VIP Brother

Зрителите разговарят със своите любимци сред финалистите във VIP Brother 2016

0/5

Зрителите разговарят със своите любимци сред финалистите във VIP Brother 2016

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, зрителите влизат в най-известната Къща, с куп неудобни въпроси към финалистите. Съквартирантите ще бъдат подложени на кръстосан разпит, но ще дадат откровени отговори на всички пикантни въпроси. Само няколко дни преди финала, великолепната седморка ще се докосне до любовта или антипатията на публиката.

 

Добави описание

 

Линиите в Къщата ще прегреят и много зрители ще получат възможност да се чуят с любимците си, за да ги подкрепят или да изкажат разочарованието си от тях, а името на Емануела ще бъде най-споменаваното в разговорите на всички.

 

Добави описание


Един зрителски въпрос към Вальо Михов ще извади на дневен ред отдавна забравен конфликт между него и Емануела. Футболната легенда ще потърси сметка на певицата за обвиненията ѝ към него, че се е опитал да я опипа и ще я попита защо в крайна сметка не е получил нейното извинение.

 

Добави описание

 

Опънатите нерви на финалистите ще кажат своята дума и обидните епитети отново ще огласят Къщата. Кой ще подкрепи Вальо и кой – Емануела и защо темата отново ще излезе на дневен ред, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Добави описание


На полуфинала на VIP Brother 2016 снощи, Ирина и Лили напуснаха шоуто, заемайки почетните девето и осмо място. Какво споделиха двете дами часове след излизането си от най-известната Къща, можете да видите в първото им телевизионно интервю, в „Здравей, България” по NOVA

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg