Екшън-комедии

Паранормално | Ghosted – Сезон 1

0/5

Паранормално | Ghosted – Сезон 1
Паранормално | Ghosted – Сезон 1

 

С участието на Крейг Робинс (“The Office”, “This Is the End”) и Адам Скот (“Parks and Recreation”, “Big Little Lies”), „Паранормално“ е екшън комедия за партньорството между две абсолютни противоположности - циничен скептик и гений, „истински вярващ“ в паранормалното, които са наети от тайна правителствена агенция, за да спасят човешката раса от извънземни.

С участието на Али Уокър (“Colony”, “Sons of Anarchy”), Адийл Актар (‘Unforgotten”, “The Night Manager”) and Амбър Стивънс Уест (“The Carmichael Show”, “22 Jump Street”), тази група герои ще разследва необяснима дейност в Лос Анджелис, за да разкрие истината и да запази Земята, такава каквато я познаваме, поне още един ден.

Участват:
Крейг Робинс като Лирой Райт
Адам Скот като Макс Дженифър
Али Уокър като капитан Ейва Лафри
Адийл Актар като Бари Шоу
Амбър Стивънс Уест като Ани

00:00
19.07.2018
Паранормално - Срещи с извънземни - По света има хиляди свиделства за странни летящи обекти. Дали те са доказателство, че има живот и на други планети?
01:00
19.07.2018
Паранормално - Апокалипсис в животинското царство - Наблюдават все повече масови измирания на животни. Учените се опитват да разберат дали изчезването на видове е знак, че планетата е в беда.
22:00
19.07.2018
Паранормално - първи сезон - Дуото актьори Час и Джаред от шоуто за лов на духове Призрачно готин случайно се натъкват на истинска паранормална активност, а Макс и Лерой трябва да влязат под прикритие на снимачната площадка в изоставена болница, за да ги

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Паранормално | Ghosted – Сезон 1 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg