ТВ програма Crime & Investigation Network - Сряда, 30.01.2019

00:00Единадесетте - Руска рулетка - Осъденият убиец Едуард Харълд Бел оттегля признанията си. Лизе Олсен и Фред Пейдж разкриват шокиращи противоречия в разследването.60 мин.
Документално
01:00Лия Ремини: Сциентологията и последиците - Звезден свидетел - Лия Ремини: Сциентологията и последиците разглежда шокиращи истории на тормоз и болка, преживени от хората, които са напуснали църквата и са говорили открито за преживяното.55 мин.
Документално
01:55Кървава следа - Изрежи и отпечатай - Един мъж е убит с месарски нож. Порезни рани има по врата, гърдите и краката на жертвата. Местопрестъплението е потънало в кръв. Когато следователите са повикани за да разследват, изглежда сякаш няма надежда да бъдат о55 мин.
Документално
02:50Часовете преди убийство - Истинско гробище за домашни любимци - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователит55 мин.
Документално
03:45Часовете преди убийство - Фатален изстрел - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката 45 мин.
Документално
04:30Първите 48 часа - Паднал герой/Поледна сделка - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 ча45 мин.
Документално
05:15Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - Наемният убиец и фризьорката: Фади Насри - На спокойна уличка в лондонско предградие 29-годишна фризьорка е открита наръгана до смърт на прага на дома си. Уликата за мотива се крие в запис на заплаха по телеф45 мин.
Документално
06:00Бягство от полигамията: След бягството - Борба за свобода - Четирима бегълци от полигамни групи - Йоланда, Итан, Присила и Шанийл, споделят как са успели да се адаптират към външния свят. На по-малката сестра на Шанийл, която не успява да избяга, предстои60 мин.
Документално
07:00Какво е нужно за убийство - Убиецът от Кливланд - Поредицата разследва най-известните убийства и ни разкрива истината за нагласата и мотивите на техните извършители. Експерти от ФБР и Скотланд Ярд, както и други водещи следователи на убийства проучват вещ20 мин.
Документално
07:20Първите 48 часа - - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.45 мин.
Документално
08:05Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - ДНК от едно убийство: Андрю Джордж - Хилда Мъръл, 78-годишна видна експертка по отглеждане на рози, е открита мъртва в гората край родния си град. Въпреки мащабното разследване от страна на британската полици45 мин.
Документално
08:50Ловецът на убийци - Пропадащ мъртвец - След бруталното убийство на четиричленно семейство хората в Колорадо Спрингс са обезумели от страх. Полицията смята, че си има работа със сериен убиец, но лейт. Кенда установява зловеща връзка между извършителя на уб45 мин.
Документално
09:35Часовете преди убийство - Цел на омразата - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката 55 мин.
Документално
10:30Часовете преди убийство - Неизбежна смърт - Последните 24 часа от живота на жертвата крият ключа за разплитането на най-трудните случаи на убийства. Документалната поредица представя действителни престъпления и работата на следователите, търсещи връзката 55 мин.
Документално
11:25Първите 48 часа - - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.55 мин.
Документално
12:20Роби Колтрейн представя: Разобличаващи улики - ДНК от едно убийство: Андрю Джордж - Хилда Мъръл, 78-годишна видна експертка по отглеждане на рози, е открита мъртва в гората край родния си град. Въпреки мащабното разследване от страна на британската полици56 мин.
Документално
13:16Бягство от полигамията: След бягството - Изкушението да се завърнеш - Четирима бегълци от полигамията разказват своите истории. Дженифър гледа по шокиращ начин на Ордена след бягството си, а Джо трябва да преживее смъртта на своята майка. Рейчъл споделя и54 мин.
Документално
14:10Бягство от полигамията: След бягството - Разбито семейство - Четирима души споделят за живота си в полигамни групи. Мелани трябва да вземе трудно решение, а Шърли се мъчи да прекъсне връзката със съпруга си. Манди се опитва да помогне на баща си, а Информ55 мин.
Документално
15:05Ловецът на убийци - Пропадащ мъртвец - След бруталното убийство на четиричленно семейство хората в Колорадо Спрингс са обезумели от страх. Полицията смята, че си има работа със сериен убиец, но лейт. Кенда установява зловеща връзка между извършителя на уб55 мин.
Документално
16:00Градски кошмари - Да убиеш истината - Една съпруга изчезва след като мъжът и настанява в дома им любовницата си. След 10 години инцидент с яхта разкрива страшната тайна.60 мин.
Документално
17:00Разтърсващи престъпления: Австралия - Джейсън Дауни - На 8 ноември 2010 г. Джейсън Дауни нахълтва със сила в къщата на гаджето на своя приятел - Шантел Рауи, и напада нея и семейството й.60 мин.
Документално
18:00Първите 48 часа - Убийство в Мобайл - Мъж застрелва бездомник на улица в Мобил, Алабама. Следователите разкриват, че мотивът за убийството е бил съвсем незначителен.60 мин.
Документално
19:00Първите 48 часа - Съседката - Млад мъж е застрелян в Атланта от 70 м разстояние и следовател Дарин Смит разкрива ескалираща вражда, заплашваща да разедини живущите в един квартал.60 мин.
Документално
20:00Ловецът на убийци - Пропадащ мъртвец - След бруталното убийство на четиричленно семейство хората в Колорадо Спрингс са обезумели от страх. Полицията смята, че си има работа със сериен убиец, но лейт. Кенда установява зловеща връзка между извършителя на уб60 мин.
Документално
21:00Първите 48 часа - - За детективите от отдел Убийства времето започва да тече в момента, в който са извикани на местопрестъплението. Шансовете им за разрешаване на случая намаляват двойно, ако не намерят улика през първите 48 часа.60 мин.
Документално
22:00Мери Кей Литурно: Автобиография - - Шокиращата история на учителка от района на Сиатъл, чиято любовна връзка с 13-годишния й ученик Вили Фуало се превръща в международна сензация и я изпраща в затвора за седем години. Ще видим разговори с Мери, Вили и ад2 ч.
Документално

Програма на Crime & Investigation Network за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Crime & Investigation Network за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Crime & Investigation Network е собственост на A&E Television Networks. още...

Популярно в poTV.bg