хоумър става помощник на свещеник, а Барт с помощта на Фландърс трябва да издири преподобния Лавджой, защото баща му е приел работата си твърде сериозно. Междувременно Мардж и Лиса се опитват да открият изчезн30 мин.
Филми
01:45Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.45 мин.
Филми
02:30Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.50 мин.
Филми
03:20Живите мъртви - шести сезон След дълга игра на котка и мишка, Юджийн попада в плена на Дуайт и Спасителите, които са твърдо решени да си разчистят сметките с Александрия. Нигън дава на Рик брутален урок и групата за първи път от много време се сблъсква с 1 ч. 5 мин.
Филми
04:25Ловец на мисли - пети сезон Доказателство за съперничество между братя в убийството на богат плейбой разпалва любопитството на Тоби за неговото собствено липсващо семейство.45 мин.
Филми
05:10Под наблюдение - трети сезон Сам и Финч поемат нов номер - мъж, който умира от мозъчен тумор. Поглед към миналото показва как младият Финч се запалва по компютрите.50 мин.
Филми
06:00От местопрестъплението: Маями - осми сезон Екипът се опитва да разберат как и защо пътник на частна космическа совалка е загинал в космоса, след като тялото му е паднало от небето.40 мин.
Филми
06:40Скорпион - първи сезон Екипът поема охраната на музей и бива обвинен в унищожаването на безценно произведение на изкуството, което обаче вероятно е било фалшификат. Сега те трябва да преминат през психологическа оценка или ще бъдат отстранени от дейност.50 мин.
Филми
07:30Скорпион - първи сезон Когато безотговорният баща на Ралф се обажда в офиса, за да говори с Пейдж, това събужда познати спомени у всички и екипът се опитва да предпази Ралф, но междувременно получават задача да открият как е осъществено бягство от строго 55 мин.
Филми
08:25Кости - трети сезон Екипът разследва костите на студент спортист, открит потрошен зад седалките в салона, идентифициран като Р. Дж. Манинг. В хода на разследването Бут и Бренън допускат, че убийците му са няколко.55 мин.
Филми
09:20Кости - трети сезон Жената е убита, но бебето й по чудо оцелява при катастрофа. Бут и Бренън отиват в родния й град, за да открият кой е изблъскал колата й от пътя. Боунс с помощта на Бут се грижи за бебето, докато екипът издирва убиеца на майката.50 мин.
Филми
10:10Кости - трети сезон Бащата на Бренън Макс Кийнън отива на съд за убийството на зам. директора на ФБР Кърби. Целият екипът, без Бренън, е призован да свидетелства от страна на обвинението. Бренън пък се явява от страна на защитата като експерт антрополог.55 мин.
Филми
11:05911 - първи сезон Когато аварийната система на центъра за спешни случаи в Лос Анджелис претърпява токов удар, кол центърът трябва да се справя с постъпващите спешни случаи по старомодния начин. В това време спешните екипи са изправени пред поредица от взр60 мин.
Филми
12:05911 - първи сезон Прощално парти за управител на банка се превръща в спешен случай, а малко по-късно и в мистерия, след като екипите на спешна помощ са обвинени в извършването на дързък обир.55 мин.
Филми
13:00От местопрестъплението: Маями - осми сезон Хорейшио заминава за Лос Анджелис с надеждата, че ще успее да изчисти името на Джеси, докато екипът му разследва известен бивш спортист, в къщата на който е намерено мъртво момиче.55 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - двадесет и трети сезон Мардж извежда Барт и Лиза на екскурзия за уикенда и когато неочаквано отбиване в ресторант пробужда вкусовите им рецептори, те започват свой собствен кулинарен блог.30 мин.
Филми
14:25Доведени братя - игрален филм Бренан и Дейл - безработни, на средна възраст, разглезени и егоцентрични, които живеят с родителите. Нямат намерение да се изнасят или намерят работа. Когато майката на Бренън и бащата на Дейл се женят, те са принудени да заж2 ч. 15 мин.
Филми
16:40Кости - трети сезон Екипът разследва костите на студент спортист, открит потрошен зад седалките в салона, идентифициран като Р. Дж. Манинг. В хода на разследването Бут и Бренън допускат, че убийците му са няколко.60 мин.
Филми
17:40Кости - трети сезон Жената е убита, но бебето й по чудо оцелява при катастрофа. Бут и Бренън отиват в родния й град, за да открият кой е изблъскал колата й от пътя. Боунс с помощта на Бут се грижи за бебето, докато екипът издирва убиеца на майката.55 мин.
Филми
18:35Кости - трети сезон Бащата на Бренън Макс Кийнън отива на съд за убийството на зам. директора на ФБР Кърби. Целият екипът, без Бренън, е призован да свидетелства от страна на обвинението. Бренън пък се явява от страна на защитата като експерт антрополог.55 мин.
Филми
19:30Стълба 49 - игрален филм Филмът проследява историята на пожарникаря от Балтимор Джак Морисън и неговото развитие от неопитен новобранец до опитен огнеборец.2 ч. 30 мин.
Филми
22:00Не си мой тип Гретхен и Джими си създават приятели като двойка.30 мин.
Филми
22:30Не си мой тип Пол, Върнън и Бека развяват мръсните си тайни по време на бягство за уикенда.30 мин.
Филми
23:00Доказано невинни Екипът се опитва да оневини транссексуална жена, несправедливо обвинена в убийството на своя транссексуална приятелка и активистка, а междувременно мениджърът на кампанията на Белоус открива нови доказателства по случая с убийството на Ро55 мин.
Филми
23:55Дълбоката държава Хари, Лейла и Аиша продължават своето разследване, но впоследствие са заловени от американски войници. Лейла и Аиша успяват да се измъкнат, но Хари е арестуван. Това са добри новини за Милър, който след това задейства останалата част от 55 мин.
Филми

Програма на FOX за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg