ТВ програма Crime & Investigation Network - Вторник, 26.03.2019

00:00Убийците Менендес: Ерик разкрива всичко: Оправдано насилие? Ерик си припомня влошаващото се състояние на майка му в годините, предхождащи убийствата, и слуша с мъка показанията на своя брат Лайл, които ярко описват насилието, на което са били подлагани от60 мин.
Документално
01:00Убийците Менендес: Ерик разкрива всичко: Съдебни процеси и обрати Първият съдебен процес завършва с изненадваща присъда. Ерик ни запознава с подготовката си за втория процес, както и с не особено вероятната му връзка с О Джей Симпсън. Научаваме и защо сам55 мин.
Документално
01:5550 начина да убиеш своя любим: Епизод 8 Поредицата хвърля светлина върху различни необичайни убийства, случили се, когато спор между влюбени ескалира до кървав завършек.30 мин.
Документално
02:25Убиецът до теб: Смърт по пътя към училище Роднини и следователи анализират и разказват за убийства, които са особено шокиращи поради факта, че извършителите им са били близки с жертвите. В този епизод е представена историята на 14-годишно момиче, убито от25 мин.
Документално
02:50Разтърсващи престъпления: Джон Суини Джон Суини брутално убива две от приятелките си, разчленява телата им и ги изхвърля в канали. Последващите му действия са зловещи - крие улики в своите абстрактни картини. Понастоящем още пет негови приятелки се водят 55 мин.
Документално
03:45Първите 48 часа: Жестоко лято В Ню Орлиънс въоръжени мъже стрелят по предната веранда на къща и убиват четири деца и трима възрастни. Следовател се обръща към местните жители за помощ в разследването на престъплението.45 мин.
Документално
04:30Полицейски патрул: Епизод 4 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
04:55Полицейски патрул: Епизод 5 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.20 мин.
Документално
05:15Единадесетте: Никой не чу виковете й Лизе и Фред разговарят с жена, която разкрива, че е била отвлечена под заплаха да бъде убита и изнасилена от Едуард Харълд Бел. Появяват се и ДНК-улики.45 мин.
Документално
06:00Ловецът на убийци: Джекил и Хайд Разследващата поредица представя случаи на убийство, разказани въз основа на личен опит от пенсионирания колорадски детектив Джо Кенда.60 мин.
Документално
07:00На живо: Полицейски патрул: Епизод 18 Предстои да научим какво се случва в действителност в шест полицейски участъци в Америка в петък вечер.20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа: Къща - капан Мъж е убит точно преди Коледа и семейството му помага на следователите в Тулса в издирването на убийците.45 мин.
Документално
08:05Какво направи убиецът после: Бей Картър Когато убиец извърши престъпление, какво решава да направи през първите минути, часове и дни след това? Тази поредица разглежда най-важната част от историята на едно убийство: времевия прозорец между момента на извъ45 мин.
Документално
08:50Ловецът на убийци: Всичко е субективно Кенда е на едно от най-ужасяващите местопрестъпления в кариерата си. Докато издирва убиеца - маниак обаче, попада на най-неочаквания престъпник.45 мин.
Документално
09:35Убийци: Отвъд мита: Оноприенко: Терминатора Анатолий Оноприенко - Терминатора получава прозвището си въз основа на безпрецедентната серия от извършени от него масови убийства, когато влиза с взлом в домове и избива цели семейства.55 мин.
Документално
10:30Фрицъл, представен от Фред Дайнидж Фред Дайнидж провежда ново разследване на един от най-известните случаи в последните години - този на австриеца Йозеф Фрицъл, държал в плен и изнасилвал собствените си близки.55 мин.
Документално
11:25Първите 48 часа: Къща - капан Мъж е убит точно преди Коледа и семейството му помага на следователите в Тулса в издирването на убийците.55 мин.
Документално
12:20Убих най-добрия си приятел: Лудост в планинската колиба Когато на Гари му се налага да се изнесе от дома си, близкият му приятел Патрик го кани да се настани при него в планинската му колиба. Единият от двамата обаче крие мрачна тайна.55 мин.
Документално
13:15Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
13:45Полицейски патрул: Епизод 7 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.25 мин.
Документално
14:10Какво е нужно за убийство: Убиецът с прякор Пчелата Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и водещи следователи на убийства проучват вещес30 мин.
Документално
14:40Какво е нужно за убийство: Как да разгадаеш убийство Поредицата разследва най-известните убийства в света и разкрива истината за нагласата и мотивите на извършителите им. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, и други водещи следователи на убийства проучват веще25 мин.
Документално
15:05Ловецът на убийци: Всичко е субективно Кенда е на едно от най-ужасяващите местопрестъпления в кариерата си. Докато издирва убиеца - маниак обаче, попада на най-неочаквания престъпник.55 мин.
Документално
16:00Големите обири: Обирът на депото на Секюрити Експрес През 1983 г. са откраднати 6 мил. паунда от провайдър на охранителни системи в Лондон - най-големият обир в историята. Кой стои зад този дързък план?60 мин.
Документално
17:00Първите 48 часа: Къща - капан Мъж е убит точно преди Коледа и семейството му помага на следователите в Тулса в издирването на убийците.60 мин.
Документално
18:00Полицейски патрул: Епизод 6 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
18:30Полицейски патрул: Епизод 7 Задълбочен поглед към работата на полицейските служби.30 мин.
Документално
19:00Единадесетте: Убиец на свобода Лизе и Фред се отправят към град Панама, за да разследват годините от живота на Едуард Харълд Бел, за които не се знае нищо. Дали послание от бившата му приятелка няма да го убеди да говори?60 мин.
Документално
20:00Ловецът на убийци: Всичко е субективно Кенда е на едно от най-ужасяващите местопрестъпления в кариерата си. Докато издирва убиеца - маниак обаче, попада на най-неочаквания престъпник.60 мин.
Документално
21:00Убийството на Джонбене: нейният баща споделя Филмът представя непоказвани досега подробности, включително отговора на Джон Рамзи на медийното отразяване във връзка с 20-ата годишнина от убийството на Джонбене, интервю с брат й от 1998 г. и ДНК-улики, хвър2 ч.
Документално
23:00Да измериш злото: Най-страшните убийци на Великобритания: Епизод 3 Най-страшните убийци на Великобритания съчетава ужасяващи истории за едни от най-извратените мозъци на Великобритания с архивни кадри, свидетелства от експерти и въздействащ презентатор - 60 мин.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg